Nya T-Klass | Mercedes-Benz allroundmästare

Nya T-Klass. Plats för mer.

Från 299.900 kr.

Bygg din egen T-Klass
*T-Klass 180 lång SE Edition inkl. moms. Kontakta din närmaste agent för att få offert.

T-Klass. En allroundmästare för dina behov.

Nya T-Klass – en rymlig familjebil där allt får plats. Denna multitalang är din perfekta följeslagare under vardagens familjeliv och fritidens äventyr. Njut av generösa utrymmen, praktiska funktioner, komfort, uppkoppling, säkerhet och kvalitet.

För familjer.

Skjutdörrar på båda sidorna gör det både enkelt och säkert att kliva in i och ut ur bilen. De stora dörröppningarna och sätenas bekväma höjd uppskattas framför allt om du ska resa med barn som ännu inte kan spänna fast sig själva.

För utflykter.

Oavsett om du vill ta med din SUP-bräda, mountainbikes eller bagage för en långsemester: T-Klass är både rymlig och flexibel med stora möjligheter till förvaring.

Alla dagar i veckan.

T-Klass har allt som du värdesätter hos en Mercedes. Den övertygar med ett helhetsintryck som är både sportigt och elegant – och har alla praktiska funktioner man förväntar sig av en en rymlig familjebil.

Mer information om bränsleförbrukning, motoralternativ och vikt hittar du i vår konfigurator här.

Du har inte upplevt T-Klass storhet förrän du provat den...

Trebarnsmamman Rose-Marie om nya T-Klass.

Och därför bad vi några testpiloter prova bilen och se hur den passar in i deras vardag. Se när trebarnsmamman Rose-Marie testar T-Klass och hyllar det stora bagageutrymmet och de smidiga skjutdörrarna.

Privatleasing från 4.895 kr/mån.*

Mercedes-Benz PrivatLeasing är lika enkelt som bekvämt. Det finns inget krav på kontantinsats och månadskostnaden är fast under hela avtalstiden. Serviceavtal och garanterat restvärde ingår, finansknuten bilförsäkring kan väljas till. Givetvis får du allt samlat på en och samma faktura.

*PrivatLeasing hanteras av Mercedes-Benz Finans Sverige AB (MBF) i samarbete med Mercedes-Benz Sverige AB och auktoriserade agenter. Månadsavgiften avser T-Klass 180, 36 mån, 3.000 mil, inkluderar service och visas inkl. moms. Utöver månadsavgiften debiteras en kostnad per mil som för de mil som överstiger avtalad körsträcka. Den som leasar bilen är ansvarig för fordonsskatter. Installations- och administrationsavgift tillkommer. Med reservation för sedvanlig kreditprövning där MBF förbehåller sig rätten till förhöjd första hyra. Vi reserverar oss för eventuella ändringar, justeringar, skrivfel och avvikelser.  Kontantpris T-Klass 180: 299.900 kr.

Bygg din egen T-Klass SE Edition och spara 18 000 kr.

I vår konfigurator kan du välja allt från färg till motorstorlek och bränsletyp samt vilka säkerhets- och komfortpaket du vill ha i din bil. Och under en begränsad tid har vi ett attraktivt lanseringspris som innebär att du kan spara 18 000 kr på T-Klass SE Edition.

Rymlig familjebil med individuella designversioner.

Redan i grundutförandet, där designversionen Style ingår, utstrålar T-Klass den typiska och trivsamma stämningen hos Mercedes-Benz. Med designversionen Progressive som tillval höjer du bilen ytterligare en nivå. Bilen får ett tuffare och sportigare utseende både in- och utvändigt. 

Oavsett vilken designversion du väljer kan du vara säker på att du får en bil som presterar och drar blickarna till sig, en Mercedes-Benz helt enkelt.

Familjebilen T-Klass kommer med hög utrustningsnivå redan från start. Här är ett smakprov av standardutrustningen:

 • 7-växlad automatlåda
 • 7 airbags
 • Läderklädd multifunktionsratt
 • Dekorlister och interiört krompaket
 • Justerbart förarsäte med svankstöd och sätesvärme
 • Stämningsbelysning i 8 olika färger
 • MBUX multimediaystem med 7” touchskärm
 • Mörktonade rutor
 • Eluppvärmda och inställbara ytterbackspeglar
 • 16” designfälgar
 • Dödvinkelassistent
 • Trötthetsvarnare
 • Aktiv körfältsassistent
 • Ljus- och regnsensor
 • Aktiv bromsassistent
 • Skjutdörrar på båda sidor

Ett välpaketerat erbjudande. T-Klass från 299.900 kr.

Med vårt SE Edition-erbjudande får du ännu mer. Och betalar mindre.
Nedanstående utrustning ingår utöver standard.

 • Aktiv parkeringsassistent
 • Backkamera
 • Röststyrning av multimediasystemet MBUX
 • Live Traffic information
 • Navigationssystem
 • Vägmärkesassistent

Pris för T-Klass 180 lång (bensin): 299.900 kr.
T-Klass 180d lång (diesel): 315.100 kr.
Kontakta din närmaste agent för att få offert på dessa modeller med lanseringspriser.

Motsvarande modell finns att köpa som företagskund. Modellen heter T-Klass 180 lång Fleet Edition och kostar från 239 920 kr exkl. moms.

 

Komforthöjdpunkter: Fantastiska utrymmen i snygg förpackning.

Kompakt, rymlig och mångsidig: T-Klass är som gjord för en aktiv livsstil. Kupén har gott om plats för familjen, vännerna, veckohandeln och sportutrustningen. Med det digitala och användarvänliga MBUX multimediesystem har du tillgång till praktisk uppkoppling och support från intelligenta hjälpsystem.

Vito skåpbil, Audio 40

Helt baksäte FOLD and LOAD 1/3:2/3 delbart.

Vito skåpbil, Audio 10

Förvaringsfack på instrumentpanelen (tillval).

Vito skåpbil, Audio 30

Aktiv parkeringsassistent (tillval).

MBUX multimediesystem: Intuitiv användarkomfort.

MBUX multimediesystem innebär information, underhållning och uppkoppling i kupén i en ytterst estetisk form. Med multifunktionsratten kan du bekvämt styra MBUX och många funktioner i bilen via pekkontrollknappar utan att ta händerna från ratten. För att göra det ännu enklare att använda MBUX finns röststyrning med”Hej Mercedes” som tillval.

Höj komforten – styr bilen från mobilen med Mercedes me.

Mercedes me connect-tjänsterna[1] och Mercedes me-appar som passar just dig höjer komforten, säkerheten, körglädjen och det digitala stödet med besked. Det ger dig tillgång till all viktig information och praktiska funktioner som rör din Mercedes, både direkt i bilen och via din smartphone.

Det breda utbudet av Mercedes me connect-tjänster ger dig alltid en körupplevelse på topp. Du bestämmer så klart själv vilka tjänster du vill använda aktivt. Handplockade appar i din smartphone ger dig alltid full koll på viktig information och praktiska funktioner för din Mercedes – också när du inte sitter i bilen. Omfattning:

 • Komfort
 • Fjärrstyrning
 • Navigation
För att utnyttja tjänsterna krävs ett personligt Mercedes me ID samt godkännande av användarvillkoren för Mercedes me connect-tjänsterna. Dessutom behöver den aktuella bilen sammankopplas med användarkontot. När den initiala löptiden har gått ut kan tjänsterna förlängas mot en avgift, såvida tjänsten fortfarande erbjuds för bilen i fråga. Kunden kan aktivera tjänsten första gången inom 1 år fr.o.m. första registrering eller idrifttagande, beroende på vilket som inträffar först

Utforska nya T-Klass.

Ikon Hitta återförsäljare

Hitta agent.

Hitta din närmaste agent.
Sök
Ikon Bygg din Mercedes

Bygg din T-Klass.

Välj design själv
Ta reda på mer