Leasing, finansiering och försäkring | Mercedes-Benz Vans

Mercedes-Benz leasing, finansiering och försäkring

Smidiga lösningar för dig och din transportbil.

Läs mer om leasing

Mercedes-Benz leasing, finansiering och försäkring.

Hos Mercedes-Benz Finans hjälper vi dig med din nya Mercedes-Benz transportbil. Vi har flexibla lösningar med traditionell finansiering, operationell och finansiell leasing samt pakelösningar med service. 

Företagsleasing erbjuder många fördelar. En är att du inte belastar din likviditet på samma sätt som du gör när du finansierar bilen kontant.

En annan fördel är att Mercedes-Benz Finans erbjuder företagsleasing som inkluderar serviceavtal. Det ger dig bättre översikt och kontroll över företagets kostnader.

Med företagsleasing får du även mer flexibilitet eftersom du kan anpassa löptid och årlig körsträcka efter dina egna behov.

För att göra ditt bilägande tryggare erbjuder vi även Mercedes-Benz Försäkring, en transportbilsförsäkring som är skräddarsydd för dig som Mercedes-Benz ägare.

Läs mer om leasing, finansiering och försäkring nedan.

Leasing.

Full överblick av dina månadskostnader. 

Vet du inte om du ska välja en finansiell eller operationell leasing? Eller vill du bara vet mer om de många fördelarna med företagsleasing? 

Paketlösningar.

Finansiering och service i ett.

Paketera finansiering med serviceavtal till ett förmånligt pris. Förutom det rabatterade priset får du dessutom en bra översikt och vet vad din transportbil kostar varje månad. Med Mercedes-Benz Finans hittar ni en lösning som passar just ert företag!

Billån.

Du äger transportbilen, vi finansierar den.

Du väljer den bil du vill ha och finansierar köpet via oss i en skräddarsydd lösning som du är med och utformar. Som företagare kan du låna upp till 100 % av bilens värde. 

Försäkring.

Skräddarsytt för dig som Mercedes-Benz ägare.

Med en bilförsäkring utformad efter din transportbil kan du känna dig extra trygg. Mercedes-Benz Försäkring lovar snabb hjälp på verkstaden, trygga reparationsgarantier och mycket mer.

Företagsbil, tjänstebil eller förmånsbil?

Vi reder ut en gång för alla!

Kontakta oss om du behöver reda ut begreppen mellan företagsbil, tjänstebil och förmånsbil – så guidar vi dig. Eller klicka nedan och läs mer.