7-sitsig familjebil? Upptäck V-Klass från Mercedes-Benz

Mercedes-Benz V-Klass. En stor familjebil med stil.

Privatleasing från 8.495 kr/mån inkl. moms*

Bygg din bil
*PrivatLeasing hanteras av Mercedes-Benz Finans Sverige AB (MBF) i samarbete med Mercedes-Benz Sverige AB och auktoriserade agenter. Månadsavgiften inkluderar service. Utöver detta debiteras 12,50 kr/mil inkl. moms per mil som överstiger avtalad körsträcka. Kontantpris V 220 d Standard kompakt inkl. SE Edition. 554.000 kr inkl. moms.

V-Klass: Bil för stor familj.

Söker du efter en stor familjebil? Med nya Mercedes-Benz V-Klass kan du och hela familjen resa med klass, vare sig det är till träningen eller sommaräventyret. Med V-Klass når du och dina passagerare målet bekvämt och mer stilfullt än någonsin tidigare.

Upplev en rymlig personbil för både familjen och företaget. V-Klass är en familjebil med otaliga möjligheter. Med det flexibla sätessystemet kan du enkelt förvandla passagerarutrymmet till ett generöst lastutrymme.

Höjdpunkter.

 1. Plats för många
 2. Säkerhet
 3. Effektivitet
 4. Körglädje
V-Klass ger flexibilitet i vardagen.
 

Med V-Klass som företagsbil och familjebil finns alla möjligheter till riktig work/life-balance. Från förarsätet kan du styra upp till 239 hästkrafter med en 9-växlad automatisk växellåda för att styra vridmomentet upp till 500 Nm. Många säkerhets- och körassistenter ger dig flexibilitet i stadstrafiken och du rullar tyst ut på motorvägen på väg till nästa möte.

V-Klass är en MPV av renaste form. När en arbetsdag är avslutad rullar bilen vidare som en stor familjebil - redo för nya upptåg. Din V-Klass kan rymma alltifrån 7 fotbollssugna barn med utrustning till ett 4-persons mötesbord. Om siktet är inställt på en 7-sitsig bil behöver du inte leta mer. Du kan nämligen få din V-Klass i olika utföranden, antingen som 7-sitsig bil eller som 8-sitsig bil, för att på bästa sätt passa dina uppdrag i vardagen!

Upplev en flexibel och stor familjebil som anpassar sig efter din vardag. Men varför nöja sig med en praktisk bil? I V-Klass är utförande lika viktigt som komfort. Vart du än för blicken är du omgiven av exklusiva material. Det kallar vi vardagslyx!

Säkerhet kommer inifrån.

Få bilar är lika genomtänkta som Mercedes-Benz V-Klass när det gäller säkerhet. Denna familjebuss är inte bara byggd för att skydda dig om något händer. Den gör dig dessutom till en bättre förare. Vi tror nämligen att det bästa skyddet är att ge dig de bästa förutsättningarna att undvika en olycka. Därför är V-Klass skapad för att ge dig en naturlig självsäkerhet. Där du har kontroll, både över din egen bil och över trafiken runt om. Där de automatiska körassistenterna hjälper dig att hålla avståndet till framförvarande fordon, bromsar vid behov och varnar för hotande kollisioner eller fordon i döda vinkeln. Då kör du bättre, lugnare. Och kanske till och med på kortare tid, eftersom du undviker att fatta stressade felbeslut.

Mercedes V-Klass: Nyckeln till ett enklare liv.

Familjebilen V-Klass är skapad med ett enda mål i sikte: Att göra livet enklare. Det börjar i det lilla, som att bakluckan har ett praktiskt bakfönster som kan öppnas separat när du bara ska lasta in eller ur något snabbt. Ett mer omfattande exempel är parkeringspaketet med 360°-kamera som hjälper föraren att hitta en parkeringsplats, parkera och manöverköra. Smarta finesser som underlättar, från start till mål. Du kanske vill anpassa fjädringen och det adaptiva chassit efter din körstil? Med ett par knapptryckningar är det klart. Och tänk om farthållaren inte bara kunde hålla farten, utan även avståndet? Det kan den.

Mercedes V-Klass är fullmatad med avancerad teknik. Vi har bara dolt den i en intuitiv enkelhet.

En lounge på hjul.

Den som reser mycket vet vad som krävs. En bekväm sittplats där man kan slappna av och komma fram utvilad. Där det finns gott om rymd, bra sikt och smarta utrymmen. En luftig kupé där de små detaljerna får göra stor skillnad. Ta till exempel stolen du sitter i. I Mercedes V-Klass kan du få elektriskt inställda komfortstolar med inbyggd värme och ventilation. Behöver du plats för fler finns det tresitsiga soffor till både första och andra raden som gör att upp till åtta personer kan sitta i familjebilen. Flexibilitet är lätt att vänja sig vid. Behöver du ett bord att mötas kring? Inga problem. Plats för mässmaterial eller mycket bagage? Fixat.

Det är dags att nollställa din uppfattning om hur en bil kan kännas.

En rymlig bil för en stor familj.

Upp till åtta personer och bagage - Vår familjebil V-Klass är perfekt för både passagerare och last. Om du behöver riktigt mycket lastutrymme, kan sätena också tas bort helt. Med en maximal lastlängd på 2565 mm i utförandet extra lång (lång: 2335 mm, kompakt: 2090 mm) kan du också transportera skrymmande föremål. När alla baksäten är borttagna, har du ett lastutrymme på upp till 5010 l (långt: 4630 l, kompakt: 4200 l) till bagage och fritidsutrustning.

Välj rätt längd för dig och din familj. Mercedes-Benz stora familjebil finns i utförandena Kompakt, Lång och Extra lång.

Fordonslängd
Kompakt
Lång
Extralång
Maximal lastlängd    
Lastutrymme
Längd
Bagageutrymmesvolym
2090 mm
4200 l
4,90 m
610 l
2335 mm
4630 l
5,14 m
1030 l
2565 mm
5010 l
5,37 m

1410 l

 

Höjd: ca 1,92 m. Passar i praktiskt taget alla parkeringsgarage. Bagageutrymme med max 8 platser.

En familjebil med plats att växa i.

Kliv in. Du kommer att njuta av varje kilometer i V-Klass. Oavsett om du åker med familjen eller kollegorna.

Med sina kraftiga, karaktäristiska linjer drar Mercedes V-Klass blickarna till sig – särskilt med AMG Line eller Night paketet. Även invändigt bevisar den sin storhet: det flexibla utrymmeskonceptet, de intelligenta körhjälps- och säkerhetssystemen samt de uppkopplade multimediesystemen . Med ny motor och det nya toppmotoralternativet V 300 d med 176 kW (239 hk) bidrar den 9-växlade automatväxellådan 9G-TRONIC till din körupplevelse.

[WLTP: Bränsleförbrukning kombinerad körning: 6,7-8,4 l/100 km; CO2-utsläpp:175-221g/km. NEDC-korr. Bränsleförbrukning 5,5-6,5 l/100 km; CO2-utstläpp: 145-171g/km][1][*]

V-klass, halvautomatiskt reglerad klimatanläggning TEMPMATIC

Familj

V-klass, halvautomatiskt reglerad klimatanläggning TEMPMATIC

Äventyrare

Mercedes-benz V-klass, halvautomatiskt reglerad klimatanläggning TEMPMATIC

Företagare

V-klass, halvautomatiskt reglerad klimatanläggning TEMPMATIC

Dubbel användning

[*] För mer information om officiell bränsleförbrukning och officiella specifika CO₂-utsläpp hos nya personbilar hänvisar vi till Konsumentverkets webbtjänst www.bilsvar.se.

[1] De verkliga förbrukningsvärdena är bl.a. beroende av bilens vikt och vald utrustning.

V-Klass smarta säteskoncept.

 

2 sätesrader - men otaliga möjligheter.

V-Klass är en stor familjebil som växer med dig. I de två bakre sätesraderna kan man kombinera individuella sittplatser samt dubbel- och trippelplatser i en mängd varianter. Fyra bekväma individuella sittplatser är monterade som standard bak. Vår familjebil anpassar sig efter din vardag för att fylla dina behov. På begäran kan två tredubbla sittplatser sättas in i familjebilens kompakta utförande, vilket ger V-Klass totalt 8 sittplatser. Om det räcker med 7 platser kan den första bakre sätesraden utrustas med en dubbelsoffa eller med två separata platser. Lyxstolarna på den första bakre sätesraden är en absolut höjdpunkt i komfort.

Stor familjebil med ledande säkerhet.

Alltid en assistent till hands.

Skydda det som är av högst värde. Mercedes V-Klass ger dig stöd du kan lita på. Tack vare hjälp- och säkerhetssystem ger vår familjebil V-Klass dig ett optimalt stöd i alla körsituationer, så att du kommer fram på ett säkert sätt till din destination.

 

Mercedes-Benz V-Klass i bilder.

       

Mercedes-benz x-klass
 • Aktiv parkeringsassistent med 360°-kamerasystem

  Aktiv parkeringsassistent med 360°-kamerasystem

  Den aktiva parkeringsassistenten med 360°-kamerasystem hjälper föraren att hitta en parkeringsplats och underlättar både parkering och manöverkörning betydligt.

  Den aktiva parkeringsassistenten med 360°-kamerasystem kan beställas som tillval för V-Klass och V-Klass AVANTGARDE och ingår i grundutrustningen för V-Klass EXCLUSIVE.

 • Aktiv avståndsassistent DISTRONIC

  Aktiv avståndsassistent DISTRONIC

  Den aktiva avståndsassistenten DISTRONIC kan automatiskt hålla säkerhetsavståndet till det framförvarande fordonet.

  Den aktiva avståndsassistenten DISTRONIC kan beställas som tillval till V-Klass, V-Klass AVANTGARDE och V-Klass EXCLUSIVE.

 • Adaptivt LED-strålkastarpaket

  Adaptivt LED-strålkastarpaket

  Det adaptiva LED-strålkastarpaketet förbättrar förarens sikt och därmed körsäkerheten, då det kan anpassa belysningen av vägbanan automatiskt efter olika körsituationer.

  Det adaptiva LED-strålkastarpaket kan beställas som tillval till V-Klass och ingår i grundutförandet hos V-Klass AVANTGARDE och V-Klass EXCLUSIVE.

 • Körhjälpspaket

  Körhjälpspaket

  Körhjälpspaketet med smarta system bidrar till en säkrare körning och hjälper föraren att undvika olyckor eller mildra följderna av dem.

  Detta ingår:
  – Aktiv bromsassistent
  – Dödvinkelassistent
  – Körfältsassistent
  – PRE-SAFE®

  Körhjälpspaketet kan beställas som tillval för V-Klass, V-Klass AVANTGARDE och V-Klass EXCLUSIVE.

 • Aktiv bromsassistent

  Aktiv bromsassistent

  Den aktiva bromsassistenten kan hjälpa till att förhindra olyckor med framförvarande fordon eller korsande fotgängare, eller minska följderna av en olycka.

  Den aktiva bromsassistenten kan beställas som tillval till V-Klass, V-Klass AVANTGARDE och V-Klass EXCLUSIVE.

 • Kurshållningspaket

  Kurshållningspaket

  Kurshållningspaketet kan hjälpa föraren genom att hålla körfältet och bistå vid körfältsbyte på flerfiliga vägar.

  Detta ingår:

  – Dödvinkelassistent

  – Körfältsassistent

  Kurshållningspaketet kan beställas som tillval till V-Klass, V-Klass AVANTGARDE och V-Klass EXCLUSIVE.