Nya T-Klass | Mercedes-Benz allroundmästare

Nya T-Klass. Plats för mer.

Från 299.900 kr*

Bygg din egen T-Klass
*T-Klass 180 lång SE Edition inkl. moms. Kontakta din närmaste agent för att få offert.

T-Klass. En allroundmästare för dina behov.

Nya T-Klass – en rymlig familjebil där allt får plats. Denna multitalang är din perfekta följeslagare under vardagens familjeliv och fritidens äventyr. Njut av generösa utrymmen, praktiska funktioner, komfort, uppkoppling, säkerhet och kvalitet.

För familjer.

Skjutdörrar på båda sidorna gör det både enkelt och säkert att kliva in i och ut ur bilen. De stora dörröppningarna och sätenas bekväma höjd uppskattas framför allt om du ska resa med barn som ännu inte kan spänna fast sig själva.

För utflykter.

Oavsett om du vill ta med din SUP-bräda, mountainbikes eller bagage för en långsemester: T-Klass är både rymlig och flexibel med stora möjligheter till förvaring.

Alla dagar i veckan.

T-Klass har allt som du värdesätter hos en Mercedes. Den övertygar med ett helhetsintryck som är både sportigt och elegant – och har alla praktiska funktioner man förväntar sig av en en rymlig familjebil.

Rymlig familjebil med individuella designversioner.

Redan i grundutförandet, där designversionen Style ingår, utstrålar T-Klass den typiska och trivsamma stämningen hos Mercedes-Benz. Med designversionen Progressive som tillval höjer du bilen ytterligare en nivå. Bilen får ett tuffare och sportigare utseende både in- och utvändigt. 

Oavsett vilken designversion du väljer kan du vara säker på att du får en bil som presterar och drar blickarna till sig, en Mercedes-Benz helt enkelt.

Familjebilen T-Klass kommer med hög utrustningsnivå redan från start. Här är ett smakprov av standardutrustningen:

7-växlad automatlåda  7 airbags  
Läderklädd multifunktionsratt Dekorlister och interiört krompaket   
Justerbart förarsäte med svankstöd och
sätesvärme
Stämningsbelysning i 8 olika färger  
MBUX multimediaystem med 7” touchskärm Mörktonade rutor  
Eluppvärmda och inställbara ytterbackspeglar  16” designfälgar  
Dödvinkelassistent
Trötthetsvarnare  
Aktiv körfältsassistent Ljus- och regnsensor  
Aktiv bromsassistent Skjutdörrar på båda sidor  

Ett välpaketerat erbjudande. T-Klass från 299.900 kr.

Med vårt SE Edition-erbjudande får du ännu mer. Och betalar mindre.
Nedanstående utrustning ingår utöver standard.

Pris för T-Klass 180 lång (bensin): 299.900 kr.
T-Klass 180d lång (diesel): 315.100 kr.
Kontakta din närmaste agent för att få offert på dessa modeller med lanseringspriser.

  • Aktiv parkeringsassistent
  • Backkamera
  • Röststyrning av multimediasystemet MBUX
  • Live Traffic information
  • Navigationssystem
  • Vägmärkesassistent

Motsvarande modell finns att köpa som företagskund. Modellen heter T-Klass 180 lång Fleet Edition och kostar från 239 920 kr exkl. moms.

 

Komforthöjdpunkter: Fantastiska utrymmen i snygg förpackning.

Kompakt, rymlig och mångsidig: T-Klass är som gjord för en aktiv livsstil. Kupén har gott om plats för familjen, vännerna, veckohandeln och sportutrustningen. Med det digitala och användarvänliga MBUX multimediesystem har du tillgång till praktisk uppkoppling och support från intelligenta hjälpsystem.

Vito skåpbil, Audio 40

Helt baksäte FOLD and LOAD 1/3:2/3 delbart.

Vito skåpbil, Audio 10

Förvaringsfack på instrumentpanelen (tillval).

Vito skåpbil, Audio 30

Aktiv parkeringsassistent (tillval).

MBUX multimediesystem: Intuitiv användarkomfort.

MBUX multimediesystem innebär information, underhållning och uppkoppling i kupén i en ytterst estetisk form. Med multifunktionsratten kan du bekvämt styra MBUX och många funktioner i bilen via pekkontrollknappar utan att ta händerna från ratten. För att göra det ännu enklare att använda MBUX finns röststyrning med”Hej Mercedes” som tillval.

Höj komforten – styr bilen från mobilen med Mercedes me.

Mercedes me connect-tjänsterna[1] och Mercedes me-appar som passar just dig höjer komforten, säkerheten, körglädjen och det digitala stödet med besked. Det ger dig tillgång till all viktig information och praktiska funktioner som rör din Mercedes, både direkt i bilen och via din smartphone.

Det breda utbudet av Mercedes me connect-tjänster ger dig alltid en körupplevelse på topp. Du bestämmer så klart själv vilka tjänster du vill använda aktivt. Handplockade appar i din smartphone ger dig alltid full koll på viktig information och praktiska funktioner för din Mercedes – också när du inte sitter i bilen. Omfattning:

  • Komfort
  • Fjärrstyrning
  • Navigation
För att utnyttja tjänsterna krävs ett personligt Mercedes me ID samt godkännande av användarvillkoren för Mercedes me connect-tjänsterna. Dessutom behöver den aktuella bilen sammankopplas med användarkontot. När den initiala löptiden har gått ut kan tjänsterna förlängas mot en avgift, såvida tjänsten fortfarande erbjuds för bilen i fråga. Kunden kan aktivera tjänsten första gången inom 1 år fr.o.m. första registrering eller idrifttagande, beroende på vilket som inträffar först

Utforska nya T-Klass.

Ikon Hitta återförsäljare

Hitta agent.

Hitta din närmaste agent.
Sök
Ikon Bygg din Mercedes

Bygg din T-Klass.

Välj design själv
Ta reda på mer