Vito Tourer: En minibuss som tar ditt företag framåt

Från 429.500 kr*

Bygg din bil
*Från pris för Vito 114 CDI Tourer Pro Kompakt exkl. moms.

Mercedes Vito minibuss: En långvarig arbetspartner

Vito Tourer har plats för upp till 8 personer plus föraren. Men den här mellanstora transportbilen med stjärnan har mycket mer att erbjuda: de snåla motorerna bidrar för varje kilometer till ekonomisk och klimatsmart körning. Precis som man ska förvänta sig av en Mercedes-Benz innehåller säkerhetsutrustningen körhjälpssystem av högsta klass.

Minibussen Vito Tourer kan fås med AIRMATIC luftfjädring som anpassar sig efter underlaget. Det gör bland annat att den kan höjas med 35 mm i farter på upp till 30 km/tim och att bilen vid farter på 110 km /tim eller högre automatisk sänker sig 10 mm.

 

Höjdpunkter.

  1. Säkerhet
  2. Lönsamhet
  3. Uppkoppling
Ett säkert sätt att nå fram till målet.

Alla kan dra fördel av säkerhets- och körhjälpssystemen i Vito Tourer: du, dina medpassagerare och även medtrafikanterna. Säkerhetsutrustningen i Vito omfattar till exempel sidvindsassistent och trötthetsvarnare ATTENTION ASSIST som standard. Dessutom finns krockkuddar och bältesvarnare för förare och frampassagerare. Sidokrockkuddar och krockgardiner finns som tillval. Som tillval finns även den aktiva bromsassistenten och den aktiva avståndsassistenten DISTRONIC samt körfälts- och dödvinkelassistenten med Rear Cross Traffic Alert.

Upplev själv hur ekonomisk Vito Tourer är.

Den som hanterar resurser sparsamt är väl omtyckt på ett företag. Bland de 4 dieselmotorerna för Vito Tourer hittar du säkert en lösning som förbättrar din ekonomi. Mercedes-Benz tillförlitlighet och hållbarhet ser till att din Vito Tourer är redo när du behöver den. De långa serviceintervallen på upp till 40 000 km bidrar till det.

Uppkopplad var du än är.

Med Vito har du alltid den digitala världen med dig! I ljudsystemen, som är tillval, finns ett handsfree-system, man kan streama musik via Bluetooth® och delvis integrera smartphones. Det gör arbetet både lönsammare och bekvämare – särskilt eftersom de är så enkla att använda.

Alltid nära till underhållning och information.

Informations- och kommunikationssystemen har många gränssnitt som ger de bästa möjliga förutsättningarna för bra underhållning. Multimediesystemen Audio 30 och 40 (tillval) styr du intuitivt och bekvämt med en pekskärm.

Audio 40

Audio10

Audio30

Här kan du verkligen trivas på jobbet.

[*] För mer information om officiell bränsleförbrukning och officiella specifika CO2-utsläpp för nya personbilar hänvisar vi till ”Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen” som kan fås från alla försäljningsställen och DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de) kostnadsfritt.

Lorem Ipsum