Mercedes-Benz V-Klass

Mercedes-Benz V-Klass

I naturlig storlek.

I naturlig storlek.

Innehållet kan omfatta produkter som har ändrats i efterhand.

Fordonskoncept


Fordonskoncept

Med Mercedes-Benz V-Klass kan familjen resa än mer avslappnat, uppleva äventyr på ett ännu mer intensivt sätt och passagerare transporteras till sina mål mer bekvämt och stilfullt än någonsin tidigare.

Fordonskoncept


Fordonskoncept

Med Mercedes-Benz V-Klass kan familjen resa än mer avslappnat, uppleva äventyr på ett ännu mer intensivt sätt och passagerare transporteras till sina mål mer bekvämt och stilfullt än någonsin tidigare.

Tyvärr stöds inte denna funktionen av din enhet.

Tyvärr stöds inte denna funktionen av din enhet.

Försök att vrida enheten för att aktivera liggande läge. Eller använd en enhet med högre upplösning.

Fullpackad av liv.

Vad som än händer: Mercedes-Benz V-Klass är där – och har allt med sig.
Bilden visar en familjeutflykt med tre barn och deras pappa.
Stäng
Reklamfilmen för Mercedes-Benz V-Klass är fullpackad av liv: Upplev en familjs händelserika helg.
Spela upp
Das gewünschte Video ist momentan leider nicht verfügbar. Bitte versuchen Sie es später noch einmal.
Titta igen
För alla som har stora planer.
Mercedes-Benz V-Klass ger dig ett utrymme som underlättar alla situationer i livet. Helt oavsett om du måste transportera en fotbollsspelare och hennes utrustning eller planerar en cykeltur eller kanske en surfsemester med familjen: Med Mercedes-Benz V-Klass är du redo för alla situationer, och gör ditt liv till en upplevelse.
Bilden visar Mercedes-Benz V-Klass med öppen bakruta; en mamma och hennes dotter lastar den med bagage.

För familjen bekvämt till deras mål.

I Mercedes-Benz V-Klass kan du resa säkert, bekvämt och exklusivt.
Bilden är en närbild från sidan av Mercedes-Benz V-Klass med tre barn i baksätet och deras mamma vid ratten.
Stäng
Ren glädje.
Vägen till dina drömmars mål går via din V-Klass. Oavsett om resan går till bergen eller till havet kan du alltid transportera passagerare och utrustning säkert och bekvämt i V-Klass. Till nästa turnering med full utrustning? Inga problem. V-Klass kan med fördel användas som lagbuss. På familjesemester med barnen och deras leksaker och mjukisdjur? I V-Klass finns det utrymme för allt. Det flexibla kupékonceptet rymmer upp till 8 sittplatser, och här finns dessutom plats för bagaget.
Bilden visar kupékonceptet hos Mercedes-Benz V-Klass uppifrån, med plats för 8 personer.
Den dynamiska kurvtagningen hos en Mercedes-Benz V-Klass i designstilen AVANTGARDE med AVANTGARDE sportpaket exteriör.

Så värdefull som tiden med familjen: V-Klass med två skjutdörrar.

Definitivt de bästa förutsättningarna.

Mercedes-Benz V-Klass. Räkna med den.
Bilden visar en wakeboardåkare som går på stranden med sin wakeboard under armen.
Stäng
Ett verkligt nöje, ett stort mått av säkerhet.
På nya, utmanande sträckor mot nästa semester. På stormiga vägar till stranden. Eller på väg hem efter att ha ägnat sig åt spännande aktiviteter – det finns flera skäl till varför V-Klass är helt rätt bil för din familj. Med sina många hjälpsystem kan V-Klass ge dig stöd i de mest olikartade situationer. Exempelvis hjälper sidvindsassistenten (i grundutförandet) dig att hålla bilen på rätt kurs vid kraftiga vindbyar från sidan. För som vid alla äventyr vill du ju att din familj ska vara i trygga händer.
Bilden är en närbild av instrumentpanelen till Mercedes-Benz V-Klass och den aktiva sidvindsassistenten.
En sak är säker.
I en Mercedes-Benz V-Klass känner man sig upplyft. Det är inte konstigt, eftersom ett heltäckande säkerhetskoncept med ett antal hjälpsystem stöttar dig vid körningen. En höjdpunkt bland många är körhjälpspaketet, som är en intelligent kombination av fyra hjälp- och säkerhetssystem som avlastar föraren och ökar säkerheten.
Bilden är en närbild av instrumentpanelen till Mercedes-Benz V-Klass med aktiva körhjälps- och säkerhetssystem.

För dina mål närmare dig.

Mercedes-Benz V-Klass. Den nya storleken i business-klassen.
Bilden är en närbild av en kvinna vid ratten och en man som sitter bredvid i Mercedes-Benz V-Klass.
Stäng
En avsevärd framgång.
Inte bara för att bygga upp känslan inför kvällens begivenheter: V-Klass imponerar med sitt oöverträffade surroundljud. Det perfekt harmonierande förstärkar- och högtalarsystemet från Burmester®Burmester® Surround Sound System kan beställas som tillval till V-Klass och V-Klass AVANTGARDE, och ingår i grundutförandet hos V-Klass EXCLUSIVE. ger med sina 15 högtalare full prestanda. Man behöver inte vara symfoniker för att fångas av ljudbilden. Och för att kommunikationen inom Mercedes-Benz V-Klass inte ska stanna av på grund av ren fascination inför ljudet, överförs samtalen mellan föraren och passageraren, framifrån och bak, med hjälp av de inbyggda mikrofonerna – kristallklart och röstförstärkt.
Bilden är en närbild av Burmester® Surround Sound System i Mercedes-Benz V-Klass.
För alla som lever sitt yrke.
Människor med ovanliga yrken betraktar ofta sitt yrke som ett kall. De vet att framgång inte tar hänsyn till vad klockan är. Dem som exempelvis spelar i en klassisk ensemble repeterar hela dagarna, men har även roligt efter mörkrets inbrott. Framför allt när de sitter i en Mercedes-Benz V-Klass. Här ryms i en elegant miljö allt det som gör kvällen speciell: den hyllade sopranen eller stjärnmusikern med sitt instrument.

Alltid en suverän framtoning.

För att nå framgång i karriären underlättar det om man kan lita på en trogen följeslagare. Särskilt när den, som V-Klass, står för en exklusiv mobilitet.
Stämningsfull kvällsbild av en kvinna som kliver ut genom skjutdörren till Mercedes-Benz V-Klass.
Stäng
Stämningsfull nattbild av en Mercedes-Benz V-Klass med öppen skjutdörr.

Inbjudande: Mercedes-Benz V-Klass med två skjutdörrar.

När komforten och elegansen är satt i system.
Lika komfortabel som Mercedes-Benz V-Klass är att resa i, lika smidigt fungerar lastningen och avlastningen. Den separat öppningsbara bakrutan möjliggör mekanisk öppning och stängning – oberoende av bakluckan.
Bilden visar Mercedes-Benz V-Klass med öppen bakruta.

Resa stilfullt, komma fram tryggt.

Mercedes-Benz V-Klass. Ett statement för god smak.
Imponerande iscensättning av en Mercedes-Benz V-Klass i designstilen EXCLUSIVE.
Stäng
Kupén till Mercedes-Benz V-Klass i designversionen EXCLUSIVE utstrålar samma värdighet som en VIP-lounge.

Gör kupén till VIP-lounge. Designversionen EXCLUSIVE.

Exklusivitet rakt igenom.
Den som avancerar i yrket vill göra det i rätt miljö. Mercedes-Benz V-Klass i designstilen EXCLUSIVE möter detta krav. Den omdefinierar lyx på ett fascinerande sätt. En särskild höjdpunkt utgör panelerna i borstad aluminium. Och panoramasoltaket tillför ett mervärde genom att intryck från den närmaste omgivningen sköljer in och blir en ren inspirationskälla. Det gäller inte minst kvällshimlen med sitt överflöd av vackra nyanser och färgspel.
Bilden visar front- och sidovyn av en Mercedes-Benz V-Klass ur fågelperspektiv.

Att vara äventyret på spåret.

Mercedes-Benz V-Klass. Och gatan lever.
Dynamisk kurvtagning hos en Mercedes-Benz V-Klass med takbox och lastad cykelhållare på bakluckan – på väg mot nya äventyr.
Stäng
Bilden visar Mercedes-Benz V-Klass med en cykelhållare på bakluckan som kan ta med upp till fyra cyklar på nästa äventyr.

För äventyr på två hjul: cykelhållare på bakluckan för upp till fyra cyklar.

Boxen för alla situationer.
Den som gör en resa har något att berätta – och har ofta något att transportera. Det är inga problem med Mercedes-Benz takbox 400 som har en volym på upp till 400 liter – och kan rymma bagage på upp till 75 kg. Med den får man praktiskt taget allt med sig. Boxen monteras enkelt och säkert på takrelingen som i sin tur fästs på taket till Mercedes-Benz V-Klass. Utifrån varje synvinkel är takboxen fulländad. Och som gjord för nästa äventyr.
Bilden visar en Mercedes-Benz V-Klass redo för äventyr med en monterad takbox som rymmer upp till 400 liter.
Always on the road.
Berättelsen om det mobila livet börjar med att man stiger in i Mercedes-Benz V-Klass. Och den kan fortsätta ända till solnedgången. V-Klass står för både nytta och nöje tack vare sin storlek, flexibilitet och alla funktioner. Såväl löputrustning som ett komplett cykelsortiment har sin givna plats, till stor glädje inte bara för framgångsrika triathlonutövare. Samtidigt är man alltid avslappnad och säker, och ständigt redo att möta nya upplevelser. Och vem vet? Nya äventyr väntar kanske redan bakom nästa kurva.

Att alltid nå nya mål.

Mercedes-Benz V-Klass. För den som vill få ut mer av livet.
Bilden visar Mercedes-Benz V-Klass på stranden och två kvinnor som ska lasta på sina tävlingscyklar.
Stäng
Att vara avslappnad är bättre.
Multimediesystemet COMAND OnlineCOMAND Online kan beställas som tillval till V-Klass och V-Klass AVANTGARDE. Den ingår i grundutförandet hos V-Klass EXCLUSIVE. För att kunna använda alla funktioner i COMAND Online behövs en Bluetooth®-kompatibel mobiltelefon eller en smartphone med internetåtkomst. stöder den kloke föraren i att säker och avspänd komma fram till målet. Den snabba hårddisknavigationen gör det möjligt med en dynamisk målstyrning, i realtid och med hänsyn till den aktuella trafikinformationen. COMAND Online visar dessa data med hjälp av topografiska 3D-kartor. För ytterligare tillfredsställelse sköter COMAND Online underhållnings- och kommunikationsverktygen: Webbläsare, CENTRAL MEDIA DISPLAY, inbyggd 80-GB-hårddisk och en dvd-spelare gör att man nästan glömmer att man är på resa och inte är kvar hemma i sitt vardagsrum.
Bilden är en närbild av multimediesystemet COMAND Online med snabb hårddisknavigation.
Varje underlag är ett bra underlag.
Ibland är vägen målet, ibland är målet målet. I varje enskilt fall tar fyrhjulsdriften 4MATICDen permanenta fyrhjulsdriften 4MATIC kan beställas som tillval tillsammans med 7G-TRONIC PLUS till V-Klass och V-Klass AVANTGARDE samt V-Klass EXCLUSIVE. en vidare. Det ger ett övertygande grepp och hög körstabilitet på nästan alla underlag, oavsett om det är asfalt, gräs, sand eller lera. En riktig fördel för de som vill känna sig hemma på varje underlag. Strandälskare är särskilt imponerade av de automatiska 4MATIC-bromsimpulserna, som avsevärt förbättrar körningen på sand och grus. Även om man är i ett avlägset hörn av världen kan man ge äventyret fritt spelrum.
Bilden är en närbild av en 4MATIC-inskrift på Mercedes-Benz V-Klass.
Genomskärningsvyn av Mercedes-Benz V-Klass visar en variant med två enkelsäten och en lastad cykel i baksätet från ovan.

Även för medpassagerare med hjul: den flexibla säteskonfigurationen.

Vinnartyper emellan.

Mercedes-Benz V-Klass. Och ditt liv framstår som storartat.
Bilden visar två kvinnliga atleter under cykelträning och Mercedes-Benz V-Klass framför en strandkuliss.
Stäng
Video av hur Sebastian Kienle och Anja Beranek deltar i ett cykellopp och transporterar sina cyklar med Mercedes-Benz V-Klass, och hur Sebastian Kienle tar ett depåstopp.
Spela upp
Das gewünschte Video ist momentan leider nicht verfügbar. Bitte versuchen Sie es später noch einmal.
Titta igen
Utmaningar är en bra motor.
För IRONMAN-duon Anja Beranek und Kaisa Lehtonen blir upplevelsen bara mer intensiv om uppgiften de står inför är krävande. Att stå stilla är inget alternativ för dem. För detta credo passar Mercedes-Benz V-Klass utmärkt. Som ständig följeslagare vid träning och tävlingar stöder den dessa energiska kvinnor i att spränga gränser och nå ständigt nya mål. Så kan dessa kvinnliga atleter agera som ett framgångsrikt team. Och leva sitt triathlonliv på och bortom gatan.
Bilden visar Anja Beranek och Kaisa Lehtonen i Mercedes-Benz V-Klass.

Mercedes-Benz V 220 d med BlueEFFICIENCY-paket tillsammans med 7G-TRONIC PLUS: Bränsleförbrukning stadstrafik/landsväg/blandad körning: 6,8/5,4/5,9 l/100 km; CO2-utsläpp blandad körning: 154 g/km; energiklass: A.<p>Angivna värden för bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp har beräknats enligt föreskrivna mätmetoder (§ 2, punkt 5, 6, 6a i reglerna för märkning av personbilars energiförbrukning [EnVKV] i dess gällande lydelse). Angivna värden avser inte ett enskilt fordon och är inte en del av erbjudandet, utan tjänar enbart som jämförelse mellan de olika fordonstyperna. Samtliga utsläppsvärden gäller bil i grundversion. Högre utrustningsnivå, svensk standardutrustning, större däckdimension och högre vikt kan ge högre bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp. Fordonsindividuella uppgifter om förbrukning och utsläpp finns på Konsumentverkets webbtjänst www.bilsvar.se Värdena varierar också beroende på fälgar/däck.<br />För mer information om officiell bränsleförbrukning och officiella specifika koldioxidutsläpp för nya personbilar hänvisar vi till Konsumentverkets webbtjänst www.bilsvar.se.</p>

Mercedes-Benz V 250 d med BlueEFFICIENCY-paket tillsammans med 7G-TRONIC PLUS: Bränsleförbrukning stadstrafik/landsväg/blandad körning: 6,9/5,5/6,0 l/100 km; CO2-utsläpp blandad körning: 158 g/km; energiklass: A.<p>Angivna värden för bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp har beräknats enligt föreskrivna mätmetoder (§ 2, punkt 5, 6, 6a i reglerna för märkning av personbilars energiförbrukning [EnVKV] i dess gällande lydelse). Angivna värden avser inte ett enskilt fordon och är inte en del av erbjudandet, utan tjänar enbart som jämförelse mellan de olika fordonstyperna. Samtliga utsläppsvärden gäller bil i grundversion. Högre utrustningsnivå, svensk standardutrustning, större däckdimension och högre vikt kan ge högre bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp. Fordonsindividuella uppgifter om förbrukning och utsläpp finns på Konsumentverkets webbtjänst www.bilsvar.se Värdena varierar också beroende på fälgar/däck.<br />För mer information om officiell bränsleförbrukning och officiella specifika koldioxidutsläpp för nya personbilar hänvisar vi till Konsumentverkets webbtjänst www.bilsvar.se.</p>

Höjdpunkter


Höjdpunkter

Upplev flexibiliteten hos V-Klass.

Ett mångsidigt kupékoncept gör Mercedes-Benz V-Klass till en bekväm storkombi som rymmer många möjligheter. Den generöst utformade interiören är exemplarisk vad gäller ergonomi, funktionalitet och design.

Höjdpunkter


Höjdpunkter

Upplev flexibiliteten hos V-Klass.

Ett mångsidigt kupékoncept gör Mercedes-Benz V-Klass till en bekväm storkombi som rymmer många möjligheter. Den generöst utformade interiören är exemplarisk vad gäller ergonomi, funktionalitet och design.

Detaljnivå flexibilitet


Flexibelt kupékoncept

V-Klass är utvecklad för glädjen och utmaningarna i livet. Och även på insidan visar den sann storhet med ett variabelt kupékoncept.

Detaljnivå flexibilitet


Flexibelt kupékoncept

V-Klass är utvecklad för glädjen och utmaningarna i livet. Och även på insidan visar den sann storhet med ett variabelt kupékoncept.

Interiörkoncept


Det intelligenta kupékonceptet.

Aldrig har utrymmet använts så flexibelt som hos V-Klass.

Interiörkoncept


Det intelligenta kupékonceptet.

Aldrig har utrymmet använts så flexibelt som hos V-Klass.

Genomskärningsvyn av Mercedes-Benz V-Klass visar de två 3-sitsbaksätena i fordonet uppifrån.
Genomskärningsvyn av Mercedes-Benz V-Klass visar ett 3-sitsbaksäte och plats för bagage och skrymmande last uppifrån.
Genomskärningsvyn av Mercedes-Benz V-Klass visar en variant med 2 enkelsäten och en lastad cykel i baksätet från ovan.
Genomskärningsvyn av Mercedes-Benz V-Klass visar det anpassningsbara stolskonceptet hos Mercedes-Benz V-Klass med enkelsäten och ett 3-sitsbaksäte uppifrån.
Genomskärningsvyn av Mercedes-Benz V-Klass visar baksätets vis-à-vis-läge och ett fällbart bord uppifrån.
Bilden visar bakpartiet av Mercedes-Benz V-Klass med öppen baklucka och en blick på bagagesäkerhetsnätet.

Monteringslängder


Mercedes-Benz V-Klass finns tillgänglig i 3 olika fordonslängder.

Skräddarsydd efter dina behov: V-Klass i fordonslängderna kompakt, lång eller extralång.

Monteringslängder


Mercedes-Benz V-Klass finns tillgänglig i 3 olika fordonslängder.

Skräddarsydd efter dina behov: V-Klass i fordonslängderna kompakt, lång eller extralång.

 • Kompakt

  Bilden visar en kompaktversion av Mercedes-Benz V-Klass från sidan.

  Fordonslängd

  4,895 m

  Fordonshöjd: 1,88 m. Passar i nästan alla underjordiska parkeringsgarage!

  Bagageutrymmesvolym

  610 l

  vid max 8 sittplatser.

 • Lång

  Bilden visar en lång version av Mercedes-Benz V-Klass från sidan.

  Fordonslängd

  5,14 m

  Fordonshöjd: 1,88 m. Passar i nästan alla underjordiska parkeringsgarage!

  Bagageutrymmesvolym

  1 030 l

  vid max 8 sittplatser.

 • Extralång

  Bilden visar en extralång version av Mercedes-Benz V-Klass från sidan.

  Fordonslängd

  5,37 m

  Fordonshöjd: 1,88 m. Passar i nästan alla underjordiska parkeringsgarage!

  Bagageutrymmesvolym

  1 410 l

  vid max 8 sittplatser.

Komfort


Komfort

Hightech för alla sinnen.

Komfort


Komfort

Hightech för alla sinnen.

Bilden är en närbild av en hållare för surfplatta i Mercedes-Benz V-Klass.

Så blir baksätet till loge.

Förberedelse för underhållning och komfort.

Bilden är en närbild av en högtalare till Burmester® Surround Sound System i Mercedes-Benz V-Klass.

En rullande konsertsal.

Burmester® Surround Sound System.

Parkeringspaketet med 360°-kamera hjälper föraren av Mercedes-Benz V-Klass att hitta en parkeringsplats, parkera och manöverköra.

Få en ny överblick.

Parkeringspaket med 360°-kamerasystem.

Bilden är en detaljbild av dörrkontrollpanelen för komfortstolarna tillhörande föraren, passageraren fram och baksätespassagerarna.

Din mobila komfortzon.

Komfortstolar för alla passagerare.

Mercedes-Benz Intelligent Drive


Mercedes-Benz Intelligent Drive

Intelligent system som ger mer säkerhet, komfort och konnektivitet.

En vän på vägen att förlita sig på. Körhjälps- och säkerhetssystemen i V-Klass bistår dig i många körsituationer, så att du säkert och bekvämt når ditt mål.

Mercedes-Benz Intelligent Drive


Mercedes-Benz Intelligent Drive

Intelligent system som ger mer säkerhet, komfort och konnektivitet.

En vän på vägen att förlita sig på. Körhjälps- och säkerhetssystemen i V-Klass bistår dig i många körsituationer, så att du säkert och bekvämt når ditt mål.

Kollisionsvarnare COLLISION PREVENTION ASSIST.

COLLISION PREVENTION ASSISTKollisionsvarnare COLLISION PREVENTION ASSIST kan beställas som tillval till V-Klass, V-Klass AVANTGARDE och V-Klass EXCLUSIVE. Den ingår i körhjälpspaket (tillval). hjälper föraren att hålla avståndet till det framförvarande fordonet och varnar med en ljudsignal vid risk för kollision.

COLLISION PREVENTION ASSIST varnar optiskt när minsta avstånd till ett framförvarande fordon underskrids. Samtidigt aktiverar systemet bromsassistenten BAS PRO, som förstärker bromstrycket om föraren inte bromsar tillräckligt kraftigt.

Adaptivt LED-strålkastarpaket.

Adaptivt LED-strålkastarpaketDet adaptiva LED-strålkastarpaket kan beställas som tillval till V-Klass och ingår i grundutförandet hos V-Klass AVANTGARDE och V-Klass EXCLUSIVE. anpassar belysningen efter rådande ljus-, väg- och väderförhållanden. Det höjer förarens uppfattningsförmåga och avlastar föraren.

De adaptiva strålkastarna kan automatiskt anpassas till körsituationen. Den automatiska ljusbildsregleringen motverkar att mötande trafik bländas. Det aktiva kurvljuset gör att strålkastaren följer kurvans riktning och lyser på så sätt upp körbanan bättre.

Kurshållningsassistent

KurshållningsassistentenKurshållningsassistenten kan beställas som tillval till V-Klass, V-Klass AVANTGARDE och V-Klass EXCLUSIVE i kombination med tillvalet kurshållningspaketet eller tillvalet körfältspaketet. hjälper dig att undvika olyckor orsakade av att bilen lämnar körfältet av misstag. Kurshållningsassistenten är beroende på önskat drifttillstånd aktiv från ca 60 km/t.

En multifunktionskamera läser kontinuerligt av vägmarkeringarna och övervakar hur bilen rör sig inom körfältet. Kurshållningsassistenten använder vibrationer för att göra föraren uppmärksam på att bilen håller på att korsa en körfältslinje.

Distance Pilot DISTRONIC.

Den radarbaserade Distance Pilot DISTRONICDistance Pilot DISTRONIC kan beställas som tillval till V-Klass, V-Klass AVANTGARDE och V-Klass EXCLUSIVE. håller avståndet till det framförvarande fordonet och stöder föraren i till exempel Stop-and-go-trafik.

Distance Pilot DISTRONIC accelererar automatiskt och bromsar in bilen med maximalt halva bromseffekten, för att hålla säkerhetsavståndet. Om det registrerar att det krävs en kraftigare inbromsning från förarens sida hörs upprepade varningssignaler och en varningssymbol tänds.

Intelligent teknik 1/2


Mercedes-Benz Intelligent Drive – teknik i detalj.

Prestationshöjande komfort och föredömlig säkerhet.

Intelligent teknik 1/2


Mercedes-Benz Intelligent Drive – teknik i detalj.

Prestationshöjande komfort och föredömlig säkerhet.

Oavsett om det rör sig om rusningstid, långa resor nattetid eller obekanta sträckor – din V-Klass avlastar dig på ett konkret sätt i stressiga situationer. Bakom det hela står ett koncept som gör varje körning i en Mercedes-Benz till en stilstudie i säkerhet: Mercedes-Benz Intelligent Drive. För den tid du tillbringar bakom ratten är din egen. Tid för avkoppling. Tid att tanka energi. Så att du framför allt når ditt mål säkert, men också avspänt.

Mercedes-Benz V-Klass med Distance Pilot DISTRONIC håller automatiskt avståndet till framförvarande fordon och stöder föraren vid exempelvis motorvägskörning eller i stop-and-go-trafik.

Distance Pilot DISTRONIC

Kollisionsvarnaren COLLISION PREVENTION ASSIST i Mercedes-Benz V-Klass känner av framförvarande fordon och kan hjälpa till att undvika påkörningsolyckor.

Kollisionsvarnare COLLISION PREVENTION ASSIST

Dynamisk körning med Mercedes-Benz V-Klass. Sidvindsassistenten kan hjälpa till att hålla bilen på rätt kurs vid vindbyar från sidan.

Sidvindsassistent

Kurshållningspaketet i Mercedes-Benz V-Klass ökar säkerheten vid kurshållning och körfältsbyte.

Kurshållningspaket

ATTENTION ASSIST kan känna av typiska tecken på trötthet och varna föraren i Mercedes-Benz V-Klass.

Trötthetsvarnare ATTENTION ASSIST

Mercedes-Benz V-Klass med körhjälpspaket gör körningen säkrare och hjälper föraren att undvika olyckor.

Körhjälpspaket

Mercedes-Benz V-Klass med dödvinkelassistent kan hjälpa till att förhindra olyckor vid filbyte, t.ex. på motorväg.

Dödvinkelassistent

PRE-SAFE®-systemet kan registrera kritiska körsituationer i god tid och ge dem som färdas i bilen ett förebyggande skydd.

PRE-SAFE®

Hastighetspåminnare inkl. registrering av trafikskyltar med förbjuden infart och förbjuden omkörning hjälper föraren i Mercedes-Benz V-Klass att hålla hastighetsföreskrifterna.

Hastighetspåminnare inkl. registrering av trafikskyltar med förbjuden infart och förbjuden omkörning

Parkeringspaketet med backkamera hjälper föraren i Mercedes-Benz V-Klass att hitta parkeringsplatser och är ett stöd vid manöverkörning.

Parkeringspaket med backkamera

Parkeringspaketet med 360°-kamera hjälper föraren av Mercedes-Benz V-Klass att hitta en parkeringsplats, parkera och manöverköra.

Parkeringspaket med 360°-kamerasystem

Mercedes-Benz V-Klass med adaptivt LED-strålkastarpaket anpassar belysningen efter rådande ljus-, väg- och väderförhållanden.

Adaptivt LED-strålkastarpaket

Uppkoppling


Uppkoppling

Din väg in i en digital värld skapad av Mercedes-Benz.

Uppkoppling


Uppkoppling

Din väg in i en digital värld skapad av Mercedes-Benz.

Upplev den onlinebaserade sammankopplingen av bilen med omvärlden.

Den bästa ledningen till din bil – Mercedes me connect.

Den bästa ledningen till din bil – Mercedes me connect.

Den bästa ledningen till din bil – Mercedes me connect.

Den bästa ledningen till din bil – Mercedes me connect.

Med Mercedes me connect ingår du en fascinerande pakt med din smartphone och din Mercedes-Benz. Det spelar ingen roll om du är ute och kör eller sitter hemma – med Mercedes me connect kan du enkelt online via Mercedes me-portalen eller i Mercedes me App avläsa viktiga fordonsdata som mätarställning, däcktryck och bränslenivån. Telediagnos, olycks-, underhålls- och vägassistans vid haveri samt Mercedes-Benz nödanropssystem är en del av den nätanslutna säkerheten. Dina färdmål skickar du bekvämt från din smartphone till din Mercedes-Benz. Med Live Traffic Information får du veta trafiksituationen i realtid. Körtidsprognosen varnar för köer och ger dig förslag på en optimal avresetid.

Registrera dig och använd fler tjänster som berikar och underlättar din mobila vardag.

Så här aktiverar du dina Mercedes me connect-tjänster

Så här aktiverar du dina Mercedes me connect-tjänster

Så här aktiverar du dina Mercedes me connect-tjänster

Så här aktiverar du dina Mercedes me connect-tjänster

Ingen behöver avstå från digital komfort idag. Inte du heller. Registrera dig därför helt enkelt i Mercedes me-portalen. Så snart som du är inloggad kopplar din Mercedes-Benz-partner ditt Mercedes me-konto till din bil. Därefter kan du aktivera de inställningar, appar och tjänster som du vill ha. Och du kan även när som helst välja att avaktivera dem igen. Alldeles flexibelt och helt individuellt. När som helst och överallt.

Bilder och filmer


Bilder och filmer av Mercedes-Benz V-Klass.

Bilder och filmer


Bilder och filmer av Mercedes-Benz V-Klass.

Sidovy av Mercedes-Benz V-Klass AVANTGARDE med höger skjutdörr och den andra vänstra skjutdörren.
Mercedes-Benz V-Klass vid en familjeutflykt i bergen.
Spela upp
Den önskade videon är tyvärr inte tillgänglig för tillfället. Försök igen senare.
Titta igen
Närbild av Mercedes-Benz V-Klass som kör på en landsväg en solig dag.
Mercedes-Benz V-Klass i briljantsilver i en nattlig scen med öppnad skjutdörr.
Sportig förarplats hos Mercedes-Benz V-Klass. AMG Line med kombiinstrument med färgskärm och paneler i kolfiberoptik.
Mercedes-Benz V-Klass EXCLUSIVE med paneler i borstad aluminiumoptik och multifunktionsratt i nappa.
Mercedes-Benz V-Klass EXCLUSIVE med metalliclack och panoramasoltak.
Mercedes-Benz V-Klass AVANTGARDE med stämningsbelysning och panel i ebenholts-träoptik.
Mercedes-Benz V-Klass AVANTGARDE med AMG Line är sportigt exklusiv.
Mercedes-Benz V-Klass med AMG Line har en sportigt exklusiv exteriör.
Kupébild av Mercedes-Benz V-Klass. Den öppnade skjutdörren och de bekväma baksätena bjuder in en till att åka med.