Tar ditt företag framåt: Vito Tourer.

Från 352.100 kr*

Bygg din bil
*Pris för Vito 114 CDI Tourer Pro kompakt exkl. moms.

Vito. Både vill och kan.

Vill du hela tiden vara redo? Kan du inte motstå nya utmaningar? Går du verkligen in för ditt jobb? Då är Vito Tourer som klippt och skuren för dig. Vito Tourer tar dig framåt, både på vägen och när det gäller ditt företags framgång. Den är inte bara bra på flexibilitet och säkerhet även när det gäller lönsamhet och kvalitet. Den är verkligen specialist på professionell persontransport och tillverkad av en verklig transportbilsspecialist.

Tack vare innovativa assistans- och säkerhetssystem kommer du nu fram ännu säkrare. Välj mellan bakhjuls- eller fyrhjulsdrift, Vito Tourer, PRO eller SELECT beroende på dina behov.

Ett stort nät av Mercedes-Benz-partner erbjuder omfattande servicetjänster för din Vito Tourer så att du alltid kan lita på den. Du kan ha förtroende för Mercedes-Benz service när det gäller service och reparation. De känner din bil bäst. Då kan Vito Tourer vara en långvarig och värdefull partner.

Mercedes-Benz transportbilar. Som gjorda för att köras.

Höjdpunkter.

  1. Kvalitet
  2. Lönsamhet
  3. Säkerhet
  4. Flexibilitet
  5. Komfort
Redo när du är det.    

Du lär dig snabbt att uppskatta Vito som din partner. Vi gör allt för att ni ska ha ett långt och stabilt förhållande. Vid leveransen får du en bil med Mercedes-Benz kvalitet som testkörts 5,5 miljoner kilometer och klarat omfattande tester med utmärkta resultat. Vito är väl rustad för de hårda kraven som ställs på ett transportfordon. Det omfattande korrosionsskyddet med helförzinkad kaross bidrar till att Vito är representativ även efter många års användning.

En sak är klar: När du väljer en Vito får du en bil som du verkligen kan lita på. Tack vare att den är så tillgänglig är du väl förberedd på alla typer av jobb. För oss är ”Mercedes-Benz Vans. Born to run.” inte bara ett motto utan även ett löfte.

Gå framåt genom att vara pålitlig.

Den som hanterar resurser sparsamt är väl omtyckt på ett företag. Vito Tourer har allt för att ditt företag ska bli mer lönsamt. Mercedes-Benz typiska tillförlitlighet och långa livslängd är verkliga förebilder. De ser till att din Vito Tourer är redo när du behöver den. De långa serviceintervallen på upp till 40 000 km bidrar till det. Den utmärkta produktkvaliteten ger de bästa förutsättningarna för att hålla kostnaderna för service och reparation nere. För att Vito Tourer även ska se bra ut efter flera år är den väl korrosionsskyddad, bland annat med en helförzinkad kaross.

Mycket säker att köra på alla typer av sträckor.

Alla kan dra fördel av säkerhets- och assistanssystemen i Vito Tourer: du, dina medpassagerare och även medtrafikanter. Sidvindsassistent, trötthetsvarnare ATTENTION ASSIST är standard, den senaste generationen av elektroniskt stabilitetsprogram ADAPTIVE ESP® och upp till 6 krockkuddar ger extra skydd1. QR-koden på assistansdekalen på B-stolpen kan skannas direkt av räddningstjänsten.

En höjdpunkt är tillvalet COLLISION PREVENTION ASSIST som även övervakar avståndet till fordonet framför och som kan varna för en eventuell kollision. Du kan även välja till backkamera och passagerarskyddssystemet PRE-SAFE®. Om du vill öka säkerheten ytterligare i din Vito Tourer kan du välja olika typer av säkerhetsutrustning i vårt breda sortiment. Alla har en sak gemensamt: De hjälper dig att komma fram säkrare.

Extra många möjligheter.

Oavsett vilka mål du har så hjälper Vito Tourer dig att komma fram. De två modellerna PRO och SELECT kan anpassas efter dina och dina passagerares behov. Om du behöver en bekväm bil för resor eller hotellshuttle är Vito Tourer SELECT med 2 justerbara sätesrader med 3 platser rätt val. Om du vill skämma bort dina passagerare med ljus och luft beställer du tillvalet panoramasoltak. Behöver du en mångsidig taxi eller en föreningsbil? Ta i så fall en titt på Vito Tourer PRO.

Beroende på bilens längd kan två och i den extra långa versionen tre sätesrader med 2 och 3 sittplatser monteras i passagerarutrymmet. För att få 9 sittplatser väljer du antingen 3 sätesrader i passagerarutrymmet (2-2-3-säten) eller ett dubbelt passagerarsäte fram och två sätersrader med 3 sittplatser bak. Även när du kör privat kan du dra fördel av Vito Tourers mångsidighet.

Visst är det fascinerande att en arbetsplats kan vara så bekväm.

Nu till det som är bra med ditt jobb: Vito Tourers stora kupé kommer att göra dig på gott humör när du jobbar. Sätena har slitstark tygklädsel och den ergonomiska stoppningen gör att du sitter bekvämt även på längre sträckor. Stolsvärme ingår som standard för föraren och kan väljas till för passagerarsidan. Om du behöver plats för 2 medpassagerare fram kan du beställa ett dubbelt passagerarsäte.

Den elmekaniska servostyrningen och tillvalen farthållare, multifunktionsratt med justerbar rattstång och färddator gör att du enkelt styr ditt arbete. Klimatanläggningen eller tillvalet automatisk klimatanläggning hjälper dig att hålla huvudet kallt.

Ljudsystemen ger dig bra förbindelser och underhållning och navigationssystemet Audio 40 eller Becker® MAP PILOT2 hjälper dig att komma fram snabbare. Om du vill kosta på Vito Tourer lite mer kan du beställa krompaket interiör3. För att du ska ha koll på allt har Vito Tourer flera praktiska förvaringsfack.

1

Förar- och passagerarkrockkudde är standard på alla Vito Tourer. Sidokrockkudde för bröstkorg och bäcken och krockgardiner fram och bak kan väljas till.

2

Navigationssystemet Becker® MAP PILOT finns bara i kombination med Audio 15.

3

Krompaketet interiör ingår i Vito Tourer SELECT.

Alltid beredd att hjälpa till.

Vito Tourer, PRE-SAFE-system

PRE-SAFE®-system

Vito Tourer, aktiv parkeringsassistent

Aktiv parkeringsassistent

Vito Tourer, automatiskt färdljus

Automatiskt färdljus

Vito Tourer, kurshållningsassistent

Kurshållningsassistent

Vito Tourer, COLLISION PREVENTION ASSIST

Kollisionsvarnare COLLISION PREVENTION ASSIST

Vito Tourer, dödvinkelassistent

Dödvinkelassistent

Lika mångsidig som dina resor.

Alla kan komma fram. Men du har som mål att gå längre. Därför kan du välja mellan tre olika motorer samt mellan bakhjuls- och fyrhjulsdrift. Beroende på vad du gör och var du kör: Välj en drivning som passar din användning och som ger de köregenskaper du är ute efter.

7-stegad automatväxellåda 7G-TRONIC PLUS finns som tillval för mer åkkomfort och låg förbrukning. Även den 6-växlade manuella växellådan som är standard ger en utmärkt balans mellan smidighet och effektivitet. Oavsett vilken typ av drivning du väljer: Den elmekaniska servostyrningen som är standard, den bekväma chassisättningen och den individuella hjulupphängningen gör Vito Tourer lika effektiv, smidig och skön att köra som en personbil.

Mercedes PRO connect. Förbinder bilar och människor på ett intelligent sätt.

Mercedes PRO connect1 är det smarta sättet att koppla samman ditt företag och dina fordon. Allt för att du ska kunna öka effektiviteten, sänka kostnaderna och fokusera på din kärnverksamhet. Med digitala tjänster kan du styra din flotta och enskilda bilar på ett helt nytt sätt.

 

 

1

Mercedes PRO finns i vissa europeiska länder. Du kan få mer information hos din Mercedes-Benz-återförsäljare.

[*] För mer information om officiell bränsleförbrukning och officiella specifika CO2-utsläpp hos nya personbilar hänvisar vi till Konsumentverkets webbtjänst www.bilsvar.se.