Sugen på en skrytbil?

Se våra bästa erbjudanden.

Kunden har alltid rätt. Så varför inte låta våra kunder berätta vad de tycker? Om hur våra transportbilar löser problem i vardagen. Om smarta påbyggnader, och mycket annat.

Nya Sprinter, från 2.840 kr/mån.

Möt framtiden i vår största skåpbil. Den har en helt ny förarmiljö som bjuder på en bekväm och smart upplevelse. På pekskärmen – som självklart ingår – kan du styra ditt jobb. Säkerhets- och asisstanssystemen underlättar din vardag. Och du sitter som en kung. Dessutom till ett attraktivt pris.

Vito Skåpbil, från 2.655 kr/mån.

Välj din favorit bland ett stort urval av kampanjbilar. Fram-, bak- eller fyrhjulsdrift? Kompakt, lång eller extralång? Oavsett ditt val får du en helgalvaniserad och välutrustad Vito som är byggd för att hålla dig igång.

Vito Mixto, från 3.685 kr/mån.

Med Vito Mixto får du en bil som kombinerar plats för 6 personer med 4,1 m3 lastutrymme.

Citan, från 1.835 kr/mån.

Citan är vår kompakta skåpbil som sväljer överraskande mycket och är din smidiga partner i stan. Vi erbjuder fem olika kampanjmodeller med solida utrustningspaket. Välj mellan olika motorstyrkor, skåpstorlekar och om manuell eller automatväxellåda passar dig bäst.

Mer om våra kampanjmodeller i broschyrerna

I vår kampanjbroschyrer har vi samlat våra aktuella kampanjmodeller. Du kan läsa den på skärmen eller ladda ner den som en pdf.