Vito kampanjmodeller

Från 2.540 kr/mån exkl. moms inkl. service*

Räkna ut din månadskostnad
*Paket Business: Finansiell leasing via Mercedes-Benz Finans, 36 mån, 6 000 mil, restvärde 45%, 1:a förhöjd avg. 30%, rörlig ränta (nov 2020), inkl. rabatterat serviceavtal ServiceCare Complete. Leasingavgift exkl. moms. Reservation för sedvanlig kreditprövning . Kontantpris för Vito Skåp 110 CDI STAR Lång 242.500 kr exkl. moms.

Vito. Vilken väljer du?

Vito är valfrihet på hjul. Tre olika versioner, olika längder och olika utföranden. Framhjuls-, bakhjuls- eller fyrhjulsdrift? Eller eldrift? Skåpbil eller kombi? Med Vito är det bara att välja. Allt för att du ska kunna få precis det du behöver för att ta din verksamhet framåt.

Vito med framhjulsdrift

Kör du vägtransporter med lättare laster? Då är en framhjulsdriven Vito ett bra val. Framhjulsdrift ger bilen kursstabilitet och ett lägre insteg som underlättar vi in- och urlastning.

Vito med bakhjulsdrift

Om du har behov av en starkare motor för att ta dig fram på svåra underlag och med tung last är det bakhjulsdrift du ska välja. Som en extra bonus får bilen dessutom en bättre svängradie.

Vito Mixto.

Kombinera både plats för personer och last i Vito Mixto. Dubbelkabinen har plats för 6 personer, och lastutrymmet tar upp till 4,1 m3.

Vito med extra allt. Edition 1.

I Edition 1 får du ännu mer av allt det som är bra i Vito. Vi har helt enkelt maxat en redan lång utrustningslista med lättmetallfälgar, läderratt, nerlackade kofångare och mycket mer – så att du kan maxa arbetsglädjen!

Se vårt utbud av eltransportbilar

Lorem Ipsum