Begagnad transportbil | Mercedes-Benz Vans

Begagnad transportbil med stjärnkvalitet.

Sök efter en begagnad bil här

Mercedes-Benz Certified - Vi har kollat allt du kan tänka dig.

Köp en begagnad transportbil med samma trygghet och garantier som du får i en ny bil. Mercedes-Benz Certified är ett program som garanterar kvaliteten i våra bästa begagnade transportbilar.

Alla Certified-bilar är nyare än 6 år och har rullat max 16 000 mil. Det är helt enkelt fråga om våra allra bästa begagnade bilar. Därför kan vi också garantera funktionen – precis som vi gör med en ny Mercedes transportbil.

När du köper en Certified-transportbil får du en garanti på upp till 24 månader. Vid eventuella reparationer används uteslutande Mercedes-Benz Original reservdelar för att bevara kvaliteten. Vi ser också till att din bil är servad, och att alla tekniska tester och värden är aktuella. En Certified-transportbil är helt enkelt en begagnad Mercedes-Benz transportbil i toppskick.

Film: Fördelarna med Mercedes-Benz Certified

  

Vad gör en begagnad transportbil till Certified?1

Villkor för MobiloVan gäller.

2

Ingen kontantersättning. Begränsad körsträcka – kontakta din återförsäljare för mer information.

Serviceavtal till begagnad bil

Visst du att vi erbjuder ett serviceavtal som även kan köpas till begagnade och äldre Mercedes-Benz transportbilar? Avtalet heter ServiceCare Maintenance och är ett tryggt sätt att hålla din transportbil i bästa form med förutsägbara och fasta kostnader. Dessutom innebär service på en auktoriserad Mercedes-Benz verkstad att du automatiskt förlänger vägassistanstjänsten MobiloVan. 

Flexibel finansiering 

Oavsett om du köper nytt eller begagnat, erbjuder Mercedes-Benz Finans ett brett urval av flexibla finansieringsalternativ som hjälper dig att kostnadseffektivt köra iväg med rätt transportbil för dig. Finansiering erbjuds genom din lokala återförsäljare, som kan förklara de olika alternativen och deras kommersiella konsekvenser, allt för att hjälpa dig att hitta en lösning som verkligen stöder dina behov.

  • Flexibel finansiering: över en fast löptid
  • Operationell leasing - lägre månadsuthyrning utan åtagande om ägande
  • Finansiell leasing - Ditt fordon visas i balansräkningen som en tillgång