Laddning på arbetsplatsen för företagskunder

Bilden visar Mercedes-Benz C-Klass Kombi från sidan vid en laddstolpe.

Laddning på arbetsplatsen för företagskunder

I Sverige samarbetar Mercedes-Benz med E.ON för effektiva laddlösningar för företag. Olika företags parkeringsplatser ger ofta optimala förutsättningar för att ladda elbilar. Laddstolparna installeras av en kompetent fackinstallatör.

Laddning hemma för företagskunder

Bilden visar Mercedes-Benz GLC framifrån.

Laddning hemma för företagskunder

E.ON erbjuder intelligenta laddboxar för hemmabruk vid den anställdes bostad och samtidigt tillgång till publik laddning och intelligenta laddningstjänster, som t.ex. automatisk debitering via arbetsgivaren.

En laddbox för hemmabruk möjliggör inte bara betydligt snabbare laddtider jämfört med ett vanligt eluttag, utan även högsta standard vad gäller säkerhet och tillförlitlighet för skydd mot överhettning av ledningar och strömavbrott.

Förarna kan utan problem hantera och konfigurera laddningsstationerna via en personlig användarportal. Du kan granska uppgifter om laddningar, kostnader och CO2-besparingar i realtid. Dessutom kan ersättning resp. debitering genom arbetsgivaren eller leasinggivaren ske automatiskt.

Laddning ute på vägarna för företagskunder

Bilden visar Mercedes-Benz EQC uppifrån.

Laddning ute på vägarna för företagskunder

För att du som kör elbil ska kunna fortsätta att vara flexibel är laddningen vid offentliga laddstolpar en viktig faktor. Du kan som enskild företagskund eller om du har tjänstebil dra nytta av E.ON. Med denna tjänst kan alla laddkostnader bekvämt debiteras varje månad. Betalningsuppgifterna sparar du enkelt i appen. Om du vill kan de enskilda kostnaderna debiteras hopsamlade via arbetsgivaren.

Ju större din vagnpark är, desto viktigare är det att ha alla laddtransaktioner samlade på ett ställe. Tillsammans med vår laddsamarbetspartner kan vi erbjuda heltäckande laddservice med säkerställd tillgång till det publika laddningsnätet via appen och laddkortet och central debitering via arbetsgivaren.

Är du vagnparksansvarig och intresserad av en heltäckande lösning? Kontakta då vår laddsamarbetspartner E.ON. Om du är enskild företagskund och intresserad av en laddningslösning ute på vägarna rekommenderar vi vår produkt Mercedes Me Charge.

EQC 400 4MATIC: Strömförbrukning blandad körning: 22,1-24,9 kWh/100 km; CO2-utsläpp blandad körning: 0 g/km.<p>De angivna värdena har fastställts i enlighet med föreskrivet mätförfarande. Strömförbrukning och räckvidd har fastställts i enlighet med förordning 692/2008/EG. Strömförbrukning och räckvidd är beroende av fordonskonfigurationen.</p>