• Digitala tjänster

  Digitala tjänster

  Bilden visar Mercedes me connect.

  Digitala tjänster

  Maximal komfort med de digitala tjänsterna från Mercedes-Benz: Den fullständiga digitala körupplevelsen får du alltid med det breda urvalet av Mercedes me connect fjärr- och navigationstjänster i bilen - nu och i framtiden. Med lämpliga appar på din smartphone har du alltid allt du behöver nära till hands och helt under kontroll - oavsett om det gäller flexibel, smidig laddning längs vägen eller ruttplanering inkl. laddstopp med navigationen med Electric Intelligence, parkering med din smartphone* eller ett stort antal servicefunktioner.

  Med EQS blir navigationen med Electric Intelligence ännu mer intelligent: I framtiden beräknas exempelvis de förväntade laddkostnaderna för de enskilda laddstoppen, och kunden kan redigera den planerade rutten individuellt genom att lägga till önskade laddningsstationer längs rutten eller utesluta föreslagna laddningsstationer.

  * Systemen i parkeringspaketet med fjärrstyrda parkeringsfunktioner är endast hjälpmedel. De kan inte ersätta förarens uppmärksamhet på omgivningen. Det är alltid föraren som ansvarar för hela parkerings- och rangeringsförloppet och denne måste kontrollera parkeringsförlopp och vid behov ingripa. Se till att det bl.a. inte befinner sig några personer, djur eller föremål i din väg.

 • Digitala alternativ och over-the-air-uppdateringar

  Digitala alternativ och over-the-air-uppdateringar

  Bilden visar Mercedes me connect.

  Digitala alternativ och over-the-air-uppdateringar

  Elmobilitet ska vara enkel och bekväm. Och framför allt nätverksuppkopplad. Nya EQS från Mercedes-EQ gör det möjligt att via over-the-air-uppdateringar aktivera olika tjänster inom en rad funktionsområden. Det kan ske i form av gratis test, med abonnemang, on-demand eller permanent.
  Det kan till exempel handla om det extra körljudet ”Roaring Pulse” eller aktivering av styrinrättningen för bakaxeln med 10° styrvinkel.
  Till och med när det inte är du som sitter i förarsätet. Med de två digitala säkerhetsfunktionerna ”Nybörjarläge” och ”Parkeringstjänstläge” kan du nämligen anpassa användningen av EQS för särskilda målgrupper. Dessa program kan huvudanvändaren aktivera via sin personliga profil, som är skyddad med en pinkod och/eller biometrisk identifiering, eller bekvämt från sin smartphone via Mercedes me-appen.
  Och inte minst over-the-air-uppdateringarna, som ser till att EQS alltid är aktuell. Om du vill det.