Vilken Mercedes väljer du?

Se våra kampanjpriser!

Från 1.835 kr/mån

Nya eVito.

Upptäck en ny drivkraft.

Pris från 460.200 kr exkl.moms*.

Testa vår nya konfigurator

Nya Sprinter.

Kör som en kung.

Från 2.840 kr/mån inkl. service

ServiceCare för din transportbil.

Håll lönsamheten rullande med ett serviceavtal.

Från 1 kr/milen.

Proffsig service för proffs.

Använd Mercedes-Benz service för din transportbil.

Mercedes-Benz Transportbilar

Välkommen till en värld av transportbilar. Mercedes-Benz erbjuder transportfordon som underlättar utförandet av ditt arbete. Med en transportbil från Mercedes-Benz har du alltid en stark och trygg partner vid din sida. Vi skapar pålitliga transportbilar för proffs av högsta kvalitet och erbjuder även servicetjänster som säkerställer att din transportbil håller måttet.

Uppgradera ditt företag med ny transportbil redan idag.

Rätt transportbil till dina arbetsuppgifter

Mercedes-Benz breda utbud av transportbilar representerar de varierade uppgifterna och unika livsstilen våra bilägare har. Hos Mercedes-Benz hittar du en transportbil för just dina transportuppgifter. Utforska utbudet av skåpbilar, flakbilar och chassibilar med rymligt lastutrymme och utomordentlig komfort - perfekt för varutransport. Söker du istället en partner för persontransporter? I Mercedes-Benz utbud av transportbilar hittar du även olika tourer-modeller som passar utmärkt som större taxi, shuttlebuss eller minibuss. Förutom transportbilar hittar du likaså högklassiga campingbilar och imponerande pickups i sortimentet.

Vad blir din nästa transportbil?

Service hela vägen. Från provkörning till finansiering.

Upptäck Mercedes-Benz breda utbud av transportbilar och andra transportfordon. Välj mellan olika modeller och storlekar, anpassade för olika uppdrag. Ta ett kliv in i framtiden och upptäck nya Sprinter - det senaste tillskottet inom digitala transportbilar.

Behöver du hjälp med finansiering? Eller önskar du leasa transportbil? Du och ditt företag bestämmer själva hur ert bilägande ska se ut. Vi erbjuder billån och företagsleasing för både större och mindre företag. Så du kan uppleva trygghet och service hela vägen på resan.

Luta dig tillbaka och lär känna vårt utbud av nya transportbilar och kvalitetssäkrade begagnade transportbilar. Djupdyk i tekniska detaljer och räkna på kostnaderna. Allt utifrån dina behov. Så ditt företag kan fungera smidigt och effektivt, medan du har fullt fokus på uppdraget.