V-Klass. När jobb och fritid möts.

Från 4.755 kr/mån* inkl. service

Bygg din bil
*Mercedes-Benz billån+ (inkl. Service Compact) via Mercedes-Benz Finans. 36 mån/max 7 500 mil, restskuld 45%, kontant/1:a förhöjd avg. 30%, rörlig ränta (dec 2018). Med reservation för sedvanlig kreditprövning. V220 d SE Edition Lång 483.900 kr inkl. moms.

Business Class. För hela familjen.

Ibland behöver du en tjänstebil med plats för kollegor. Andra dagar en spelarbuss för att köra till knattematchen. Eller en sportbil fullastad med mountainbikes och utrustning. I V-Klass får du plats. Med 6, 7 eller 8 passagerare. Eller ett stort lastutrymme på upp till 5 010 liter om du behöver det. Flexibiliteten är inbyggd, precis som de överraskande smidiga köregenskaperna.

Trots formatet uppför bilen sig som en personbil. Och varför skulle det vara annorlunda? Den är ju skapad för personer. Enda skillnaden är att både de och du sitter lite skönare. Har lite mer plats. Och kan njuta lite mer av resan.

Höjdpunkter.

  1. Plats för många
  2. Säkerhet
  3. Effektivitet
  4. Körglädje
Flexibilitet i vardagen.
 

Med V-Klass som företags bil finns alla möjligheter till riktig work/life-balance. Från förarsätet kan du styra upp till 190 hästkrafter med en 7-växlad automatisk växellåda för att styra vridmomentet upp till 440 Nm. En säkerhets- och körassistenter ger dig flexibilitet i stadstrafiken och du rullar tyst ut på motorvägen på väg till nästa möte. 

Och vart du än tittar, är du omgiven av exklusiva material. Samtidigt kan din V-Klass rymma upp till 7 fotbollssugna barn med utrustning - eller en 4-persons mötesbord. Jobb eller fritid - V-Klass ställer upp.

Säkerhet kommer inifrån.

Få bilar är lika genomtänkta som V-Klass när det gäller säkerhet. Bilen är inte bara byggd för att skydda dig om något händer. Den gör dig dessutom till en bättre förare. Vi tror nämligen att det bästa skyddet är att ge dig de bästa förutsättningarna att undvika en olycka. Därför är V-Klass skapad för att ge dig en naturlig självsäkerhet. Där du har kontroll, både över din egen bil och över trafiken runt om. Där de automatiska körassistenterna hjälper dig att hålla avståndet till framförvarande fordon, bromsar vid behov och varnar för hotande kollisioner eller fordon i döda vinkeln. Då kör du bättre, lugnare. Och kanske till och med på kortare tid, eftersom du undviker att fatta stressade felbeslut.

Nyckeln till ett enklare liv.

V-Klassen är skapad med ett enda mål i sikte: Att göra livet enkelt. Det börjar i det lilla, som att bakluckan har ett praktiskt bakfönster som kan öppnas separat när du bara ska lasta in eller ur något snabbt. Ett mer omfattande exempel är parkeringspaketet med 360°-kamera som hjälper föraren att hitta en parkeringsplats, parkera och manöverköra. Smarta finesser som underlättar, från start till mål. Du kanske vill anpassa fjädringen och det adaptiva chassit efter din körstil? Med ett par knapptryckningar är det klart. Och tänk om farthållaren inte bara kunde hålla farten, utan även avståndet? Det kan den.

V-Klassen är fullmatad med avancerad teknik. Vi har bara dolt den i en intuitiv enkelhet.

En lounge på hjul.

Den som reser mycket vet vad som krävs. En bekväm sittplats där man kan slappna av och komma fram utvilad. Där det finns gott om rymd, bra sikt och smarta utrymmen. En luftig kupé där de små detaljerna får göra stor skillnad. Ta till exempel stolen du sitter i. I V-Klass kan du få elektriskt inställda komfortstolar med inbyggd värme och ventilation. Behöver du plats för fler finns det tresitsiga soffor till både första och andra raden som gör att upp till åtta personer kan sitta i bilen. Flexibilitet är lätt att vänja sig vid. Behöver du ett bord att mötas kring? Inga problem. Plats för mässmaterial eller mycket bagage? Fixat.

Det är dags att nollställa din uppfattning om hur en bil kan kännas.

Välj mellan tre dragstarka varianter. Och bakhjuls- eller fyrhjulsdrift.

Alla kan komma fram. Men du vill vidare! 

Beroende på dina planer och vart du är på våg, kan du välja en V-Klass med den drivlina som passar dig och dina önskemål.

Under bilresan sörjer den 7-växlade växellådan 7G-TRONIC PLUS, tillval, för hög körkomfort och låg konsumtion. Den manuella 6-växlade växellådan imponerar också med en övertygande balans mellan manöverbarhet och effektivitet.

Oavsett vilken motor, drivlina eller växellåda du väljer får du en smidig körupplevelse på personbilsnivå. Precis som det borde vara i V-klassen.