Räckvidd på eldriven transportbil | Mercedes-benz

Framtiden kör på el.

EQ Ready-appen.

Är du redo för elmobilitet? Ta reda på det själv! Den kostnadsfria smartphone-appen visar om ett byte till en elbil eller en hybridmodell skulle vara praktiskt för dig. I detta syfte registrerar appen via smartphone de sträckor som du kör med din bil varje dag – oavsett bilmärke. Appen beräknar om en el- eller hybridbil fråm Mercedes-Benz passar dina individuella mobilitetsegenskaper.

EQ Ready-appen kontrollerar inte bara om dina mål kan nås med eldrift, utan ger även information om energibehov och och befintlig infrastruktur.

Funktioner i EQ Ready-appen.
 

7-dagarsutmaning.

När appen startats börjar din individuella 7-dagarsutmaning, som analyserar användarens dagliga körningar.

Dagliga analyser & nyheter.

Under 7-dagarsutmaningen får du dagligen nya analyser av din bil. Det ger dig möjlighet att exakt jämföra hur körningar med en alternativ drift skulle se ut.

Ruttservice.

EQ Ready-appen kan i förväg beräkna utvalda rutter med en elbil, inklusive energiförbrukning och individuell förbrukning.

Laddningsstationer.

Hitta de idealiska laddningsmöjligheterna i över 30 länder på kartan. För varje laddningsstation visas informationen om plats, laddkontakt och laddningshastighet.

Virtuell laddningssimulation.

Appen visar den virtuella laddningsnivån för den simulerade bilen. Du kan när som helst välja olika laddnigsmöjligheter för att åter ladda din bil virtuellt i realtid.

Se om räckvidden räcker för dig. Vi förklarar hur du ska räkna!