Mercedes-Benz transportbil | Mercedes-Benz Vans
Mercedes-Benz transportbil

Transportbilar från Mercedes-Benz

Välj en transportbil från Mercedes-Benz

Våra transportbilar är en viktig del i många branscher i Sverige, från budbilar till stortaxi, servicebilar till mobila verkstäder för alla hantverkstyper. Vi erbjuder en transportbil för varje behov i den svenska yrkeskåren.

 

Ikon Boka provkörning

Sprinter

Vår största transportbil
----------
Läs mer
Ikon Boka provkörning

Vito

Vår mellanstora transportbil
----------
Läs mer
Ikon Boka provkörning

Citan

Vår lilla transportbil
----------
Läs mer

Vilken transportbil är bäst?

Du som väljer en transportbil från Mercedes-Benz kan känna dig trygg med ditt val. Tack vare vårt breda utbud av modeller och höga anpassningsmöjligheter kan du skapa den bästa transportbilen för dina behov.

Vi erbjuder gott om tillval som gör din körning säkrare, bekvämare och mer effektiv såsom:

  • Backkamera

  • Klimatsystem 

  • Vårt röststyrda mediacenter MBUX.

Våra erfarna säljare hjälper gärna till om du vill ha stöttning under processen. När du väl har bestämt vilket transportfordon som passar dig bäst, erbjuder vi konkurrenskraftiga leasingavtal.

Kort sagt, att köpa en transportbil från Mercedes är en behaglig start på en mångårig resa. Du bestämmer själv vart den ska ta dig.

Stor eller liten transportbil?

Behöver du en smidig budbil som enkelt kan ta sig runt i stan, en kompakt bil för dina verktyg eller en transportbil med stort lastutrymme? Hos oss hittar du den bästa transportbilen för dig och dina behov, oavsett om du är ute efter en rymlig shuttlebuss eller en skåpbil med mer lastutrymme. Klicka för att hitta rätt transportbil.

Många passagerare och mycket utrustning

Med 5-sitsiga Mixto får du gott om utrymme för både passagerare och verktyg. Behöver du mer plats? Hos oss hittar du såväl 6-sitsiga som 7-sitsiga, 8-sitsiga och 9-sitsiga bilar. Oavsett vilken transportbil du väljer får du alltid hög komfort och generöst med lastutrymme. Klicka för att läsa mer om Mixto eller hör av dig så hjälper vi dig hitta en 6-sitsig, 7-sitsig, 8-stisig eller 9-sitsig bil som passar dig.

Transportbil el.

Om du har bestämt dig för en 100% eldriven transportbil så har du kommit rätt. Vi har flera olika modeller av eldrivna transportfordon, allt från små smidiga budbilar till större skåpbilar.

Leasing av transportbil.

Leasing av transportbilar ger dig bättre kontroll över företagets kostnader. Hos oss hittar du flexibla leasingavtal som förbättrar din verksamhets likviditet tillsammans med konkurrenskraftiga serviceavtal som ger dig mer trygghet på arbetet. Klicka för att läsa mer om hur det fungerar med leasing av transportbilar från Mercedes-Benz.