Vito Tourer: En minibuss som tar ditt företag framåt

Från 442.500 kr*

Bygg din bil
*Pris för Vito 116 CDI Tourer Pro Extralång exkl. moms.

Mercedes Vito minibuss: En långvarig arbetspartner

Är du redo att anta alla nya utmaningar? Då är Mercedes-Benz Vito Tourer rätt transportbil för dig och ditt företag. Vår minibuss Vito Tourer är en långvarig och värdefull partner som alltid är redo att ta dig framåt. Både när det gäller ditt företags framgång och på bilvägen. Mercedes Vito minibuss är inte bara i toppklass när det kommer till säkerhet och flexibilitet. Det är också ett arbetsfordon med kvalitet och bra lönsamhet som verkligen är specialist på professionell persontransport. Dessutom tillverkad av en verklig transportbilsspecialist.

Vår minibuss tar dig fram säkert på vägarna tack vare innovativa assistans- och säkerhetssystem. Välj själv utefter behov om ditt arbete kräver bakhjuls- eller fyrhjulsdrift.

Ta del av omfattande servicetjänster från våra Mercedes-Benz-partners när du och din minibuss Vito Tourer behöver hjälp. Du kan alltid känna dig säker med Mercedes-Benz service. De känner din bil bäst och ser till att din Vito Tourer minibuss blir en långvarig och värdefull partner.

Höjdpunkter.

  1. Kvalitet
  2. Lönsamhet
  3. Säkerhet
  4. Flexibilitet
  5. Komfort
Minibuss som alltid är redo för nya utmaningar.

Med Vito Tourer kan du räkna med ett långt och stabilt förhållande och du lär dig snabbt att uppskatta Vito Tourer som din partner. Transportbilen från Mercedes-Benz är av hög kvalitet och har klarat omfattande tester med utmärkta resultat samt har testkörts totalt 5,5 miljoner kilometer. Med de hårda krav som finns på transportbilar garanteras du att Vito Tourer är väl rustad. Tack vare det omfattande korrisionsskyddet med helförzinkad kaross är Mercedes Vito minibuss representativ även efter flera års användning.

Upplev själv hur ekonomisk den är.

Den som hanterar resurser sparsamt är väl omtyckt på ett företag. Vito Tourer har därför allt för att ditt företag ska bli mer kostnadseffektivt och därigenom mer framgångsrikt.

Med de förmånliga förbrukningsvärdena för de fem dieselmotorerna sparar de mycket pengar när du är ute på vägarna. Mercedes-Benz typiska tillförlitlighet och höga livslängd är lika mönstergilla. De ser till att din Vito Tourer är redo när du behöver den. De långa serviceintervallen på upp till 40 000 km bidrar till det. Den utmärkta produktkvaliteten ger de bästa förutsättningarna för att hålla kostnaderna för service och reparation nere.

För att Vito även ska se bra ut efter flera år har den fantastiskt korrosionsskydd, bland annat genom en helförzinkad kaross.

Mycket säker att köra på alla typer av sträckor.

Såväl du, dina passagerare och medtrafikanter drar fördelar av säkerhets- och assistanssystemen som vår minibuss Vito Tourer erbjuder. Standardtillbehören Sidvindsassistent och trötthetsvarnaren ATTENTION ASSIST gör det extra säkert att färdas på vägarna. För extra skydd finns senaste generationen av elektroniskt stabilitetsprogram ADAPTIVE ESP® och upp till 6 krockkuddar1. QR-koden på assistansdekalen på B-stolpen kan skannas direkt av räddningstjänsten.

Med COLLISION PREVENTION ASSIST, som är ett tillval, övervakar bilen avståndet till fordonet framför och varnar förare för eventuell kollision. Du kan även välja till backkamera och passagerarskyddssystemet PRE-SAFE® till din minibuss. Om du vill öka säkerheten ytterligare i din Vito Tourer kan du välja olika typer av säkerhetsutrustning i vårt breda sortiment. Men en sak som de olika tillvalen har gemensamt är att de alla hjälper dig att komma fram säkrare.

Minibuss med 9 platser och extra många möjligheter.

Oavsett vilka mål du har så hjälper Vito Tourer dig att komma fram. De två modellerna PRO och SELECT kan anpassas efter dina och dina passagerares behov. Om du behöver en bekväm minibuss för resor eller hotellshuttle är Vito Tourer SELECT med 2 justerbara sätesrader med 3 platser rätt val. Om du vill skämma bort dina passagerare med ljus och luft beställer du tillvalet panoramasoltak. Behöver du en mångsidig taxi eller en minibuss till idrottsföreningen? Ta i så fall en titt på Vito Tourer PRO.

Se till att utnyttja utrymmet för passagerare. Med Mercedes Vito minibuss finns det plats för upp till 9 personer. Beroende på bilens längd kan två och i den extra långa versionen tre sätesrader med 2 och 3 sittplatser monteras i passagerarutrymmet. För att få en minibuss med 9 platser väljer du antingen 3 sätesrader i passagerarutrymmet (2-2-3-säten) eller ett dubbelt passagerarsäte fram och två sätersrader med 3 sittplatser bak. Även när du kör privat kan du dra fördel av Vito Tourers mångsidighet.

Visst är det fascinerande att en arbetsplats kan vara så bekväm.

Vito Tourers stora kupé erbjuder en bekväm och rymlig arbetsplats varje dag. Dess säten har slitstark tygklädsel och ergonomisk stoppning som gör att du kan sitta mjukt och bekvämt under hela arbetsdagen, även under längre stäckor. Stolsvärme är standard för förarsätet och kan väljas till för passagerarsidan. Du har också möjlighet att beställa dubbelt passagerarsäte fram om det skulle vara så att du behöver plats för 2 medpassagerare.

Du kan enkelt ta kontrollen över ditt arbete med den elmekaniska servostyrningen och tillvalen farthållare, färddator och multifunktionsratt med justerbar rattstång. Håll huvudet kallt under arbetspasset med klimatanläggningen eller tillvalet automatisk klimatanläggning till hjälp. Med flera praktiska förvaringsfack gör Vito Tourer det enkelt för dig att hålla koll på alla dina tillhörigheter.

Ljudsystemen ger dig bra förbindelser och underhållning. Ta hjälp av navigationssystemet Audio 40 eller Becker® MAP PILOT2 för att snabbare ta dig fram till målet. Om du vill kosta på din Vito Tourer minibuss lite mer kan du beställa krompaket interiör3

1

Förar- och passagerarkrockkudde är grundutrustning på alla Vito Tourer. Sidokrockkudde för bröstkorg och bäcken och krockgardiner fram och bak kan väljas till.

2

Navigationssystemet Becker® MAP PILOT finns bara i kombination med Audio 15.

3

Krompaketet interiör ingår i Vito Tourer SELECT.

Alltid beredd att hjälpa till.

PRE-SAFE®-system

Aktiv parkeringsassistent

Automatiskt färdljus

Kurshållningsassistent

Kollisionsvarnare COLLISION PREVENTION ASSIST

Dödvinkelassistent

Lika mångsidig som dina resor.

En minibuss i full utsläppsfri karriär.

Alla kan komma fram. Men du har som mål att gå längre. Därför kan du för Vito Tourer välja mellan fem kraftfulla motorutrustningar samt mellan de tre drifttyperna framhjuls-, bakhjuls- och allhjulsdrift. Beroende på vad du gör och var du kör: Välj en drivning som passar din användning och som ger din minibuss de köregenskaper du är ute efter.

Ute på vägarna håller den niostegade automatväxellådan 9G-TRONIC körkomforten hög och förbrukningen låg på begäran. Även den 6-växlade manuella växellådan som är standard övertygar med en utmärkt balans mellan smidighet och effektivitet. Oavsett vilken typ av drivning du väljer: Den elmekaniska servostyrningen som är standard, den bekväma chassisättningen och den individuella hjulupphängningen gör vår minibuss lika effektiv, smidig och skön att köra som en personbil.

 

Mercedes PRO förenklar och sätter fart på ditt företag.

Hitta de passande lösningarna för din Vito.
PRO Fordonsassistans

PRO Fordonsassistans.

Hjälper dig att spara tid och pengar.
Dra nytta av bättre planeringsmöjligheter och spara tid på kortare verkstadsbesök samt minskade stilleståndstider och omedelbar hjälp i nödfall.
Ta reda på mer
PRO Körjournal

PRO Körjournal.

Alltid översikt över viktiga uppgifter om vagnparken.
Du kan alltid komma åt viktiga uppgifter om dina bilar, till exempel körda rutter, snabbt och enkelt.
Ta reda på mer
PRO Fleetadministration

PRO Fleetadministration.

Översikt över fordonsstatus och var fordonen befinner sig
 Förbättra utnyttjandet av vagnparken med en förutseende och flexibel planering samt ständig översikt över dina bilar.
Ta reda på mer
PRO Körstilsanalys

PRO Körstilsanalys.

Varaktigt lägre förbruknings- och stilleståndskostnader.
 Minska dina energi- och stilleståndskostnader långsiktigt och öka lönsamheten med den effektiva körsättsanalysen.
Ta reda på mer
PRO Fleetkommunikation

PRO Fleetkommunikation.

Vagnparkschefen och föraren har direkt kontakt.
 Öka din produktivitet och spara tid med en interaktiv, snabb och tydlig vagnparkskommunikation.
Ta reda på mer
PRO Fjärrstyrning

PRO Fjärrstyrning.

Fjärrstyr flera funktioner i bilen online.
 Fjärrstyr vissa funktioner i bilen, kontrollera fordonsstatus eller lås och lås upp din bil utan nyckel.
Ta reda på mer
Datagränssnitt Mercedes-Benz Vans

Datagränssnitt Mercedes-Benz Vans.

Mercedes-Benz Vans i alla system för vagnparksadministration

Använd ”Datagränssnitt Mercedes-Benz Vans” från Mercedes PRO för att integrera Mercedes-Benz Transportbilar i ditt befintliga system för fleetadministration.

 

Ta reda på mer
Digital hantering av eVan

Digital hantering av eVan.,

Energiladdad från start – med skön temperering.

Starta dina elbilar helt laddade och med behaglig kupétemperatur och håll hela tiden koll på laddningshanteringen

 

Ta reda på mer

Mercedes PRO connect. Det smarta sättet att koppla samman fordon och företag.

Mercedes PRO connect1 förbinder bilar och människor på ett nytt intelligent sätt. Den digitala tjänsten ökar effektiviteten, sänker kostnader och fokuserar på din kärnverksamhet. Styr din flotta och enskilda bilar på ett enkelt sätt med Mercedes PRO Connect.

1

Mercedes PRO finns i vissa europeiska länder. Du kan få mer information hos din Mercedes-Benz-återförsäljare.

[*] För mer information om officiell bränsleförbrukning och officiella specifika CO2-utsläpp för nya personbilar hänvisar vi till ”Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen” som kan fås från alla försäljningsställen och DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de) kostnadsfritt.

Lorem Ipsum