Servicebilar

Jobbar du som hantverkare, elektriker, servicetekniker? Sysslar du med VVS? Eller sköter du om fastigheter? Då har du hamnat rätt. Vi har de rätta servicebilarna för jobbet.

Prata med en av våra återförsäljare

Servicebilar som servar både dig och kunderna

Vi vet att i ditt jobb är din bil även din arbetsplats, en rullande verkstad som tar sig ut till dina kunder och uppdrag. Du ska kunna lita på att din servicebil alltid rullar, det ska vara bekvämt på förarplatsen och dina verktyg och ditt material ska få plats och ligga säkert i skåputrymmet. 

Våra Vito servicebilar kan erbjuda:

  • Lätt i- och urstigning och lastning
  • Körsäkerhetssystem (ex. trötthetsvarnare, sidvindsassistent, färdljusassistent)
  • Förarkomfort med bekväma säten och förvaringsutrymme.
  • Lösningar med funktionell inredning
  • Vårt bästa serviceavtal* som ger dig fasta månadskostnader, varje månad, år efter år. 

 

 

 

*ServiceCare Complete

Våra bästa servicebilar

Vi och våra återförsäljare runt om i landet har många års erfarenhet av att hjälpa hantverkare  i många olika sorters verksamheter. Installatörer, montörer, snickare, målare, rörläggare, fastighetsskötare, skadedjursbekämpare, veterinär - bara för att nämna några. Vi vet vilka bilar och lösningar som fungerar bäst och presenterar här våra rekommendationer. 

Vito med automat.

Vår bästsäljare.

Vito med manuell växellåda.

För lättare uppdrag.

Vito Edition 1

Med extra allt.

Citan

Smidig i stan.

Flexibla inredning till servicebil

För dig som behöver organisera dina redskap och utrustning bak i bilen finns det lätta lösningar. Våra återförsäljare kan guida dig rätt för att hitta just den inredning till servicebilen som passar dig. De har kontakter med  olika inredningsleverantörer, bl.a. Modul-System, Sortimo, och System Edström,  och har oftast moduler och broschyrer på plats för dig att titta på. Vissa återförsäljare har även möjlighet att montera inredningen till servicebilar direkt på plats, annars hjälper de till att organisera leverans.

 

Vill du provköra våra servicebilar? Inga problem. Kontakta våra återförsäljare så hjälper de dig.

Vill du se några exempel på Mercedes-Benz påbyggnationer - utforska vår inredningsportal. 

Fasta månadskostnader, omfattande serviceavtal och bra andrahandsvärde ger en lönsam affär

Det är mycket att hålla koll på när man driver ett företag. Därför försöker vi göra själva bilägandet så smidigt som möjligt så att du kan fokusera på din kärnverksamhet. Med vårt Paket Business får du fasta månadskostnader. Det är en finansiell leasing som innehåller vårt mest omfattande serviceavtal – service enligt plan, utbyte av slitdelar och en utökad garanti som motsvarar en förlängd nybilsgaranti. Ett extra plus är att en välskött bil från Mercedes-Benz betingar ett gott andrahandsvärde. Det underlättar att veta vad din bil kostar denna månad, nästa månad och samma sak år 1, år 2, år 3...

Ännu en trygghet med ditt serviceavtal är att din transportbil omfattas av MobiloVan. Det är en mobilitetstjänst som bl.a. innebär att du får snabbt hjälp på plats vid tekniska fel samt att vi kan hjälpa dig med bogsering, lånebil etc. MobiloVan varar i 30 år – förutsatt att du regelbundet servar din bil på våra auktoriserade verkstäder.

Känn dig trygg med att du vet vad din bil kommer att kosta och att vi hjälper dig minimera stillestånd och administration.

Vad tycker våra kunder?

Hör vad våra kunder har att säga om våra servicebilar:

Ebe Gruppen

Fastighetsskötsel med besiktning och sanering.

El-Cures

Installerar el med Vito som servicebil.

Veterinärerna på Bollerup på Österlen

Vito som ambulerande som veterinärbil.

Preventiq AB

Skadedjursbekämparna kör sina Mercedes-Benz Vitos i Sveriges fyra sydligaste landskap.

M Degerstedt's Bygg Filipstad AB

Prisbelönt hantverkare från Filipstad kör Mercedes Vito med extra allt.

Bygg & Konsult AB

Byggserviceföretaget som kör ett tjugotal Mercedes-Benz bilar.

Lorem Ipsum