Kompakt och liten skåpbil | Mercedes-Benz Transportbilar

Liten skåpbil för alla uppdrag

Du som har behov av en kompakt och liten skåpbil som kan hantera uppdrag inom service, städ och catering eller för dig som jobbar med fastighetsskötsel, transport eller hantverk, så har vi den ultimata hjälpredan. Vår skåpbil Citan tar sig smidigt fram och rymmer överraskande mycket.

Kontakta återförsäljare

En liten skåpbil för stora uppdrag

Vi vet att i ditt jobb så måste du kunna lita på att din skåpbil rullar. Varje dag. Månad efter månad. Det ska vara bekvämt på förarplatsen och din utrustning och ditt material ska få plats och ligga säkert i skåputrymmet. 

Citan kan erbjuda dig:

  • Lätt i- och urstigning och lastning
  • Förarkomfort med bekväma säten och förvaringsutrymme.
  • Lösningar för funktionell inredning
  • Vårt bästa serviceavtal* som ger dig fasta månadskostnader, varje månad, år efter år. 

 

 

 

*ServiceCare Complete

Liten skåpbil med stort lastutrymme

Kan en sån kompakt och liten skåpbil rymma allt man behöver? Svaret är ja, och den rymmer till och med mer än vad man tror vi första anblick. Trots att vår skåpbil är mindre än många andra personbilar så rymmer den mer än du tror. Tack vare ett genomtänkt bagageutrymme kan du lasta in stora volymer av last. Allt från städutrustningen till en pall fylld med verktyg och material. Se vår video här nedan för att få en inblick i hur mycket som faktiskt ryms i vår lilla skåpbil!

 

 

Flexibel inredning till din skåpbil

För dig som behöver organisera dina redskap och utrustning bak i bilen finns det lätta lösningar som kommer underlätta transporten av alla dina arbetsredskap. Med hjälp av smarta modulsystem och förvaringslösningar rymmer du allt du behöver ha med dig under dagarna, utan att du behöver kompromissa med storleken på bilen. 

Känner du dig osäker på vilken inredning som ditt arbete kräver? Låt då våra återförsäljare guida dig rätt för att hitta just den inredning som du behöver och som hjälper dig maximera utrymmet i en liten skåpbil. De har kontakter med olika inredningsleverantörer, bl.a. Modul-System, Sortimo, och System Edström, och har oftast moduler och broschyrer på plats för dig att titta på. Vissa återförsäljare har även möjlighet att montera inredningen till skåpbilen direkt på plats, annars hjälper de till att organisera leverans.

Vill du provköra en liten skåpbil från Mercedes-Benz? Inga problem. Kontakta våra återförsäljare så hjälper de dig.

Vill du se några exempel på Mercedes-Benz påbyggnationer - utforska vår inredningsportal.

 

Tryggt bilägande med fast månadskostnad och serviceavtal

Fast månadskostnad med Paket Business

Som egenföretagare är det mycket att hålla koll på. Det känner vi på Mercedes-Benz till och vill därför se till att just ditt transportbilsägande ska vara så smidigt som möjligt, så att du kan fokusera på din verksamhet istället. För att underlätta för dig själv kan du teckna Paket Business vilket är en finansiell leasing som innehåller vårt mest omfattande serviceavtal. Genom att teckna det medför det fasta månadskostnader för din bil, så att du känner dig säker på vad din bil kommer att kosta dig denna månad, nästa månad och samma sak år 1, år 2, år 3…

Utbyte av slitna delar

Utöver en fast månadskostnad så innebär vårt serviceavtal också utbyte av utslitna delar och en utökad garanti som motsvarar en förlängd nybilsgaranti. Dessutom kan du alltid försäkra dig om att en välvårdad bil från Mercedes-Benz har ett bra andrahandsvärde. 

Snabb hjälp med MobiloVan

Ännu en trygghet med ditt serviceavtal är att din transportbil omfattas av MobiloVan. Det är en vägassistanstjänst som bl.a. innebär att du får snabbt hjälp på plats vid tekniska fel samt att vi kan hjälpa dig med bogsering, lånebil etc. MobiloVan varar i 30 år – förutsatt att du regelbundet servar din bil på våra auktoriserade verkstäder.

Känn dig trygg med att du vet vad din bil kommer att kosta och att vi hjälper dig minimera stillestånd och administration.

 

Vad tycker våra kunder?

Hör vad våra kunder har att säga om våra skåpbil:

Jessica Buhre

Jessica Buhre driver ett eget företag i städbranschen.

Lemonadföretaget Solsken

Närproducerat levererar i Skåne. 

Maria Anderberg

Kommunikationsföretagare, artist, bonde och ensamstående mamma.