Aktuella kampanjmodeller

Se våra bästa erbjudanden.

Nya Sprinter, från 2.845 kr/mån.

Möt framtiden i vår största skåpbil. Den har en helt ny förarmiljö som bjuder på en bekväm och smart upplevelse. På pekskärmen – som självklart ingår – kan du styra ditt jobb. Säkerhets- och asisstanssystemen underlättar din vardag. Och du sitter som en kung. Dessutom till ett attraktivt pris.

X-Klass, från 3.555 kr/mån.

Allt du önskar dig av en pickup. Och lite till. Välj mellan X250 d med 190 hk eller X350 d med V6-motor och 258 hk. Oavsett vilket får du ett utrustningspaket som tål tuffa tag, medan du njuter av en lyxig körupplevelse.

Vito Skåpbil, från 2.515 kr/mån.

Välj din favorit bland ett stort urval av kampanjbilar. Fram-, bak- eller fyrhjulsdrift? Kompakt, lång eller extralång? Oavsett ditt val får du en helgalvaniserad och välutrustad Vito som är byggd för att hålla dig igång.

Vito Mixto, från 3.565 kr/mån.

Med Vito Mixto får du en bil som kombinerar plats för 6 personer med 4,1 m3 lastutrymme.

Citan, från 1.605 kr/mån.

Citan är vår kompakta skåpbil som sväljer överraskande mycket och är din smidiga partner i stan. Vi erbjuder fem olika kampanjmodeller med solida utrustningspaket. Välj mellan olika motorstyrkor, skåpstorlekar och om manuell eller automatväxellåda passar dig bäst.

Marco Polo: Campingplatsens stjärna

Marco Polo är en riktig Mercedes-Benz körupplevelse, som döljer ett helt boende inuti. Fyra sovplatser, kök och matbord står beredda när det är dags att stanna för natten. Vi har skapat en kampanjmodell, Marco Polo Edition, som bara står och väntar på nästa äventyr.

V-Klass från 483.900 kr inkl. moms.

V-Klass passar såväl familjen som företaget. Det finns gott om plats, för 6, 7 eller 8 passagerare. Eller ett stort lastutrymme på upp till 5 010 liter om du behöver det. Flexibiliteten är inbyggd, precis som de överraskande smidiga köregenskaperna. Trots formatet uppför V-Klass sig som en personbil. 

Mer om våra kampanjmodeller i broschyrerna

I vår kampanjbroschyrer har vi samlat våra aktuella kampanjmodeller. Du kan läsa den på skärmen eller ladda ner den som en pdf.