Taxibuss för din verksamhet | Mercedes-Benz Transportbilar

Taxibuss och Shuttlebuss

Driver du en taxiverksamhet eller jobbar med shuttletrafik? Då har vi på Mercedes-Benz lösningen för dig. Våra bekväma och välutrustade taxibussar rymmer upp till hela 9 personer. Upplev skillnaden med vår taxibuss och låt passagerarna njuta av hög komfort på deras resa.

Kontakta Mercedes-Benz partner

Se till att dina passagerare kommer fram med stil

Vi förstår att det är viktigt för dig att kunna transportera dina passagerare bekvämt och enkelt varje dag. Men vi vet också att din taxibuss är din arbetsplats och att du därmed tillbringar många timmar i bilen. Därför utlovar vi att din taxibuss är genomsyrad av både komfort och säkerhet i form av sköna säten och körsäkerhetssystem. Så att du kan fokusera på att ta dina passagerare till deras slutdestination, samtidigt som du känner dig säker och bekväm på vägarna.

Vi erbjuder även fasta månadskostnader som omfattar ett heltäckande serviceavtal, så att du enkelt kan hålla koll på dina månadskostnader varje månad.

Våra taxibussar erbjuder:

  • Lätt i- och urstigning och lastning
  • Förarkomfort med bekväma säten och förvaringsutrymme.
  • Körsäkerhetssystem
  • Plats för upp till 9 personer
  • 100% eldrift

 

 

 

Våra bästa taxibussar

Vi och våra Mercedes-Benz partners runt om i landet har många års erfarenhet av att hjälpa taxibolag och shuttleservice av alla dess slag. Vi vet vilken taxibuss eller lösning som fungerar bäst och presenterar här våra rekommendationer.

V-Klass

Vår bästsäljare. Komfort och prestanda som både syns och känns.

EQV

100% eldriven minibuss för upp till 8 personer.

Vito Tourer

När du behöver plats för 9 personer.

Taxibuss med flexibla säteslösningar

Det ena uppdraget är inte det andra likt. Därför kan vi erbjuda ett flexibelt sätessystem där du själv väljer mellan separata stolar eller kompletta soffrader. Med stolarna har du den extra finessen att du kan vrida dem. En traditionell buss-sittning blir i en handvändning en mötesplats där passagerarna sitter mittemot varandra. Väljer du även till vårt bord har du plötsligt ett mobilt kontor.

Vill du provköra någon av våra taxibussar eller minibussar? Inga problem. Kontakta våra återförsäljare så hjälper de dig.

Fasta månadskostnader, omfattande serviceavtal och bra andrahandsvärde ger en lönsam affär

Det är mycket att hålla koll på när man driver ett företag. Därför försöker vi göra själva ägandet av din taxibuss så smidigt som möjligt så att du kan fokusera på din kärnverksamhet. Därför erbjuder vi på Mercedes-Benz dig möjligheten att välja vårt omfattande serviceavtal med finansiering. På så sätt får du dels varaktiga och fasta månadskostnader men också en taxibuss att räkna med.

En annan fördel om du väljer en bil från Mercedes-Benz är att en välskött taxibuss från oss medför ett bra andrahandsvärde.

Ytterligare en viktig fördel och trygghet med ditt serviceavtal är att din taxibuss alltid omfattas av vår mobilitetshjälp. Det är en assistanstjänst som medför att du får hjälp snabbt på plats vid tekniska fel samt att vi hjälper dig med bogsering, lånebil etc. Det bästa av allt? Din assistanstjänst varar i hela 30 år – förutsatt att du regelbundet servar din bil på våra auktoriserade verkstäder.

 

Vad tycker våra kunder?

Hör vad våra kunder har att säga om sin shuttle- eller taxibuss:

BerlKöning

En nyhet i Berlin, On-demand ridepooling från BerlKönig.