Specifikationer.

Jämför alla motorer.

Bilden visar interiören i Mercedes-Benz GLC Coupé.

Kläm och känn på GLC.

Välkommen till oss!
Välkommen till oss!
Bilden visar Mercedes-Benz GLC Coupé från sidan och snett uppifrån.

Fortfarande intresserad av att lära känna GLC lite bättre?

Boka din provkörning nu.

Boka din provkörning nu.

Alternativ drivteknik


Upptäck GLC med laddhybridteknik.

Alternativ drivteknik


Upptäck GLC med laddhybridteknik.

Bilden visar laddhybridmotorn i Mercedes-Benz GLC Coupé.
Bilden visar laddhybridmotorn i Mercedes-Benz GLC Coupé.

GLC Coupé med laddhybridteknik kombinerar dynamiken och effektiviteten hos en elmotor med räckvidden hos en förbränningsmotor till en systemeffekt på upp till 235 kW (320 hk)[1] och ett maximalt vridmoment på 700 Nm. <p>De angivna värdena fastslogs i enlighet med det föreskrivna mätförfarandet. Uppgifterna avser ”WLTP-koldioxidvärden” i den mening som avses i artikel 2 nr 3 genomförandeförordning (EU) 2017/1153. Värdena för bränsleförbrukning har beräknats utifrån dessa värden. Strömförbrukningen har fastställts utifrån förordning 683/2008/EG. Angivna värden avser inte ett enskilt fordon och är inte en del av ett erbjudande, utan tjänar enbart som jämförelse mellan de olika fordonstyperna. Samtliga utsläppsvärden gäller bil i grundversion. Högre utrustningsnivå, svensk standardutrustning, större däckdimension och högre vikt kan ge högre bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp. Fordonsindividuella uppgifter om förbrukning och utsläpp finns på Konsumentverkets webbtjänst www.bilsvar.se Värdena varierar beroende på vald tillvalsutrustning och kan avvika från de slutgiltiga värdena för den beställda och levererade bilen.</p> Elmotorn ger extra effekt vid acceleration eller driver bilen helt på egen hand upp till 55 kilometer vid stadskörning, så att en stor del av dina dagliga körningar kan ske bekvämt och lokalt utsläppsfritt.

Strömförbrukning för GLE 350 e 4MATIC Coupé i testcykel för blandad körning: 27,2-29,7 kWh/100 km; Bränsleförbrukning blandad körning: 1,0-1,2 l/100 km; CO2-utsläpp blandad körning: 22-28 g/km.
Strömförbrukning för GLE 350 de 4MATIC Coupé i testcykel för blandad körning: 27,9-31,4 kWh/100 km; Bränsleförbrukning blandad körning: 0,7-1,1 l/100 km; CO2-utsläpp blandad körning: 19-28 g/km

Dimensioner


Se efter själv: GLC Coupé är perfekt för dig.

Dimensioner


Se efter själv: GLC Coupé är perfekt för dig.
Bilden visar måtten hos Mercedes-Benz GLC Coupé framifrån.
Bilden visar måtten hos Mercedes-Benz GLC Coupé framifrån.
Bilden visar måtten hos Mercedes-Benz GLC Coupé bakifrån.
Bilden visar måtten hos Mercedes-Benz GLC Coupé från sidan.
Bilden visar måtten hos Mercedes-Benz GLC Coupé uppifrån.