Bilden visar interiören i EQA från Mercedes-EQ med designversionen Electric Art med färgaccenter i trendigt roséguld på klädseln och ventilationsmunstyckena.
Bilden visar förarplatsen i EQA från Mercedes-EQ med treekrad multifunktionssportratt klädd i nappa.
Bilden visar sätena i EQA från Mercedes-EQ med designversionen Electric Art med klädsel i konstläder ARTICO och tvåfärgat tyg Cupertino i roséguld och titangrå pearl.

Designversion Electric Art: Interiör.

Designversionen Electric Art i interiören röjer EQA:s elektriska framåtanda.

Designversion Electric Art: Interiör.

Designversionen Electric Art i interiören röjer EQA:s elektriska framåtanda.

Med designversionen Electric Art genomsyrar e-mobiliteten kupén in i minsta fiber. Färgaccenter i modernt roséguld pryder både klädseln i konstläder ARTICO och ventilationsmunstyckena. Lika kännetecknande för de tekniska framstegen är panelen med belysning bakom. Särskilda 45,7 cm (18 tum) stora lättmetallfälgar i 5-ekerdesign visar dessa värden utåt.

Av kärlek till detaljerna.

Bilnyckel i krom och roséguld.

Bilden visar två bilnycklar till EQA från Mercedes-EQ med designversionen Electric Art: en i svart med ram i krom och en i svart med ram i roséguld.

Elegant design: bilnyckeln till designversion Electric Art.

Av kärlek till detaljerna.

Bilnyckel i krom och roséguld.

Sann storhet röjs i de små detaljerna. Den maffiga designupplevelsen i EQA med designversionen Electric Art genomsyrar minsta detalj – till och med de snygga bilnycklarna. Till bilen hör en nyckel i svart med ram i krom och en i svart med ram i roséguld.

Fler beståndsdelar:

  • Treekrad multifunktionssportratt klädd i nappa, avfasad nedtill, med perforerat grepp och pekkontrollknappar

  • Instegslister med belyst ”EQA”-inskrift i blått