Kraftfulla arbetsbilar | Mercedes-Benz Transportbilar

Arbetsbilar för tuffa tag inom bygg, entreprenad och mark

Jobb på byggarbetsplatser eller ute i skog och mark ställer tuffa krav på dina arbetsredskap och material. Vi har robusta arbetsbilar och arbetsfordon som tål tunga laster och stökiga underlag. Invändigt kompromissar de inte heller. Bekväm arbetsmiljö och det allra senaste inom körsäkerhetssystem.

 

Prata med en av våra återförsäljare

Arbetsbilar för din verksamhet

Inom bygg & anläggningssektorn vet vi att du måste lita på att din arbetsbil presterar på topp så att du också kan göra det. Den ska inte bara transportera dig utan också ditt material och din utrustning - oavsett om det handlar om gipsskivor, plankor eller motorsåg och bränsledunkar.  Låt oss matcha dig med rätt transportbil för dina behov. 

Våra arbetsbilar erbjuder:

  • Hög maxvikt (upp till 5,5 ton totalvikt)
  • Lätt i och urstigning och lastning
  • Flexibla lösningar med chassi: flakbil, tipp eller kran
  • Hjälp med inredning och hyllsystem
  • Finns i olika höjder, längder och drivlinor 
  • Körsäkerhetssystem (ex. aktiv bromsassistent, sidvindsassistent, färdljusassistent)
  • Förarkomfort med bekväma säten och förvaringsutrymme. Samt smidig pekskärm och multifunktionsratt.

 

 

Våra bästa arbetsbilar

Efter många års samarbete med många duktiga företag inom bygg och anläggning vet vi att det är dessa arbetsbilar som är favoriterna inom branschen. Behöver du sedan specialanpassa arbetsbilen till dina specifika behov hjälper våra duktiga återförsäljare dig.

Arbetsbilar för företag inom bygg och entreprenad

Inom byggbranschen behövs pålitliga arbetsbilar som klarar av det dagliga tunga arbetet. Sprinter Flakbil är i grundutförandet en välutrustad arbetsbil, men du kan även skräddarsy den med påbyggnationer som du behöver för ditt arbete. På flakbilen kan du bland annat lägga till tipp, kran, och pickup. Utöver det kan du även få inredningen skräddarsydd i allt från smarta pekskärmar och multifunktionsratt till inredning och hyllsystem för att enkelt kunna förvara alla verktyg och tillbehör. Med andra ord kan du själv skapa din perfekta arbetsbil. 

Arbetsbilar för företag inom skog och mark

För dig som driver företag inom skog och mark krävs arbetsbilar som klarar av tuff terräng och underlag. Mercedes-Benz Sprinter skåpbil går att anpassa med alla tillbehör som kan tänkas behövas för att ni smidigt ska kunna frakta material och utrustning vart som helst, när som helst. Därför kan du alltid skräddarsy din Sprinter skåpbil hos oss. På så sätt kan du erbjuda alla dina anställda individuellt anpassade arbetsbilar till det arbete som de förväntas utföra. Detta gäller allt från tillägg som: fyrhjulsdrift, dubbelmontage likväl som inredningen inuti bilens skåp, och mycket mer.

Sprinter Skåpbil

Vår bästsäljare.

Sprinter Flakbil

Perfekt för tunga och skrymmande gods samt av bulklast.

Smidiga lösningar med påbyggnationer och inredning

Om du har behov av inredning till dina verktyg i din skåpbil eller påbyggnationer av en chassi kan våra återförsäljare hjälpa dig. Färdiga lösningar kan beställas direkt från fabrik. Har du speciella behov har våra återförsäljare bra samarbete med lokala påbyggare och kan hjälpa till att skräddarsy lösningar till dig.

Vill du provköra våra transportbilar? Inga problem. Kontakta bara våra återförsäljare så hjälper de dig.

Vill du se några exmpel på Mercedes-Benz påbyggnationer - utforska vår påbyggarsajt. 

Fasta månadskostnader, omfattande serviceavtal och bra andrahandsvärde ger en lönsam affär

 

Det är mycket att hålla koll på när man driver ett företag. Därför försöker vi göra själva ägandet av arbetsbil så smidigt som möjligt så att du kan fokusera på din kärnverksamhet. Med vårt Paket Business får du fasta månadskostnader. Det är en finansiell leasing som innehåller vårt mest omfattande serviceavtal – service enligt plan, utbyte av slitdelar och en utökad garanti som motsvarar en förlängd nybilsgaranti. Ett extra plus är att en välskött arbetsbil från Mercedes-Benz betingar ett gott andrahandsvärde.

Ännu en trygghet med ditt serviceavtal är att din arbetsbil omfattas av MobiloVan. Det är en mobilitetstjänst som bl.a. innebär att du får snabbt hjälp på plats vid tekniska fel samt att vi kan hjälpa dig med bogsering, lånebil etc. MobiloVan varar i 30 år – förutsatt att du regelbundet servar din arbetsbil på våra auktoriserade verkstäder.

Känn dig trygg med att du vet vad din bil kommer att kosta och att vi hjälper dig minimera stillestånd och administration.

Vad tycker våra kunder?

Hör vad våra kunder har att säga om våra arbetsbilar för bygg och entreprenad.

Dalshult's Skog & Entreprenad AB

Tuffa bilar för skogs- och anläggningsentreprenad.

Anläggningsföretaget Markbyggarna

Markbyggarna får Jönköping att växa med Mercedes

Bygg & Säkerhet i Landskrona

Totalentreprenader med ansvar för hela byggprojekt.

John Deere Forestry i Jönköping

Servicetekniker som monterar maskiner i skogen.