Vilken Mercedes väljer du?

Se våra bästa erbjudanden.

Varje kund är unik. Likaså deras behov. Vi har frågat våra kunder om vilken Mercedes de har valt och bett dem berätta vad de tycker. Om hur våra transportbilar löser problem i vardagen. Om smarta påbyggnader, och mycket annat. Läs deras kundberättelser här. Du kan få hjälp på traven att välja ut vilken som blir din Mercedes.

Nya Sprinter, från 2.840 kr/mån.

Möt framtiden i vår största skåpbil. Den har en helt ny förarmiljö som bjuder på en bekväm och smart upplevelse. På pekskärmen – som självklart ingår – kan du styra ditt jobb. Säkerhets- och asisstanssystemen underlättar din vardag. Och du sitter som en kung. Dessutom till ett attraktivt pris.

Vito Skåpbil, från 2.655 kr/mån.

Välj din favorit bland ett stort urval av kampanjbilar. Fram-, bak- eller fyrhjulsdrift? Kompakt, lång eller extralång? Oavsett ditt val får du en helgalvaniserad och välutrustad Vito som är byggd för att hålla dig igång.

Vito Mixto, från 3.685 kr/mån.

Med Vito Mixto får du en bil som kombinerar plats för 6 personer med 4,1 m3 lastutrymme.

Citan, från 1.835 kr/mån.

Citan är vår kompakta skåpbil som sväljer överraskande mycket och är din smidiga partner i stan. Vi erbjuder fem olika kampanjmodeller med solida utrustningspaket. Välj mellan olika motorstyrkor, skåpstorlekar och om manuell eller automatväxellåda passar dig bäst.

Mer om våra kampanjmodeller i broschyrerna

I vår kampanjbroschyrer har vi samlat våra aktuella kampanjmodeller. Du kan läsa den på skärmen eller ladda ner den som en pdf.

Lorem Ipsum