Tuffa tag inom bygg, entreprenad och mark?

Jobb på byggarbetsplatser eller ute i skog och mark ställer tuffa krav på dina arbetsredskap och material. Vi har robusta skåp- och flakbilar som tål tunga laster och stökiga underlag. Invändigt kompromissar de inte heller. Bekväm arbetsmiljö och det allra senaste inom körsäkerhetssystem.

 

Prata med en av våra återförsäljare

Arbetsfordon för din verksamhet

Inom bygg & anläggningssektorn vet vi att du måste lita på att din arbetsbil presterar på topp så att du också kan göra det. Den ska inte bara transportera dig utan också ditt material och din utrustning - oavsett om det handlar om gipsskivor, plankor eller motorsåg och bränsledunkar.  Låt oss matcha dig med rätt transportbil för dina behov. 

Våra transportbilar erbjuder:

  • Hög maxvikt (upp till 5,5 ton totalvikt)
  • Lätt i och urstigning och lastning
  • Flexibla lösningar med chassi: flakbil, tipp eller kran
  • Hjälp med inredning och hyllsystem
  • Finns i olika höjder, längder och drivlinor 
  • Körsäkerhetssystem (ex. aktiv bromsassistent, sidvindsassistent, färdljusassistent)
  • Förarkomfort med bekväma säten och förvaringsutrymme. Samt smidig pekskärm och multifunktionsratt.

Vi vill också uppmärksamma er på att våra Sprintermodeller inte påverkades av högre skatter vid årsskiftet 19/20. Exempelvis så har våra Sprintermodeller 316 CDI Euro VI exakt samma skatt nu som 2019. Skälet är att de har samma uppmätta bränsleförbrukning och CO2-utsläpp som ifjol.*

 

 

*Tillverkning till och med september 2020

Våra bästa arbetsbilar

Efter många års samarbete med många duktiga företag inom bygg och anläggning vet vi att det är dessa arbetsbilar som är favoriterna inom branschen. Behöver du sedan specialanpassa arbetsbilen till dina specifika behov hjälper våra duktiga återförsäljare dig.

Sprinter Skåpbil

Vår bästsäljare.

Sprinter Flakbil

Perfekt för tunga och skrymmande gods samt av bulklast.

Smidiga lösningar med påbyggnationer och inredning

Om du har behov av inredning till dina verktyg i din skåpbil eller påbyggnationer av en chassi kan våra återförsäljare hjälpa dig. Färdiga lösningar kan beställas direkt från fabrik. Har du speciella behov har våra återförsäljare bra samarbete med lokala påbyggare och kan hjälpa till att skräddarsy lösningar till dig.

Vill du provköra våra transportbilar? Inga problem. Kontakta bara våra återförsäljare så hjälper de dig.

Vill du se några exmpel på Mercedes-Benz påbyggnationer - utforska vår påbyggarsajt. 

Fasta månadskostnader, omfattande serviceavtal och bra andrahandsvärde ger en lönsam affär

 

Det är mycket att hålla koll på när man driver ett företag. Därför försöker vi göra själva bilägandet så smidigt som möjligt så att du kan fokusera på din kärnverksamhet. Med vårt Paket Business får du fasta månadskostnader. Det är en finansiell leasing som innehåller vårt mest omfattande serviceavtal – service enligt plan, utbyte av slitdelar och en utökad garanti som motsvarar en förlängd nybilsgaranti. Ett extra plus är att en välskött bil från Mercedes-Benz betingar ett gott andrahandsvärde.

Ännu en trygghet med ditt serviceavtal är att din transportbil omfattas av MobiloVan. Det är en mobilitetstjänst som bl.a. innebär att du får snabbt hjälp på plats vid tekniska fel samt att vi kan hjälpa dig med bogsering, lånebil etc. MobiloVan varar i 30 år – förutsatt att du regelbundet servar din bil på våra auktoriserade verkstäder.

Känn dig trygg med att du vet vad din bil kommer att kosta och att vi hjälper dig minimera stillestånd och administration.

Vad tycker våra kunder?

Hör vad våra kunder har att säga om våra bilar för bygg och entreprenad.

Dalshult's Skog & Entreprenad AB

Tuffa bilar för skogs- och anläggningsentreprenad.

Anläggningsföretaget Markbyggarna

Markbyggarna får Jönköping att växa med Mercedes

Bygg & Säkerhet i Landskrona

Totalentrepenörer med ansvar för hela byggprojekt.

John Deere Forestry i Jönköping

Servicetekniker som monterar maskiner i skogen.

Lorem Ipsum