Den digitala serviceboken |Mercedes-Benz Transportbilar
Digital servicebok

Komfort och säkerhet: Den digitala servicerapporten.

Digital servicebok.

Dina servicedata när du vill.

Den digitala serviceboken1 ersätter din vanliga servicebok och gör det möjligt för din Mercedes-Benz-servicepartner att göra en säker och exakt dokumentation av alla utförda servicearbeten.

Den digitala serviceboken ligger säker och skyddad i den centrala Mercedes-Benz-databasen under hela transportbilens livslängd och vid behov kan du få en komplett servicehistorik utfärdad åt dig.

Mer säkerhet vid förlust

Serviceinformationen för din Mercedes-Benz dokumenteras alltid av oss och kan inte gå förlorad. Om du någon gång skulle bli av med din digitala servicebok så kan vi ändå ta fram serviceinformationen för din bil på ett säkert sätt.

Bekvämt om du befinner dig utomlands eller vid byte av verkstad

Vi har tillgång till serviceinformationen för din bil även i utlandet. På så sätt kan du alltid få snabb och professionell hjälp. Det gör att du alltid kan vara säker på att din digitala servicebok är komplett och utan luckor även om åtgärder utförts utomlands.

Bättre skydd mot förfalskning

Den digitala serviceboken dokumenterar antal körda kilometer och omfattningen av utförda servicearbeten på ett sätt som inte kan förfalskas. Det kan bidra till att öka andrahandsvärdet för din Mercedes. Den digitala servicerapporten ger även extra säkerhet om du ska köpa en begagnad bil. Servicedata som sparats i Mercedes-Benz databas gör att du får tillgång till den begagnade bilens oförfalskade servicehistorik.

1

För transportbilar sedan oktober 2012.