Leasing via Mercedes-Benz Finans | Mercedes-Benz Vans

Mercedes-Benz leasing.

Fördelarna med att leasa direkt hos Mercedes-Benz.

Förbättra likviditeten.

När du leasar din transportbil genom Mercedes-Benz Finans, belastar du inte din likviditet som vid ett kontantköp. 

Ekonomisk överblick. 

Du vet vad du betalar varje månad för finansiering och service.

Flexibilitet.

Med leasing är det lättare att reagera på förändringar. Och anpassa löptid och årlig körsträcka. 

Operationell eller finansiell leasing?

Är du intresserad av att leasa transportbil? Mercedes-Benz Företagsleasing är avsedd för både stora och små företag. Företagsleasing ger dig bättre kontroll över företagets kostnader. Att leasa transportbil löser företagets investeringsbehov utan att binda kapital i onödan, vilket inte påverkar soliditeten till nästa gång du behöver finansiera. Läs mer om våra olika alternativ inom företagsleasing.

Operationell leasing

Att leasa transportbil hos Mercedes-Benz är tryggt och smidigt. Skillnaden mellan leasingformerna rör huvudsakligen vem som svarar för bilens andrahandsvärde. Vid operationell leasing fastställs bilens andrahandsvärde redan när avtalet tecknas så att din ekonomi inte är beroende av ett osäkert marknadspris.

När avtalsperioden för din företagsleasing löper ut besiktigas bilen av en tredje part och du lämnar därefter tillbaka den. Givetvis kan du koppla bilservice och bilförsäkring till din finansiering genom att använda våra paketlösningar. Ett komplett alternativ inom företagsleasing.

Fördelar med Operationell Leasing:

  • Budgetsäkerhet. Alla utgifter är kända på förväg. 
  • Din likviditet förbättras. Du har inga pengar bundna i bilen. 
  • Du behöver inte fundera på restvärdet.
  • Du lämnar bara tillbaka bilen vid avtalets slut.

Finansiell leasing.

Fasta månadskostnader men med möjlighet att själv bestämma vad som händer med din transportbil efter avtalperiodens slut? Då är finansiell leasing lösningen för dig.
Finansiell leasing är en flexibel form av företagsleasing där månadskostnaden baseras på bilens pris, avtalstid och restvärde. Bilen står som säkerhet och du ansvarar för bilens restvärde efter leasingperioden. Efter avtalets slut kan du alltså bestämma om du vill köpa loss skåpbilen för restvärdet eller fråga finansbolaget efter ett inbytespris.

Fördelar med Finansiell Leasing:

  • En flexibel lösning som inte binder kapital
  • Möjlighet att själv styra månadskostnaden
  • ellan 50% och 100% av momsen är avdragsgill.
  • Avtalet skräddarsys efter körsträcka och löptid.

Leasing för elbilar.

Vill du leasa elbil till företaget? Vi på Mercedes-Benz har förmånlig företagsleasing för elbilar. Vi erbjuder flexibla finansieringslösningar som ger dig möjligheten att erbjuda de senaste modellerna av elektriska arbetsfordon till dina anställda. Med leasing behöver du inte oroa dig för betungande kapitalinvesteringar. En operationell leasing gör dessutom att du inte behöver fundera på andrahandsvärdet på din bil.

Få en överblick av våra modeller för leasing

Oavsett om du behöver transportera två europallar eller 11 kubikmeter last, om du vill fortsätta på diesel eller byta över till eldrift, kan du leasa en transportbil med en stjärna i fronten. 

Hitta din bil bland våra modeller i karusellen nedan. Låt oss sedan hjälpa till med en leasing som är anpassad till dig och ditt företag. Du är välkommen att kontakta Mercedes-Benz Finans direkt på telefon 040-660 92 60 eller via mail om du har några frågor. 

Nya Citan. En liten skåpbil. En stor upplevelse.

Årets transportbil, Nya Citan, är kompakt utvändigt med gott om plats invändigt. Dessutom är den full av teknik och smarta lösningar. Som standard. 

Vito skåpbil. Jobba smartare.

En bekväm och pålitlig skåpbil med den senaste tekniken. Med plats för upp till 3 personer och 6,6 m3  last. Med vår kampanjmodeller Vito STAR får du dessutom en hög utrustningsnivå till en låg kostnad.

Sprinter. Vår största skåpbil. 

Det är en sak att skapa sin egen klass, en annan att kontinuerligt utveckla den. Vår största transportbil Sprinter har gjort båda delarna och fortsätter att sätta standarden med varje ny modell. En modern och fräsch förarmiljö, intelligenta säkerhetssystem och en stor pekskärm med multimediasystemet MBUX är bara några anledningar. 

 

eVito skåpbil. 26 mils räckvidd.

Kör du mycket i stadstrafik och har planlagda rutter - då är det kanske dags att byta till eldrift. Prova vår eVito skåpbil och fundera på om det är operationell eller finansiell leasing som passar dig bäst. 

eSprinter skåpbil. 11 m3 eldrivet lastrum. 

 eSprinter har en maxlast på upp till 950 kg, en räckvidd på upp till 15 mil och snabbladdning på 30 min. Tack vare att batterierna ligger under golvet får du samma lastvolym som i Sprinter med förbränningsmotor. Om du oftast kör i stadstrafik så är det kanske dags att fundera på att gå över till eldrift? 

Bygg din egen transportbil här.

Är du inte helt säker på vilken motor du vill ha i din nästa transportbil? Eller funderar du på om den ska ha högt eller lågt tak? Färg? Längd? Utrustning? Prova vår konfigurator för att bygga din egen bil. Den har dessutom en inbyggd kalkylator där du kan testa olika finansiella lösningar.