Sprinter Tourer minibuss | Mercedes-Benz Taxibuss

Sprinter Tourer minibuss: Utrymme, komfort och säkerhet.

Bygg din bil

Res med stil i Sprinter Tourer minibuss.

Minibussen Sprinter Tourer finns i ett imponerande antal varianter med 3 fordonslängder, 2 takhöjder och upp till 9 sittplatser. Dess många varianter och utrustningar möjliggör både en ekonomisk förstabil och en välutrustad shuttlebuss/taxibuss med komfortsäten och lyxiga inklädnader.

I raden med komfortsäten kan ryggstödslutningen och nackskydden ställas in individuellt av passagerarna, ett riktigt plus för bekvämligheten. Mercedes Sprinter Tourer minibuss är nämligen förvillande lik en personbil gällande både komfort och säkerhet.

Höjdpunkter.

  1. Design
  2. Framtiden
  3. Branschlösningar
  4. Säkerhet
  5. Ekonomi
Designad för imponera.

Redan vid första anblicken imponerar Sprinter Tourer med den klassiska Mercedes-Benz designen. Invändigt har förarplatsen fått en ny utformning med högkvalitativ design och genomtänkt funktionalitet. Ett exempel är det modulära förvaringskonceptet och KEYLESS-START.

Den tillvalbara takklimatanläggningen säkerställer en behaglig temperatur för passagerarna. I det helinklädda passagerarutrymmet finns smarta förvaringsfack för smartphones med USB-laddningsfunktion för varje sätesrad om så önskas.

Beroende på användningsområde och önskade köregenskaper kan du beställa din Sprinter Tourer med bakhjuls- eller fyrhjulsdrift. Växling sker antingen manuellt med en 6-växlad manuell växellåda eller automatiskt.

Framtidens transportbil.

Sprinter Tourer är uppkopplad på en helt ny nivå med bland annat inbyggda digitala fordonstjänster.
I Sprinter möts du dessutom av en stor pekskärm där du styr det unika operativsystemet MBUX. Systemet har inte bara extrem 3D-grafik och touch-skärm, utan också en intelligent röststyrning på svenska som löpande lär känna ditt beteende som förare med hjälp av Artificiell Intelligens. MBUX lär sig dina rutiner och aktiviteter vid olika tidpunkter och kan därmed ge förslag på platser att navigera till eller personer att ringa.
Nya Mercedes Sprinter är kompatibel med både Apple Car Play och Android Auto.

Exakt anpassad efter användningssyftet.

Sprinter Tourer erbjuder många möjligheter: 3 fordonslängder, 2 takhöjder och upp till 3 sätesrader utgör grunden för ett imponerande utbud av varianter. Du kan konfigurera allt från en standardbil till en lyxigt utrustad VIP-shuttle. För att kunna erbjuda utmärkt komfort för passagerarna kan alla 2- och 3-delade sätesrader fås som komfortsätesrader med inställbara ryggstöd och komfortnackskydd. På så sätt kan upp till 8 passagerare plus förare sitta bekvämt i Sprinter Tourer.

Med över 600 extrautrustningar, däribland exempelvis fleet- och chassilösningar, kan Sprinter Tourer anpassas ännu mer efter dina behov.

Föredömlig nivå på säkerhetsutrustningen.

Sprinter är genomgående utformad med säkerheten i åtanke. Den solida grunden utgörs av råkarossen som är extra stabil tack vare sin konstruktion och materialsammansättning.

Utöver detta tillkommer flera körhjälpssystem. För även den mest erfarna föraren hamnar ibland i situationer där hjälp kan vara välkommen. Erbjudandet sträcker sig från sidvindsassistenten till den aktiva bromsassistenten som båda är standard. Kurshållningsassistenten ingår för bilar med över 3 500 kg tillåten totalvikt.  Det imponerande 360°-kamerasystemet förbättrar den redan goda översikten från förarsätet. Vid körning i mörker lyser de tillvalbara LED-strålkastarna upp körbanan.

Standardkrockkudden kan hjälpa till att skydda föraren vid en kollision eller olycka. Det finns ytterligare 5 krockkuddar tillgängliga för föraren och passageraren att välja till.

Ekonomisk i alla avseenden.

När du väljer Sprinter väljer du en bil som har bevisat sin lönsamhet i mer än 20 år. Nya Sprinter Tourer är inget undantag och du kan dra nytta av dess lönsamhet; tack vare otaliga konfigurationsmöjligheter beställer du precis det du verkligen behöver.

Eftersom vi gärna gör det bra ännu bättre har vi optimerat förbrukningen i våra dieselmotorer ytterligare och gjort det lättare att utnyttja det generösa utrymmet i bilen. Därmed förenar Sprinter Tourer en sparsam bränsleförbrukning och intelligent funktionalitet för att få fram en genomgående ekonomisk transportlösning.

Nyhet: Digital innerbackspegel.

Med den digitala innerbackspegeln har du full uppsikt bakåt även om skiljeväggar, dörrar eller last blockerar sikten. Kamerabilden i den digitala innerbackspegeln kan ge dig en bättre överblick över trafiken närmast bakom din bil, så att det blir lättare att manövrera och parkera.

Höjdpunkter:

Mercedes-Benz Vito Tourer minibuss

Skräddarsydda konstruktionslösningar till din minibuss.

För att din Chassi ska uppfylla dina specifika krav.

Har ditt företag specifika krav på er minibuss? Då kan Mercedes-Benz ha den rätta lösningen för dig. Vi hjälper dig och erbjuder konstruktionslösningar från en enda källa eller från våra certifierade partner. På så sätt blir du optimalt rustad för ditt jobb.