Paketlösningar för Mercedes-Benz Transportbilar
Mercedes-Benz paketlösningar för bilfinansiering.

Bilfinansiering med allt i ett.

Mercedez-Benz Paketlösningar.

Bilfinansiering har aldrig varit enklare. Mercedes-Benz erbjuder en serie paketlösningar som samlar finansiering, service och försäkring i ett enda avtal. Paketen är flexibla och enkla att skräddarsy efter din verksamhet. Du väljer helt enkelt den bilmodell, körsträcka och avtalstid du vill ha. Ett smidigt sätt att samla allt inom bilfinansiering i en enda lösning.

En smidig lösning

Med Mercedes-Benz paketlösningar samlar du dina bilkostnader på en faktura. Det underlättar din administration och ger dig en tydlig bild av vad du betalar för din bil, så att du kan budgetera med precision.

Spara upp till 6.000 kr

Genom att välja en paketlösning från Mercedes-Benz Finans gör du en bra affär samtidigt som du får extra koll på din bilfinansiering. För alla paket kan vi erbjuda ett rabatterat serviceavtal där du sparar 20 öre per mil - sammmantaget upp till 6.000 kr1. Du kan givetvis även välja till finansknuten försäkring och på så vis få alla dina bilrelaterade kostnader på en och samma faktura.  

Trygghet på köpet

Mercedes-Benz paketlösningar ger dig en enda kontakt för allt som rör din transportbil och bilfinansiering. Din bil får service på en auktoriserad Mercedes-Benz verkstad och som en extra säkerhet ingår vår mobilitetsgaranti MobiloVan i alla paketlösningar. Trygg bilfinansiering. För dig.

1

baserat på den maximala totala körsträckan om 30.000 mil (ex. 6.000 mil om året under en löptid om 60 månader).

 

Våra paketlösningar

Paket Business
Få ett komplett skydd mot oförutsedda kostnader, utöver en konkurrenskraftig finansiering.
Paketet omfattar:
Finansiering
Service Complete:
    – Service
    – Förlängd nybilsgaranti  
    – Slitdelar
 

Lorem Ipsum