Taxibuss och Shuttlebuss

Vi har lösningarna för dig som bedriver taxiverksamhet eller shuttletrafik. Upp till 9 personer åker bekvämt i våra bilar som andas Mercedes-Benz komfort och prestanda. 

 

Kontakta Mercedes-Benz partner

Se till att dina passagerare kommer fram med stil

Vi vet att det är viktigt för dig att kunna transportera dina kunder bekvämt och enkelt. Vi vet också att du tillbringar många timmar i bilen och kan utlova en arbetsplats med fokus på komfort och säkerhet. Dessutom ska du kunna lite på att din bil alltid rulla och kunna räkna på dina kostnader. Därför erbjuder vi även fasta månadskostnader som omfattar ett heltäckande serviceavtal.

Våra taxibussar erbjuder:

  • Lätt i- och urstigning och lastning
  • Förarkomfort med bekväma säten och förvaringsutrymme.
  • Körsäkerhetssystem
  • Upp till 9 personer
  • 100% eldrift

 

 

 

Våra bästa taxibussar

Vi och våra Mercedes-Benz partners runt om i landet har många års erfarenhet av att hjälpa taxibolag och shuttleservice av alla de slag. Vi vet vilka bilar och lösningar som fungerar bäst och presenterar här våra rekommendationer. 

V-Klass

Vår bästsäljare. Komfort och prestanda som både syns och känns.

EQV

100% eldriven minibuss för upp till 8 personer.

Vito Tourer

När du behöver plats för 9 personer.

Flexibla säteslösningar.

Den ena uppdraget är inte det andra likt. Därför kan vi erbjuda ett flexibelt sätessystem där du själv väljer mellan separata stolar eller kompletta soffrader. Med stolarna har du den extra finessen att du kan vrida dem. En traditionell buss-sittning blir i en handvändning en mötesplats där passagerarna sitter mittemot varandra. Väljer du även till vårt bord har du plötsligt ett mobilt kontor.

 

Vill du provköra våra taxibilar eller minbussar? Inga problem. Kontakta våra återförsäljare så hjälper de dig.

 

Fasta månadskostnader, omfattande serviceavtal och bra andrahandsvärde ger en lönsam affär

Det är mycket att hålla koll på när man driver ett företag. Därför försöker vi göra själva bilägandet så smidigt som möjligt så att du kan fokusera på din kärnverksamhet. Koppla ihop vårt mest omfattande serviceavtal med en finansering från oss, så får du fasta månadskostnader du kan räkna på. Och en bil att räkna med.

Ett extra plus är att en välskött bil från Mercedes-Benz betingar ett gott andrahandsvärde. 

Ännu en trygghet med ditt serviceavtal är att din bil omfattas av vår mobilitetshjälp. Det är en mobilitetstjänst som bl.a. innebär att du får snabbt hjälp på plats vid tekniska fel samt att vi kan hjälpa dig med bogsering, lånebil etc. Mobilitetstjänsen varar i 30 år – förutsatt att du regelbundet servar din bil på våra auktoriserade verkstäder.

Känn dig trygg med att du vet vad din bil kommer att kosta och att vi hjälper dig minimera stillestånd och administration.

Vad tycker våra kunder?

Hör vad våra kunder har att säga om våra taxi- och shuttlebussar:

BerlKöning

En nyhet i Berlin, On-demand ridepooling från BerlKönig.

Lorem Ipsum