Mercedes-Benz V-Klass

En rymlig familjebil med stil.

Innehållet kan omfatta produkter som har ändrats i efterhand.

Fordonskoncept


Från rymlig familjebil till optimal minibuss.

Mercedes-Benz V-Klass är mer än bara en familjebil. Denna storkombi öppnar upp till en värld av möjligheter och användningsområden. Från att vara familjens egna lilla minibuss, som alltid är redo för äventyr och utflykter med plats för utrustning och allt därtill, till att vara jobbredo som den utmärkta firmabilen för att smidigt ta sig mellan möten.


Med Mercedes-Benz V-Klass kan alla passagerare resa mer avslappnat, uppleva äventyr på ett ännu mer intensivt sätt och färdas till sina mål mer bekvämt och stilfullt än någonsin tidigare i denna lyxiga minibuss.

Fordonskoncept


Från rymlig familjebil till optimal minibuss.

Mercedes-Benz V-Klass är mer än bara en familjebil. Denna storkombi öppnar upp till en värld av möjligheter och användningsområden. Från att vara familjens egna lilla minibuss, som alltid är redo för äventyr och utflykter med plats för utrustning och allt därtill, till att vara jobbredo som den utmärkta firmabilen för att smidigt ta sig mellan möten.


Med Mercedes-Benz V-Klass kan alla passagerare resa mer avslappnat, uppleva äventyr på ett ännu mer intensivt sätt och färdas till sina mål mer bekvämt och stilfullt än någonsin tidigare i denna lyxiga minibuss.

Tyvärr stöds inte denna funktionen av din enhet.

Tyvärr stöds inte denna funktionen av din enhet.

Försök att vrida enheten för att aktivera liggande läge. Eller använd en enhet med högre upplösning.

Fullpackad av liv.

Vad som än händer: Mercedes-Benz V-Klass är där – och har allt med sig.
Bilden visar en familjeutflykt med tre barn och deras pappa.
Stäng
Reklamfilmen för Mercedes-Benz V-Klass är fullpackad av liv: Upplev en familjs händelserika helg.
Das gewünschte Video ist momentan leider nicht verfügbar. Bitte versuchen Sie es später noch einmal.
Titta igen
För alla som har stora planer.
Mercedes-Benz V-Klass ger dig ett utrymme som underlättar alla situationer i livet. Helt oavsett om du måste transportera en fotbollsspelare och hennes utrustning eller planerar en cykeltur eller kanske en surfsemester med familjen: Med Mercedes-Benz V-Klass är du redo för alla situationer, och gör ditt liv till en upplevelse.
Bilden visar Mercedes-Benz V-Klass med öppen bakruta; en mamma och hennes dotter lastar den med bagage.

För familjen bekvämt till deras mål.

I Mercedes-Benz V-Klass kan du resa säkert, bekvämt och exklusivt.
Bilden är en närbild från sidan av Mercedes-Benz V-Klass med tre barn i baksätet och deras mamma vid ratten.
Stäng
Ren glädje.
Vägen till dina drömmars mål går via din V-Klass. Oavsett om resan går till bergen eller till havet kan du alltid transportera passagerare och utrustning säkert och bekvämt i V-Klass. Till nästa turnering med full utrustning? Inga problem! V-Klass kan med fördel användas som lagbuss. På familjesemester med barnen och deras leksaker och mjukisdjur? I V-Klass finns det utrymme för allt. Det flexibla kupékonceptet rymmer upp till 8 sittplatser, och här finns dessutom plats för bagaget.
Bilden visar kupékonceptet hos Mercedes-Benz V-Klass uppifrån, med plats för 8 personer.
Den dynamiska kurvtagningen hos en Mercedes-Benz V-Klass i designstilen AVANTGARDE med AVANTGARDE sportpaket exteriör.

Så värdefull som tiden med familjen: V-Klass med två skjutdörrar.

Definitivt de bästa förutsättningarna.

Mercedes-Benz V-Klass. Räkna med den.
Bilden visar en wakeboardåkare som går på stranden med sin wakeboard under armen.
Stäng
Ett verkligt nöje, ett stort mått av säkerhet.
På nya, utmanande sträckor mot nästa semester. På stormiga vägar till stranden. Eller på väg hem efter att ha ägnat sig åt spännande aktiviteter – det finns flera skäl till varför V-Klass är helt rätt bil för din familj. Med sina många hjälpsystem kan V-Klass ge dig stöd i de mest olikartade situationer. Exempelvis hjälper sidvindsassistenten (i grundutförandet) dig att hålla bilen på rätt kurs vid kraftiga vindbyar från sidan. För som vid alla äventyr vill du ju att din familj ska vara i trygga händer.
Bilden är en närbild av instrumentpanelen till Mercedes-Benz V-Klass och den aktiva sidvindsassistenten.
En sak är säker.
I en Mercedes-Benz V-Klass känner man sig upplyft. Det är inte konstigt, eftersom ett heltäckande säkerhetskoncept med ett antal hjälpsystem stöttar dig vid körningen. En höjdpunkt bland många är körhjälpspaketet, som är en intelligent kombination av fyra hjälp- och säkerhetssystem som avlastar föraren och ökar säkerheten.
Bilden är en närbild av instrumentpanelen till Mercedes-Benz V-Klass med aktiva körhjälps- och säkerhetssystem.

För dina mål närmare dig.

Mercedes-Benz V-Klass. Den nya storleken i business-klassen.
Bilden är en närbild av en kvinna vid ratten och en man som sitter bredvid i Mercedes-Benz V-Klass.
Stäng
En avsevärd framgång.
Inte bara för att bygga upp känslan inför kvällens begivenheter: V-Klass imponerar med sitt oöverträffade surroundljud. Det perfekt harmonierande förstärkar- och högtalarsystemet från Burmester® Burmester® Surround Sound System kan beställas som tillval till V-Klass och V-Klass AVANTGARDE, och ingår i grundutförandet hos V-Klass EXCLUSIVE. ger med sina 15 högtalare full prestanda. Man behöver inte vara symfoniker för att fångas av ljudbilden. Och för att kommunikationen inom Mercedes-Benz V-Klass inte ska stanna av på grund av ren fascination inför ljudet, överförs samtalen mellan föraren och passageraren, framifrån och bak, med hjälp av de inbyggda mikrofonerna – kristallklart och röstförstärkt.
Bilden är en närbild av Burmester® Surround Sound System i Mercedes-Benz V-Klass.
För alla som lever sitt yrke.
Människor med ovanliga yrken betraktar ofta sitt yrke som ett kall. De vet att framgång inte tar hänsyn till vad klockan är. Dem som exempelvis spelar i en klassisk ensemble repeterar hela dagarna, men har även roligt efter mörkrets inbrott. Framför allt när de sitter i en Mercedes-Benz V-Klass. Här ryms i en elegant miljö allt det som gör kvällen speciell: den hyllade sopranen eller stjärnmusikern med sitt instrument.

Alltid en suverän framtoning.

För att nå framgång i karriären underlättar det om man kan lita på en trogen följeslagare. Särskilt när den, som V-Klass, står för en exklusiv mobilitet.
Stämningsfull kvällsbild av en kvinna som kliver ut genom skjutdörren till Mercedes-Benz V-Klass.
Stäng
Stämningsfull nattbild av en Mercedes-Benz V-Klass med öppen skjutdörr.

Inbjudande: Mercedes-Benz V-Klass med två skjutdörrar.

När komforten och elegansen är satt i system.
Lika komfortabel som Mercedes-Benz V-Klass är att resa i, lika smidigt fungerar lastningen och avlastningen. Den separat öppningsbara bakrutan möjliggör mekanisk öppning och stängning – oberoende av bakluckan.
Bilden visar Mercedes-Benz V-Klass med öppen bakruta.

Resa stilfullt, komma fram tryggt.

Mercedes-Benz V-Klass. Ett statement för god smak.
Imponerande iscensättning av en Mercedes-Benz V-Klass i designstilen EXCLUSIVE.
Stäng
Kupén till Mercedes-Benz V-Klass i designversionen EXCLUSIVE utstrålar samma värdighet som en VIP-lounge.

Gör kupén till VIP-lounge. Designversionen EXCLUSIVE.

Exklusivitet rakt igenom.
Den som avancerar i yrket vill göra det i rätt miljö. Mercedes-Benz V-Klass i designstilen EXCLUSIVE möter detta krav. Den omdefinierar lyx på ett fascinerande sätt. En särskild höjdpunkt utgör panelerna i borstad aluminium. Och panoramasoltaket tillför ett mervärde genom att intryck från den närmaste omgivningen sköljer in och blir en ren inspirationskälla. Det gäller inte minst kvällshimlen med sitt överflöd av vackra nyanser och färgspel.
Bilden visar front- och sidovyn av en Mercedes-Benz V-Klass ur fågelperspektiv.

Att vara äventyret på spåret.

Mercedes-Benz V-Klass. Och gatan lever.
Dynamisk kurvtagning hos en Mercedes-Benz V-Klass med takbox och lastad cykelhållare på bakluckan – på väg mot nya äventyr.
Stäng
Bilden visar Mercedes-Benz V-Klass med en cykelhållare på bakluckan som kan ta med upp till fyra cyklar på nästa äventyr.

För äventyr på två hjul: cykelhållare på bakluckan för upp till fyra cyklar.

Boxen för alla situationer.
Den som gör en resa har något att berätta – och har ofta något att transportera. Det är inga problem med Mercedes-Benz takbox 400 som har en volym på upp till 400 liter – och kan rymma bagage på upp till 75 kg. Med den får man praktiskt taget allt med sig. Boxen monteras enkelt och säkert på takrelingen som i sin tur fästs på taket till Mercedes-Benz V-Klass. Utifrån varje synvinkel är takboxen fulländad. Och som gjord för nästa äventyr.
Bilden visar en Mercedes-Benz V-Klass redo för äventyr med en monterad takbox som rymmer upp till 400 liter.
Always on the road.
Berättelsen om det mobila livet börjar med att man stiger in i Mercedes-Benz V-Klass. Och den kan fortsätta ända till solnedgången. V-Klass står för både nytta och nöje tack vare sin storlek, flexibilitet och alla funktioner. Såväl löputrustning som ett komplett cykelsortiment har sin givna plats, till stor glädje inte bara för framgångsrika triathlonutövare. Samtidigt är man alltid avslappnad och säker, och ständigt redo att möta nya upplevelser. Och vem vet? Nya äventyr väntar kanske redan bakom nästa kurva.

Att alltid nå nya mål.

Mercedes-Benz V-Klass. För den som vill få ut mer av livet.
Bilden visar Mercedes-Benz V-Klass på stranden och två kvinnor som ska lasta på sina tävlingscyklar.
Stäng
Att vara avslappnad är bättre.
Multimediesystemet COMAND Online COMAND Online kan beställas som tillval till V-Klass och V-Klass AVANTGARDE. Den ingår i grundutförandet hos V-Klass EXCLUSIVE. För att kunna använda alla funktioner i COMAND Online behövs en Bluetooth®-kompatibel mobiltelefon eller en smartphone med internetåtkomst. ser till att föraren kommer fram till sitt mål avspänd och på ett säkert sätt. Den snabba hårddisknavigationen gör det möjligt med en dynamisk målstyrning, i realtid och med hänsyn till den aktuella trafikinformationen. COMAND Online visar dessa data med hjälp av topografiska 3D-kartor. För ytterligare tillfredsställelse sköter COMAND Online underhållnings- och kommunikationsverktygen: Webbläsare, CENTRAL MEDIA DISPLAY, inbyggd 80-GB-hårddisk och en dvd-spelare gör att man nästan glömmer att man är på resa och inte är kvar hemma i sitt vardagsrum.
Bilden är en närbild av multimediesystemet COMAND Online med snabb hårddisknavigation.
Extra bra vid svåra vägförhållanden.
Med den permanenta fyrhjulsdriften 4MATIC[1] bemästrar V-Klass svåra vägförhållanden. Tack vare det mycket bra väggreppet ökar kördynamiken och köregenskaperna förbättras. Kraftfördelningen på fram- och bakaxeln sker i förhållandet 45 : 55. Hjul som inte har tillräckligt väggrepp kan bromsas in med det elektroniska traktionssystemet 4ETS på halt underlag. Samtidigt överförs drivmomentet till de hjul som har bra väggrepp. Eftersom bilens höjd inte ändras pga. fyrhjulsdriften kan vanliga garage, parkeringshus, underjordiska parkeringsgarage och automattvättar även användas med V-Klass med 4MATIC.
Bilden är en närbild av en 4MATIC-inskrift på Mercedes-Benz V-Klass.
[1] Finns som tillval som V 200 d 4MATIC, V 220 d 4MATIC och V 250 d 4MATIC, endast i kombination med automatväxellåda 7G-TRONIC PLUS. V 200 d 4MATIC med automatväxellåda 7G-TRONIC PLUS. Bränsleförbrukning stadstrafik/landsväg/blandad körning: 8,6/6,9/7,5 l/100 km; CO2-utsläpp blandad körning: 199 g/km; effektivitetsklass: C.V 220 d 4MATIC med automatväxellåda 7G-TRONIC PLUS. Bränsleförbrukning stadstrafik/landsväg/blandad körning: 8,6/6,9/7,5 l/100 km; CO2-utsläpp blandad körning: 199 g/km; effektivitetsklass: C.V 250 d 4MATIC med automatväxellåda 7G-TRONIC PLUS. Bränsleförbrukning stadstrafik/landsväg/blandad körning: 9,0/6,7/7,5 l/100 km; CO2-utsläpp blandad körning: 199 g/km; effektivitetsklass: C. [*] För mer information om officiell bränsleförbrukning och officiella specifika CO₂-utsläpp hos nya personbilar hänvisar vi till Konsumentverkets webbtjänst www.bilsvar.se.
Genomskärningsvyn av Mercedes-Benz V-Klass visar en variant med 2 enkelsäten och en lastad cykel i baksätet från ovan.

Även för medpassagerare med hjul: den flexibla säteskonfigurationen.

Vinnartyper emellan.

Mercedes-Benz V-Klass. Och ditt liv framstår som storartat.
Bilden visar två kvinnliga atleter under cykelträning och Mercedes-Benz V-Klass framför en strandkuliss.
Stäng
Video av hur Sebastian Kienle och Anja Beranek deltar i ett cykellopp och transporterar sina cyklar med Mercedes-Benz V-Klass, och hur Sebastian Kienle tar ett depåstopp.
Das gewünschte Video ist momentan leider nicht verfügbar. Bitte versuchen Sie es später noch einmal.
Titta igen
Utmaningar är en bra motor.
För IRONMAN-duon Anja Beranek und Kaisa Lehtonen blir upplevelsen bara mer intensiv om uppgiften de står inför är krävande. Att stå stilla är inget alternativ för dem. För detta credo passar Mercedes-Benz V-Klass utmärkt. Som ständig följeslagare vid träning och tävlingar stöder den dessa energiska kvinnor i att spränga gränser och nå ständigt nya mål. Så kan dessa kvinnliga atleter agera som ett framgångsrikt team. Och leva sitt triathlonliv på och bortom gatan.
Bilden visar Anja Beranek och Kaisa Lehtonen i Mercedes-Benz V-Klass.

V 220 d med automatväxellåda 7G-TRONIC PLUS. Bränsleförbrukning stadstrafik/landsväg/blandad körning: 7,3/6,4/6,8 l/100 km; CO2-utsläpp blandad körning: 179 g/km; effektivitetsklass: B. [1][*]

V 250 d med automatväxellåda 7G-TRONIC PLUS. Bränsleförbrukning stadstrafik/landsväg/blandad körning: 7,1/6,6/6,8 l/100 km; CO₂-utsläpp blandad körning: 179 g/km; effektivitetsklass: B. [1][*]

[1] Angivna värden har fastställts i enlighet med föreskriven mätmetod. Det rör sig om "NEDC-CO₂-värdena" enligt gällande lydelse i art. 2 nr 1 i genomförandeförordningen (EU) 2017/1153. Angivna värden avser inte ett enskilt fordon och är inte en del av erbjudandet, utan tjänar enbart som jämförelse mellan de olika fordonstyperna. Samtliga utsläppsvärden gäller bil i grundversion. Högre utrustningsnivå, svensk standardutrustning, större däckdimension och högre vikt kan ge högre bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp. Fordonsindividuella uppgifter om förbrukning och utsläpp finns på Konsumentverkets webbtjänst www.bilsvar.se Värdena varierar också beroende på eventuella tillval.[*] För mer information om officiell bränsleförbrukning och officiella specifika CO₂-utsläpp hos nya personbilar hänvisar vi till Konsumentverkets webbtjänst www.bilsvar.se.

Höjdpunkter


På jakt efter en 7-sitsig bil?

Mercedes-Benz ger utrymme för familjen att växa. Tack vare V-Klass mångsidigt kupékoncept rymmer denna familjebil många möjligheter. Upplev flexibiliteten hos V-Klass och omvandla din nya familjebil till en 6-sitsig, 7-sitsig och till och med 8-sitsig bil. Utforska höjdpunkterna av familjens lyxiga minibuss. Den generöst utformade interiören är exemplarisk och erbjuder både god ergonomi, funktionalitet och design.

Höjdpunkter


På jakt efter en 7-sitsig bil?

Mercedes-Benz ger utrymme för familjen att växa. Tack vare V-Klass mångsidigt kupékoncept rymmer denna familjebil många möjligheter. Upplev flexibiliteten hos V-Klass och omvandla din nya familjebil till en 6-sitsig, 7-sitsig och till och med 8-sitsig bil. Utforska höjdpunkterna av familjens lyxiga minibuss. Den generöst utformade interiören är exemplarisk och erbjuder både god ergonomi, funktionalitet och design.

Bilden visar den optiskt, haptiskt och ergonomiskt fascinerande förarplatsen hos Mercedes-Benz V-Klass.
Bilden visar den optiskt, haptiskt och ergonomiskt fascinerande förarplatsen i Mercedes-Benz V-Klass

En oas av välbefinnande

En upplevelse för alla sinnen – optiskt, haptiskt och ergonomiskt. Värdet understryks av exklusiva detaljer såsom mediedisplayen med den högklassiga glasytan.

Bilden visar en exklusiv förarplats hos Mercedes-Benz V-Klass med en fulländad design och förstklassiga materialval material.

Storkombins förarplats.

Kupén har en förarplats med en fulländad design och förstklassiga material. PanoramasoltaketPanoramatakluckan kan beställas som tillval. Den ingår i grundutförandet till V-Klass EXCLUSIVE. med än mer ljus och luft får dig att häpna.

Bilden visar baksätet med 4 bekväma enkelsäten och öppen skjutdörr.

Ett under av utrymme

V-Klass rymmer upp till 8 personer och mycket bagage. I grundutförandet finns i baksätet 4 bekväma enkelsäten Kan väljas bort. som när som helst kan demonteras.

Bilden visar Mercedes-Benz V-Klass med öppen förar- och skjutdörr.

Utrymme för flexibilitet

Praktiskt där det är ont om plats: Skjutdörren på vänster sida av bilenSkjutdörren kan beställas som tillval för V-Klass och ingår i grundutförandet hos V-Klass AVANTGARDE och V-Klass EXCLUSIVE. ger extra åtkomst vid lastning och urlastning och vid in- och utstigning.

Bilden visar Mercedes-Benz V-Klass i cavansitblå med separat öppningsbar bakruta.

Lastningsdröm.

Mercedes-Benz V-Klass erbjuder ett intelligent kupékoncept och många lösningar för problemfri lastning och avlastning, t.ex. den separat öppningsbara bakrutanDen separat öppningsbara bakrutan kan beställas som tillval till V-Klass och ingår i grundutförandet hos V-Klass AVANTGARDE och V-Klass EXCLUSIVE..


Från smidig minibuss till vardaglig flyttbil

Aldrig har utrymmet i en familjebil används så optimalt som hos V-Klass. Under "Fordonskoncept" kan du se hur inredningen flexibelt kan ändras från en 7-sitsig rymlig familjebil till en 8-sitsig minibuss med gott om utrymme för hela familjen. Möjligheterna är oändliga. Byt ut två sittplatser mot plats för en cykel eller kanske flyttkartonger när det är dags att hjälpa barnen flytta ut. Med V-Klass kupékoncept finner du lösningen som passar just er.


Från smidig minibuss till vardaglig flyttbil

Aldrig har utrymmet i en familjebil används så optimalt som hos V-Klass. Under "Fordonskoncept" kan du se hur inredningen flexibelt kan ändras från en 7-sitsig rymlig familjebil till en 8-sitsig minibuss med gott om utrymme för hela familjen. Möjligheterna är oändliga. Byt ut två sittplatser mot plats för en cykel eller kanske flyttkartonger när det är dags att hjälpa barnen flytta ut. Med V-Klass kupékoncept finner du lösningen som passar just er.

Interiörkoncept


Det intelligenta kupékonceptet.

Aldrig har utrymmet använts så flexibelt som hos V-Klass.

Interiörkoncept


Det intelligenta kupékonceptet.

Aldrig har utrymmet använts så flexibelt som hos V-Klass.

Genomskärningsvyn av Mercedes-Benz V-Klass visar de två 3-sitsbaksätena i fordonet uppifrån.
Genomskärningsvyn av Mercedes-Benz V-Klass visar ett 3-sitsbaksäte och plats för bagage och skrymmande last uppifrån.
Genomskärningsvyn av Mercedes-Benz V-Klass visar en variant med 2 enkelsäten och en lastad cykel i baksätet från ovan.
Genomskärningsvyn av Mercedes-Benz V-Klass visar det anpassningsbara stolskonceptet hos Mercedes-Benz V-Klass med enkelsäten och ett 3-sitsbaksäte uppifrån.
Genomskärningsvyn av Mercedes-Benz V-Klass visar baksätets vis-à-vis-läge och ett fällbart bord uppifrån.
Bilden visar bakpartiet av Mercedes-Benz V-Klass med öppen baklucka och en blick på bagagesäkerhetsnätet.

Fordonslängd


Mercedes-Benz V-Klass finns tillgänglig i 3 olika fordonslängder.

Skräddarsydd efter dina behov: V-Klass i fordonslängderna kompakt, lång eller extralång.

Fordonslängd


Mercedes-Benz V-Klass finns tillgänglig i 3 olika fordonslängder.

Skräddarsydd efter dina behov: V-Klass i fordonslängderna kompakt, lång eller extralång.

 • Kompakt

  Bilden visar en kompaktversion av Mercedes-Benz V-Klass från sidan.

  Fordonslängd

  4,895 m

  Fordonshöjd: 1,88 m. Passar i nästan alla underjordiska parkeringsgarage!

  Bagageutrymmesvolym

  610 l

  vid max 8 sittplatser.

 • Lång

  Bilden visar en lång version av Mercedes-Benz V-Klass från sidan.

  Fordonslängd

  5,14 m

  Fordonshöjd: 1,88 m. Passar i nästan alla underjordiska parkeringsgarage!

  Bagageutrymmesvolym

  1 030 l

  vid max 8 sittplatser.

 • Extralång

  Bilden visar en extralång version av Mercedes-Benz V-Klass från sidan.

  Fordonslängd

  5,37 m

  Fordonshöjd: 1,88 m. Passar i nästan alla underjordiska parkeringsgarage!

  Bagageutrymmesvolym

  1 410 l

  vid max 8 sittplatser.

Komfort


Familjen förtjänar det bästa

Komfort är A och O för att uppleva äkta körglädje. Mercedes-Benz värnar om hela familjens komfort ur alla aspekter. Tack vare den senaste tekniken erbjuder V-Klass en rad bekvämligheter och funktioner. Luta dig tillbaka i V-Klass komfortstolar, sätt på din favoritlåt och njut av bästa tänkbara ljud med Burmester® Surround Sound System. Upplev en utmärkt ljudupplevelse oavsett var i bilen du sitter. Tack vare den integrerade mikrofonen i takkontrollpanelen kan du med hjälp av röstförstärkning även enkelt höra alla passagerare oavsett var i bilen du sitter. Lång resa? Omvandla er familjebil till ett rullande nöjesfält genom att fästa smidigare iPad® hållare i nackstödet. Utrusta er familjebil efter era behov!

Komfort


Familjen förtjänar det bästa

Komfort är A och O för att uppleva äkta körglädje. Mercedes-Benz värnar om hela familjens komfort ur alla aspekter. Tack vare den senaste tekniken erbjuder V-Klass en rad bekvämligheter och funktioner. Luta dig tillbaka i V-Klass komfortstolar, sätt på din favoritlåt och njut av bästa tänkbara ljud med Burmester® Surround Sound System. Upplev en utmärkt ljudupplevelse oavsett var i bilen du sitter. Tack vare den integrerade mikrofonen i takkontrollpanelen kan du med hjälp av röstförstärkning även enkelt höra alla passagerare oavsett var i bilen du sitter. Lång resa? Omvandla er familjebil till ett rullande nöjesfält genom att fästa smidigare iPad® hållare i nackstödet. Utrusta er familjebil efter era behov!

Bilden är en närbild av en hållare för surfplatta i Mercedes-Benz V-Klass.

Så blir baksätet till loge.

Förberedelse för underhållning och komfort.

Bilden är en närbild av en högtalare till Burmester® Surround Sound System i Mercedes-Benz V-Klass.

En rullande konsertsal.

Burmester® Surround Sound System.

Parkeringspaketet med 360°-kamera hjälper föraren av Mercedes-Benz V-Klass att hitta en parkeringsplats, parkera och manöverköra.

Få en ny överblick.

Parkeringspaket med 360°-kamerasystem.

Bilden är en detaljbild av dörrkontrollpanelen för komfortstolarna tillhörande föraren, passageraren fram och baksätespassagerarna.

Din mobila komfortzon.

Komfortstolar för alla passagerare.

Mercedes-Benz Intelligent Drive


Allt för en säkrare resa

Det mest värdefulla i bilen är ens medresenärer. För Mercedes-Benz är säkerhet alltid i fokus. Denna familjebil värnar om familjens säkerhet ur alla perspektiv. Upptäck V-Klass körhjälps- och säkerhetssystem såsom Distance Pilot DISTRONIC som hjälper dig hålla ett optimalt säkerhetsavstånd till bilen framför eller trötthetsvaranare som tipsar när det är dags att ta en paus och sträcka på benen. V-Klass är en vän på vägen att förlita sig på - så att ni säkert och bekvämt når ert mål.

Mercedes-Benz Intelligent Drive


Allt för en säkrare resa

Det mest värdefulla i bilen är ens medresenärer. För Mercedes-Benz är säkerhet alltid i fokus. Denna familjebil värnar om familjens säkerhet ur alla perspektiv. Upptäck V-Klass körhjälps- och säkerhetssystem såsom Distance Pilot DISTRONIC som hjälper dig hålla ett optimalt säkerhetsavstånd till bilen framför eller trötthetsvaranare som tipsar när det är dags att ta en paus och sträcka på benen. V-Klass är en vän på vägen att förlita sig på - så att ni säkert och bekvämt når ert mål.

Adaptiv bromsassistent.

Den adaptiva bromsassistentenKollisionsvarnare COLLISION PREVENTION ASSIST kan beställas som tillval till V-Klass, V-Klass AVANTGARDE och V-Klass EXCLUSIVE. Den ingår i körhjälpspaket (tillval). hjälper föraren att hålla avståndet till framförvarande fordon och varnar med en ljudsignal vid risk för kollision.

Den adaptiva bromsassistenten varnar visuellt när minimiavståndet till ett framförvarande fordon underskrids. Samtidigt aktiverar systemet bromsassistenten BAS PRO, som förstärker bromstrycket om föraren inte bromsar tillräckligt kraftigt.

Adaptivt LED-strålkastarpaket.

Adaptivt LED-strålkastarpaketDet adaptiva LED-strålkastarpaket kan beställas som tillval till V-Klass och ingår i grundutförandet hos V-Klass AVANTGARDE och V-Klass EXCLUSIVE. anpassar belysningen efter rådande ljus-, väg- och väderförhållanden. Det höjer förarens uppfattningsförmåga och avlastar föraren.

De adaptiva strålkastarna kan automatiskt anpassas till körsituationen. Den automatiska ljusbildsregleringen motverkar att mötande trafik bländas. Det aktiva kurvljuset gör att strålkastaren följer kurvans riktning och lyser på så sätt upp körbanan bättre.

Kurshållningsassistent

KurshållningsassistentenKurshållningsassistenten kan beställas som tillval till V-Klass, V-Klass AVANTGARDE och V-Klass EXCLUSIVE i kombination med tillvalet kurshållningspaketet eller tillvalet körfältspaketet. hjälper dig att undvika olyckor orsakade av att bilen lämnar körfältet av misstag. Kurshållningsassistenten är beroende på önskat drifttillstånd aktiv från ca 60 km/t.

En multifunktionskamera läser kontinuerligt av vägmarkeringarna och övervakar hur bilen rör sig inom körfältet. Kurshållningsassistenten använder vibrationer för att göra föraren uppmärksam på att bilen håller på att korsa en körfältslinje.

Aktiv avståndsassistent DISTRONIC.

Den radarbaserade aktiva avståndsassistenten DISTRONICDistance Pilot DISTRONIC kan beställas som tillval till V-Klass, V-Klass AVANTGARDE och V-Klass EXCLUSIVE. håller avståndet till framförvarande fordon och stöder föraren t.ex. vid körningar med många stopp och starter.

Den aktiva avståndsassistenten DISTRONIC accelererar automatiskt och bromsar in bilen med maximalt halva bromseffekten för att hålla säkerhetsavståndet. Om det registrerar att det krävs en kraftigare inbromsning från förarens sida hörs upprepade varningssignaler och en varningssymbol tänds.

Intelligent teknik 1/2


Upptäck tekniken bakom Intelligent Drive

Intelligent teknik 1/2


Upptäck tekniken bakom Intelligent Drive

Bekanta dig närmare med alla olika funktioner Mercedes-Benz Intelligent Drive erbjuder - och tekniken bakom. Ta möjligheten att utforma er familjebil efter era behov för att göra varje körning i er nya familjebil till en stilstudie i säkerhet. Från dödvinkelassistent som ser till att du inte missar någon cyklist bakom hörnet eller hastighetspåminnaren som regelbundet påminner om hastighetsgränsen. Konkurrerar vägen och barnen om din uppmärksamhet?  Mercedes erbjuder även en smidig funktion som identifierar vägmärken både vid sidan av vägen, på skyltar över vägen eller vid vägarbeten - så du alltid håller dig uppdaterad och når målet säkert.

Mercedes-Benz V-Klass med aktiv avståndsassistent DISTRONIC håller automatiskt avståndet till framförvarande fordon och stöder föraren vid exempelvis körning på motorväg eller körningar med många stopp och starter.

Aktiv avståndsassistent DISTRONIC

Bromsassistenten i Mercedes-Benz V-Klass registrerar framförvarande fordon och kan bidra till att förhindra påkörningsolyckor.

Adaptiv bromsassistent

Dynamisk körning med Mercedes-Benz V-Klass. Sidvindsassistenten kan hjälpa till att hålla bilen på rätt kurs vid vindbyar från sidan.

Sidvindsassistent

Kurshållningspaketet i Mercedes-Benz V-Klass ökar säkerheten vid kurshållning och körfältsbyte.

Kurshållningspaket

ATTENTION ASSIST kan känna av typiska tecken på trötthet och varna föraren i Mercedes-Benz V-Klass.

Trötthetsvarnare ATTENTION ASSIST

Mercedes-Benz V-Klass med körhjälpspaket gör körningen säkrare och hjälper föraren att undvika olyckor.

Körhjälpspaket

Mercedes-Benz V-Klass med dödvinkelassistent kan hjälpa till att förhindra olyckor vid filbyte, t.ex. på motorväg.

Dödvinkelassistent

PRE-SAFE®-systemet kan registrera kritiska körsituationer i god tid och ge dem som färdas i bilen ett förebyggande skydd.

PRE-SAFE®

Hastighetspåminnare inkl. registrering av trafikskyltar med förbjuden infart och förbjuden omkörning hjälper föraren i Mercedes-Benz V-Klass att hålla hastighetsföreskrifterna.

Hastighetspåminnare inkl. registrering av trafikskyltar med förbjuden infart och förbjuden omkörning

Parkeringspaketet med backkamera hjälper föraren i Mercedes-Benz V-Klass att hitta parkeringsplatser och är ett stöd vid manöverkörning.

Parkeringspaket med backkamera

Parkeringspaketet med 360°-kamera hjälper föraren av Mercedes-Benz V-Klass att hitta en parkeringsplats, parkera och manöverköra.

Parkeringspaket med 360°-kamerasystem

Mercedes-Benz V-Klass med adaptivt LED-strålkastarpaket anpassar belysningen efter rådande ljus-, väg- och väderförhållanden.

Adaptivt LED-strålkastarpaket

Uppkoppling


Mercedes me connect

Håll dig uppkopplad. Mercedes me connect är din väg in i en digital värld skapad av Mercedes-Benz.

Uppkoppling


Mercedes me connect

Håll dig uppkopplad. Mercedes me connect är din väg in i en digital värld skapad av Mercedes-Benz.

Upplev den onlinebaserade sammankopplingen av bilen med omvärlden.

Vad är Mercedes me connect?

Vad är Mercedes me connect?

Mercedes me connect är den bästa informationskällan gällande status om din Mercedes. Genom att ansluta dig till Mercedes me connect skapar du ett starkt band mellan dig, din smartphone och din Mercedes-Benz. Det spelar ingen roll om du är ute och kör eller sitter hemma – med Mercedes me connect kan du enkelt via Mercedes me-portalen eller i Mercedes me App avläsa viktig fordonsdata som mätarställning, däcktryck och bränslenivån. Du kan även ta del av viktig information så som telediagnos, olycks-, underhålls- och vägassistans vid haveri samt Mercedes-Benz nödanropssystem, vilket är en del av den nätanslutna säkerheten som Mercedes me connect innefattar. Är du trött på trafikköer och risken att komma sent? Med Mercedes me connect kan du enkelt skicka dina resplaner från din smartphone till din Mercedes-Benz innan resan. Tack vare Live Traffic Information får reda på trafiksituationen i realtid. Programmet skapar sedan en körtidsprognosen, varnar för köer och ger dig förslag på en optimal avresetid. Hur smidigt är inte det?

Registrera dig och använd fler tjänster som berikar och underlättar din mobila vardag.

Så här aktiverar du dina Mercedes me connect-tjänster

Så här aktiverar du dina Mercedes me connect-tjänster

Mercedes-Benz värnar om din komfort - både offline och online. Registrera dig därför smidigt och enkelt i Mercedes me-portalen. Så fort du är inloggad i Mercedes me-portalenl kopplar din Mercedes-Benz-partner ditt Mercedes me-konto till din bil. Därefter kan du aktivera de inställningar, appar och tjänster som du vill ta del av. Skräddarsy ditt konto med tjänster utifrån dina behov. Om du vill ta en paus från onlinevärlden, så kan när som helst välja att avaktivera kontot. Personligt och flexibelt, precis som bilägande ska vara.

Bilder och filmer


Bilder och filmer av Mercedes-Benz V-Klass.

Bilder och filmer


Bilder och filmer av Mercedes-Benz V-Klass.

Sidovy av Mercedes-Benz V-Klass AVANTGARDE med höger skjutdörr och den andra vänstra skjutdörren.
Mercedes-Benz V-Klass vid en familjeutflykt i bergen.
Den önskade videon är tyvärr inte tillgänglig för tillfället. Försök igen senare.
Titta igen
Närbild av Mercedes-Benz V-Klass som kör på en landsväg en solig dag.
Mercedes-Benz V-Klass i briljantsilver i en nattlig scen med öppnad skjutdörr.
Sportig förarplats hos Mercedes-Benz V-Klass. AMG Line med kombiinstrument med färgskärm och paneler i kolfiberoptik.
Mercedes-Benz V-Klass EXCLUSIVE med paneler i borstad aluminiumoptik och multifunktionsratt i nappa.
Mercedes-Benz V-Klass EXCLUSIVE med metalliclack och panoramasoltak.
Mercedes-Benz V-Klass AVANTGARDE med stämningsbelysning och panel i ebenholts-träoptik.
Mercedes-Benz V-Klass AVANTGARDE med AMG Line är sportigt exklusiv.
Mercedes-Benz V-Klass med AMG Line har en sportigt exklusiv exteriör.
Kupébild av Mercedes-Benz V-Klass. Den öppnade skjutdörren och de bekväma baksätena bjuder in en till att åka med.