Husbilar och plåtisar | Mercedes-Benz Sprinter

Upplev världen med en Mercedes-Benz husbil

Med Sprinter som grund för din husbil får du en riktig Mercedes-Benz körupplevelse. I samråd med din valda husbilsleverantör kan du skräddarsy din husbil med en stor variation i både storlek, husbilstillbehör och inredningsval. Sprinter finns tillgänglig som både stor och liten husbil. Och alltid med sann Mercedes-Benz körglädje.

Kör en Mercedes-Benz som husbil

En husbil är inte bara inredningen och ett bekvämt boende. Det är också ett fordon som du oftast kommer att köra långa sträckor. Med en Sprinter som bas för din husbil kan du få alla fördelar det innebär att köra en Mercedes-Benz. 
  • Körkomfort bakom ratten. Du sitter bekvämt, mil efter mil. Och har en Mercedes-Benz motor under huven.
  • Den senaste tekniken, bl.a. i form av ett röststyrt multimediaystem.
  • En mängd säkerhetssystem som du känner igen från Mercedes-Benz personbilar.
  • Robust kvalitet som håller.

Multimediasystemet MBUX  (Mercedes-Benz User Experience).

Husbilen som gör som du säger.

Med det nya multimediasystemet MBUX står Mercedes-Benz husbil till din tjänst! Tack vare den artificiella intelligensen i den röstaktiverade kommunikationsmodulen kan du prata med din husbil. Ju mer du pratar, desto bättre förstår systemet dig.

Lyssna på din favoritmusik, finn lätt fram till ditt mål, ta reda på väderprognosen, hitta och ringa kontakter, skicka och läs textmeddelanden ... fråga bara: ”Hej Mercedes, hur snart kommer vi till Paris? ".

MBUX-systemet anpassar sig till dina önskemål, din körstil och dina behov. Systemet innehåller en stor touchskärm, trådlösa uppdateringar och smartphone-integration. (Apple CarPlay ™ och Android Auto). Och om du hellre vill kan du styra systemet via touchskärmen eller knappar på ratten.

Koppla upp husbilen till mobilen. 

Vid köp av en campingbil från Mercedes-Benz får du tillgång till den digitala världen Mercedes me. Det är smarta tjänster som gör att du kan hantera funktioner i bilen direkt i mobilen. 

Mer information om Mercedes me och tillgängliga tjänster hittar ni här: Mercedes me Connect

Appen Mercedes me kan laddas ner från Google Store eller App Store.

Valet är ditt.

Nu ska du bara välja om du vill ha en Mercedes-Benz Sprinter husbil byggd på ett Mercedes originalskåp (s.k. "plåtis") eller om du vill ha den hel- eller halvintegrerad. Möjligheterna och motoralternativen är många!

Vill du veta mer?

 

Ovan ser ni några exempel på varumärken som använder Sprinter för sina husbilar. Kontakta din närmaste husbilsåterförsäljare av Mercedes-Benz byggnationer för att veta mer.

Campingbil

Hos Mercedes-Benz kan du även hitta en campingbil för lite mindre familjen.

Läs mer om Campingbilen här >>