Mercedes-Benz transportbil
Mercedes-Benz transportbil

Mercedes-Benz transportbil

Du som väljer en transportbil från Mercedes-Benz kan känna dig trygg med ditt val. Tack vare vårt breda utbud av modeller, och höga anpassningsmöjligheter för varje modell, kan du skapa den bästa transportbilen för dina behov. Vi erbjuder gott om tillval som gör din körning säkrare, bekvämare och mer effektiv. Vi erbjuder bl.a. backkamera, klimatsystem och vårt röststyrda mediacenter MBUX. Våra erfarna säljare finns till hands om du vill ha hjälp under processen. När du väl bestämt vilket transportfordon som passar dig bäst erbjuder vi konkurrenskraftiga leasingavtal.

Kort sagt, att köpa en transportbil från Mercedes är en behaglig start på en mångårig resa. Du bestämmer själv vart den skall ta dig.

Transportbilar för alla branscher

Våra transportbilar är en viktig del i många branscher i Sverige, från budbilar till stortaxi, servicebilar till mobila verkstäder för alla hantverkstyper. Vi är stolta över att erbjuda en transportbil för varje behov i den svenska yrkeskåren.

Liten transportbil eller stor transportbil, det är frågan.

Behöver du en smidig budbil som kan sig runt i stan, eller en kompakt bil för dina verktyg? Kanske söker du en rymlig shuttlebuss, eller transportbil modell större, med kylanläggning och kupévärmare. Mercedes-Benz har ett transportfordon som passar dig och dina behov oavsett om det är en liten transportbil, eller en stor transportbil.

5-sitsig transportbil

Behöver du utrymme till både passagerare och utrustning så passar vår 5-sitsiga lösning Mixto perfekt. Där kan både personal och verktyg resa i komfort.

Transportbil el

Om du har bestämt dig för en 100% eldriven transportbil så har du kommit rätt. Vi har flera olika modeller av eldrivna transportfordon, allt från små smidiga budbilar till större skåpbilar.

Leasing av transportbil

Självklart erbjuder vi flexibla leasingavtal som ger ditt företag möjlighet att leasa en transportbil med god ekonomi och konkurrenskraftiga serviceavtal.