Service för eldriven skåpbil eVito |Mercedes-Benz Transportbilar
eVito el-skåpbil | service från Mercedes-benz

Service för eVito

Extra trygghet från start.

Vid köp av eVito ingår redan ett integrerat servicepaket och battericertifikat.

Integrerat servicepaket

Servicepaketet som ingår täcker kostnaderna för underhåll enligt servicehäftet och tillverkarens föreskrifter under de första fyra åren. Genom regelbunden och sakkunnig kontroll av högvoltskomponenterna och andra fordonsdelar och -funktioner kan du lita på att din transportbil alltid är körklar och behåller sitt värde. I dag och i framtiden.

Inklusive battericertifikat

Med det kostnadsfria battericertifikatet står Mercedes-Benz AG i anslutning till den vanliga garantin i ytterligare 6 år eller vid en mätarställning upp till 160 000 km för kostnaderna som uppstår om högvoltsbatteriet inte fungerar, och garanterar att köpare av en Mercedes-Benz eVito med batterikapacitet 60 kWh att den maximala kapaciteten i högvoltsbatterierna i batterisystem inte underskrider 120 Ah.

För eVito med batterikapacitet på 41 kWh gäller i anslutning till den vanliga garantin i ytterligare 6 år eller vid en mätarställning på 100.000 km, maximala kapaciteten i högvoltsbatterierna i batterisystem inte underskrider 66 Ah.

Vårt jobb är att hålla din eVito rullande

Med Mercedes-Benz service och våra auktoriserade verkstäder ute i landet, har du en partner vid din sida som känner din eldrivna transportbil bäst och kan hjälpa dig - både med att hålla den i toppform - men även med praktiska tillbehör, vinterhjul, vindrutetorkare och allt annat du kan tänkas behöva bakom ratten.

Mercedes-Benz Service24 och MobiloVan.

Om du ändå skulle bli stående på vägen hjälper den professionella tjänsteleverantören Mercedes-Benz Service24h dig att nå ditt mål. Med mobilitetsgarantin Mercedes-Benz MobiloVan1 medföljer denna och flera andra användbara tjänster varje Mercedes-Benz-transportbil som standard.

1

Mercedes-Benz MobiloVan gäller för modellerna Sprinter, Vito, Citan och Marco Polo ACTIVITY i respektive aktuell version.

För alla bilar med första registrering fr.o.m. 1 oktober 2012 gäller MobiloVan de första två åren utan serviceåläggande och kan förnyas vid varje service hos en auktoriserad Mercedes-Benz serviceverkstad i upp till 30 år.

Mercedes-Benz Mobilo gäller i respektive aktuell version för modellerna V-Klass, X-Klass, Marco Polo och Marco Polo HORIZON.