Husbilar och service | Mercedes-Benz Sprinter

Service och assistans för din Mercedes-Benz husbil.

Vårt jobb är att hålla din Sprinter husbil rullande

Med Mercedes-Benz service och våra auktoriserade verkstäder ute i landet, har du en partner vid din sida som känner din Mercedes-Benz bäst och kan hjälpa dig - både med att hålla den i toppform - men även med praktiska tillbehör, vinterhjul, vindrutetorkare och allt annat du kan tänkas behöva bakom ratten.

Serviceavtal för din husbil.

När du väljer en husbil som bygger på Mercedes-Benz Sprinter får du också tillgång till vårt utbud av förmånliga tjänster och erbjudanden. Ett av dem är våra serviceavtal ServiceCare.

Med ett serviceavtal från Mercedes-Benz håller du inte bara bilen i form. Du säkerställer också att service utförs av en auktoriserad verkstad som utför arbete med Originaldelar och tillgång till senaste mjukvaruuppdateringar. Serviceavtalet omfattar den del av din husbil som tillverkats av Mercedes-Benz.

Hjälp på vägen med Mercedes-Benz MobiloVan

Trygg mobilitet.

Oavsett när, var och hur: Vi håller dig rullande så att du kommer fram säkert. Assistanstjänsten Mercedes-Benz MobiloVan sträcker sig från snabb och kompetent hjälp av en Service24h-tekniker direkt på haveriplatsen till tillhandahållande av ett ersättningsfordon. Dessa och flera andra tjänster ingår som standard med Mercedes-Benz MobiloVan.

Vi håller bilen i rullning i upp till 30 år.

Vi litar på våra bilar. Så mycket att du kan förlänga Mercedes-Benz MobiloVan upp till 30 år utan kostnad. Du behöver bara lämna in bilen regelbundet för underhåll hos en auktoriserad Mercedes-Benz-servicepartner. Därefter förlängs MobiloVan automatiskt fram till nästa service – i upp till 30 år. Du kan alltid återuppta MobiloVan även om den senaste servicen på en auktoriserad Mercedes-Benz serviceverkstad ligger några år tillbaka i tiden.