Campingbil med stjärna i fronten | Mercedes-Benz Vans
Mercedes-benz campingbil Marco Polo

En kompakt campingbil i stjärnklass

Marco Polo är campingbilen som kombinerar körkänslan och komforten av en Mercedes-Benz med friheten från vanlife. 

Liten. Men ändå stor.

Vår campingbil fungerar som en liten husbil, men med fördelen att det är lättare att komma fram på olika vägar och att parkera. Kör in i en storstad, upp i bergen eller till en strandparkering vid havet.

Eftersom Marco Polo campingbil inte är större än en van och strax under 2 meter hög, går den till och med in i de flesta garage. Till vardags fungerar den som är rymlig familjebil och till helgen och semestern är det den perfekta utflyktsbilen då du kan laga mat och sova bekvämt oavsett var du befinner dig.

 Marco Polo säljs genom våra Mercedes-Benz agenter runtom i landet.

Sov gott.

Även om campingbilar brukar kallas “en liten husbil för två”, så finns det sovplatser för upp till fyra personer i vår Marco Polo. Den bäddbara 2-sits soffan i passagerarutrymmet ger sovplats för två personer, och ytterligare två personer får plats i takbädden. Det elektrohydrauliska popup-taket höjs eller sänks med en knapptryckning på mittkonsollen och med taket uppfällt har man ståhöjd inne i campingbilen.

Ett rullande hem.

Med eget kök, kyl, och dusch har du alla förutsättningar för en skön semester och kan lätt åka på spontana äventyr. Den lilla husbilen är dessutom utrustad med en markis som kan vevas ut för att få ett extra utrymme precis utanför bilen. En frukost i det fria blir en skön start på dagen.

Körkomfort.

Campingbilen erbjuder körkomfort och säkerhetssystem som du är van vid från Mercedes-Benz världen. För att förenkla manövrering i besvärliga utrymmen finns en 360 graders kamera och parkeringsassistent.

Ute på vägarna har du nytta av en mängd assistentsystem som underlättar för dig som husbilsförare vid t.ex. sidvindar, kurshållning och inbromsningar samt indikerar när du bör ta en paus. Vi vill att dina äventyr ska vara så behagliga som möjligt.