Försäkring via Mercedes-Benz Finans | Mercedes-Benz Vans
Mercedes-Benz finansiering.

Mercedes-Benz försäkring.

Försäkra dig om att affärerna inte stannar.

När du väljer en transportbil från Mercedes-Benz, väljer du också trygghet, komfort och lönsamhet. Detsamma gäller om du väljer någon av våra försäkringar. Vi vet vad bilen betyder för dig, och våra försäkringslösningar är utformade för att få dig upp på vägen igen så snabbt som möjligt. Vi har till exempel öppet dygnet runt och löser de flesta ärenden med ett telefonsamtal, eller över internet, utan onödigt pappersarbete.

Våra försäkringar i korthet:

Bläddra bland bilderna nedan för att se det viktigaste kring våra försäkringar.

Rulla-ut försäkring

Vi förstår om du vill börja använda och lära känna din nya transportbil med en gång. Därför bjuder vi på vår unika Rulla-ut-försäkring de första två veckorna, förutsatt att du köper din transportbil från en auktoriserad Mercedes-Benz återförsäljare. Inom några dagar efter köpet får du dessutom ett attraktivt erbjudande om att förlänga din försäkring hos oss.

Finansknuten försäkring

Finansierar du ditt köp genom Mercedes-Benz Finans kan du teckna en finansknuten försäkring. Det innebär att bilförsäkringen är knuten till din finansfaktura. Premien är fast under hela perioden, förutsatt att du är skadefri, och du kan välja att teckna den för 12, 24 eller 36 månader. Skulle olyckan vara framme får du snabb hjälp av våra kompetenta skadereglerare. Finansknuten försäkring innehåller också Stor Bilextra som ger dig hyrbil i händelse av trafikolycka och självriskeliminering vid djurkollisioner.

Reparationsgaranti.

Din transportbil innehåller en hel del avancerad och känslig teknik. Även inredningen och alla plåtdetaljer är unika för varje Mercedes-Benz modell. För att bibehålla kvaliteten, säkerheten och andrahandsvärdet anlitar vi alltid auktoriserade Mercedes-Benz verkstäder. De kan sin sak, och använder garanterat originaldelar. Det gör att en transportbil från Mercedes-Benz är lika trygg och rolig att köra även efter en reparation.

Ingen maxgräns.

Många försäkringsbolag ersätter bara upp till ett visst belopp. Vi har valt att slopa maxgränsen och ersätter bl.a. däck och fälgar samt stereo och annan fabriksmonterad utrustning till dess riktiga värde. Vi ersätter dig dessutom för skada på fast monterad utrustning så som hyllor, hurtsar eller skåp till följd av trafikolycka med upp till 50 000 kr.

Nu ingår även drulle/allriskförsäkring!

Vår transportbilsförsäkring ger dig ersättning med upp till 50 000 kronor för skada som uppstår plötsligt och oförutsett på inredningen i bilens kupé- eller bagage- och lastutrymme. Vid förlorad, stulen eller skadad bilnyckel som innehåller elektronisk startspärrsfunktion betalar försäkringen för en ny nyckel och av- och inprogrammering av bilnyckeln, med upp till 5 000 kronor.