You rock. Let's roll.

Läs om våra bästa erbjudanden!

Hos Mercedes-Benz börjar vi gärna med sista raden. Det är ju den allt handlar om. Det är där du ser värdet av ett serviceavtal med fasta, förutsägbara kostnader. Det är där ett högt andrahandsvärde visar sig. Och det är du kan se vilken transportbil som kommer att ge dig störst framgång.
Välkommen till Mercedes-Benz transportbilar!

Sprinter. Störst och först.

Sprinter är inte bara vår största transportbil. Det är också bilen som har definierat ett helt segment. Och när du sätter dig bakom ratten i den nydesignade förarmiljön kommer du att förstå varför Sprinter fortfarande sätter standarden. 

Vito. Välkommen till valfriheten.

Vito finns i tre olika versioner, olika längder och olika utföranden. Dessutom i en eldriven variant. Allt för att du ska precis den bil du behöver för att driva ditt företag framåt. Nu kan du dessutom få den till ett bra pris.

Citan. Skapad för snabba ryck.

När tempot är högt är det få bilar som rår på Citan. Kompakt, smidig – helt enkelt perfekt för rusningstrafik och trånga passager. Och storleken till trots rymmer Citan ett överraskade stort lastutrymme med en lika överraskande totalekonomi.

Läs mer om våra kampanjmodeller i broschyren

I vår kampanjbroschyr har vi samlat våra aktuella kampanjmodeller. Du kan läsa den på skärmen eller ladda ner den som en pdf.

Lorem Ipsum