Vito skåpbil: Tar ditt företag framåt.

Från 231.500 kr*

Bygg din bil
*Pris för Vito 110CDI STAR skåp lång exkl. moms.

Vito. Både vill och kan.

Vill du hela tiden vara redo? Kan du inte motstå nya utmaningar? Går du verkligen in för ditt jobb? Då är Vito rätt val för dig. Mercedes-Benz Vito tar dig framåt, både på vägen och när det gäller ditt företags framgång. Den är inte bara bra på flexibilitet och säkerhet utan även på lönsamhet och kvalitet.

Tack vare innovativa assistans- och säkerhetssystem kommer du dessutom fram ännu säkrare. Välj det som passar dina behov bäst när det gäller typen av drivning: framhjuls-, bakhjuls- eller fyrhjulsdrift.

Ett stort nät av Mercedes-Benz-partner erbjuder omfattande servicetjänster för din Vito skåpbil så att du alltid kan hålla den rullande. Du kan lita på Mercedes-Benz service när det gäller service och reparation. De känner din bil bäst. När de tar hand om din Mercedes Vito har du en långvarig och värdefull partner.

Höjdpunkter.

  1. Kvalitet
  2. Lönsamhet
  3. Säkerhet
  4. Flexibilitet
  5. Komfort
En skåpbil som är redo när du är. En partner att lita på.

Du lär dig snabbt att uppskatta Vito som din partner. Vi gör allt för att du och din skåpbil ska ha ett långt och stabilt förhållande. Vid leveransen får du en skåpbil med Mercedes-Benz kvalitet som testkörts 5,5 miljoner kilometer och klarat omfattande tester med utmärkta resultat. Mercedes Vito är väl rustad för de hårda kraven som ställs på ett transportfordon. Det omfattande korrosionsskyddet med helförzinkad kaross bidrar till att Vito är representativ även efter många års användning.

En sak är klar: När du väljer skåpbilen Vito får du en bil som du verkligen kan lita på. Tack vare att den är så tillgänglig är du väl förberedd på alla typer av jobb.

Upplev själv hur ekonomisk den är.

Vito har allt för att ditt företag ska bli mer lönsamt. Bränsleförbrukning från 5,7 l per 100 km,1[*]  de långa serviceintervallen på upp till 40 000 km och den utmärkta produktkvaliteten ger de bästa förutsättningarna för att hålla kostnaderna för service och reparation nere. För att Vito även ska se bra ut efter flera år är den väl korrosionsskyddad, bland annat med en helförzinkad kaross.

Nå dina mål med en säker skåpbil.

Alla kan dra fördel av säkerhets- och assistanssystemen i Vito: du, dina medpassagerare och även medtrafikanter. Även lasten transporteras säkert med Mercedes Vito. Sidvindsassistent, trötthetsvarnare ATTENTION ASSIST, förarkrockkudde, frampassagerarkrockkudde för Vito Mixto i kombination med personbilsregistrering (M1)2 samt den senaste generationen av elektronisk stabilitetskontroll ADAPTIVE ESP® är standard. QR-koden på assistansdekalen på B-stolpen kan skannas direkt av räddningstjänsten.

En höjdpunkt är tillvalet COLLISION PREVENTION ASSIST som även övervakar avståndet till fordonet framför och som kan varna för en eventuell kollision. Krockgardiner och sidokrockkuddar för bröstkorg och bäcken både för föraren och passageraren fram samt det förebyggande passagerarskyddssystemet PRE-SAFE® finns även som tillval för Mercedes Vito skåpbil.. Om du vill öka säkerheten ytterligare i din Vito kan du välja olika typer av säkerhetsutrustning i vårt breda sortiment. Alla har en sak gemensamt: De hjälper dig att komma fram säkrare.

Ett lastutrymme som är lika mångsidigt som transportarbetet.

I Vito finns det plats för allt som måste med. Tack vare den maximala lasten på upp till 1 374 kg (skåpbil) och med ett lastutrymme som är upp till 3 m långt3 kan det 3 200 kg tunga fordonet transportera mycket last. Det är inte allt: 3 längder, 2 axelavstånd, ett flexibelt skyddssystem och praktiska skiljeväggar gör att bilen kan anpassas och specialiseras för dina behov.

Men allt är inte alltid lika enkelt. Det gäller särskilt om du förutom last även till transportera passagerare. Då är Vito Mixto rätt val. Tack vare att den har fler rutor, är lätt att stiga in i och säten som kan anpassas för upp till 6 personer är den inte bara funktionell utan även bekväm. Den bakre sätesraden kan enkelt demonteras i några få steg.

Dessutom: De stora dörröppningarna och den låga lastkanten gör att du lätt kan hantera svåra uppgifter med Vito – för mer komfort, effektivitet och säkerhet vid in- och urlastning.

Här kan du verkligen trivas på jobbet.

Nu till det som är bra med ditt jobb: Vitos stora kupé kommer att göra dig på gott humör när du jobbar. Sätena har slitstark tygklädsel och den ergonomiska stoppningen gör att du sitter bekvämt även på längre sträckor. På vintern är tillvalet stolsvärme på förar- och passagerarsidan ett måste. Om du behöver plats för 2 medpassagerare fram kan du beställa ett dubbelt passagerarsäte.

Den elmekaniska servostyrningen och tillvalen farthållare, multifunktionsratt med justerbar rattstång och färddator gör att du enkelt styr ditt arbete. Tillvalen klimatanläggning eller automatisk klimatanläggning hjälper dig att hålla huvudet kallt.

Ljudsystemen ger dig bra förbindelser och underhållning och navigationssystemet Audio 40 eller Becker® MAP PILOT4 hjälper dig att komma fram snabbare. Om du vill kosta på Vito lite mer kan du beställa krompaket interiör. För att du ska ha koll på allt har Vito flera praktiska förvaringsfack.

1

Vito skåpbil och Vito Mixto 116 CDI med BlueEFFICIENCY-paket i kombination med 7G-TRONIC PLUS och nyttofordonsregistrering (N1). Bränsleförbrukning stadstrafik/landsväg/blandad körning: 6,7–6,6/5,3–5,2/5,8–5,7 l/100 km; CO2-utsläpp blandad körning: 153–150 g/km [*]. De verkliga förbrukningsvärdena är bl.a. beroende av bilens vikt och vald utrustning.

2

Tillval för Vito skåpbil och Vito Mixto med nyttofordonsregistrering (N1), standard på Vito Mixto med personbilsregistrering (M1).

3

Gäller extralång Vito.

4

Navigationssystemet Becker® MAP PILOT finns bara i kombination med Audio 15.

Stora utrymmen.

Den som kan breda ut sig har bästa förutsättningarna att lyckas. Med tre olika fordonslängder kan din Vito skåpbil anpassas perfekt efter dina unika utrymmesbehov. Trots sin rymliga interiör har den en fordonshöjd på 1 910 mm1 och kommer utan problem in i de flesta garage, parkeringshus, underjordiska garage och biltvättar.
Fordonslängd
Kompakt
Lång
Extralång
Lastyta
Lastvolym
Lastutrymmeslängd
 Max. last
3,97 m²
5,5 m³
2 586 mm
1 374 kg
4,38 m²
6,0 m³
2 831 mm
1 349 kg
4,76 m²
6,6 m³
3 061 mm
1 324 kg
1

+48 mm i kombination med takreling.

Säkerhet i toppklass.

Säkerhetsutrustningen i Mercedes Vito omfattar till exempel sidvindsassistent och trötthetsvarnare ATTENTION ASSIST som är standard. Förutom förarkrockkudde finns även passagerarkrockkudde och sidokrockkuddar för bröstkorg och bäcken samt krockgardiner fram som tillval. Du kan även välja till krockvarnaren COLLISION PREVENTION ASSIST samt körfälts- och dödvinkelassistenten för att öka säkerheten vid transport och körning med din skåpbil ytterligare.

Kollisionsvarnare COLLISION PREVENTION ASSIST

Kurshållningsassistent

Dödvinkelassistent

Adaptivt LED-strålkastarpaket

Trötthetsvarnare ATTENTION ASSIST

Sidvindsassistent

Mercedes PRO förenklar och sätter fart på ditt företag.

Hitta de passande lösningarna för din Vito.  
PRO Fordonsassistans

PRO Fordonsassistans.

Hjälper dig att spara tid och pengar.
Dra nytta av bättre planeringsmöjligheter och spara tid på kortare verkstadsbesök samt minskade stilleståndstider och omedelbar hjälp i nödfall.
Ta reda på mer
PRO Körjournal

PRO Körjournal.

Alltid översikt över viktiga uppgifter om vagnparken.
Du kan alltid komma åt viktiga uppgifter om dina bilar, till exempel körda rutter, snabbt och enkelt.
Ta reda på mer
PRO Fleetadministration

PRO Fleetadministration.

Översikt över fordonsstatus och var fordonen befinner sig
 Förbättra utnyttjandet av vagnparken med en förutseende och flexibel planering samt ständig översikt över dina bilar.
Ta reda på mer
PRO Körstilsanalys

PRO Körstilsanalys.

Varaktigt lägre förbruknings- och stilleståndskostnader.
 Minska dina energi- och stilleståndskostnader långsiktigt och öka lönsamheten med den effektiva körsättsanalysen.
Ta reda på mer
PRO Fleetkommunikation

PRO Fleetkommunikation.

Vagnparkschefen och föraren har direkt kontakt.
 Öka din produktivitet och spara tid med en interaktiv, snabb och tydlig vagnparkskommunikation.
Ta reda på mer
PRO Fjärrstyrning

PRO Fjärrstyrning.

Fjärrstyr flera funktioner i bilen online.
 Fjärrstyr vissa funktioner i bilen, kontrollera fordonsstatus eller lås och lås upp din bil utan nyckel.
Ta reda på mer
Datagränssnitt Mercedes-Benz Vans

Datagränssnitt Mercedes-Benz Vans.

Mercedes-Benz Vans i alla system för vagnparksadministration

Använd ”Datagränssnitt Mercedes-Benz Vans” från Mercedes PRO för att integrera Mercedes-Benz Transportbilar i ditt befintliga system för fleetadministration.

 

Ta reda på mer
Digital hantering av eVan

Digital hantering av eVan.,

Energiladdad från start – med skön temperering.

Starta dina elbilar helt laddade och med behaglig kupétemperatur och håll hela tiden koll på laddningshanteringen

 

Ta reda på mer

Mercedes PRO connect. Förbinder bilar och människor på ett intelligent sätt.

Mercedes PRO connect1 är det smarta sättet att koppla samman ditt företag och dina fordon. Allt för att du ska kunna öka effektiviteten, sänka kostnaderna och fokusera på din kärnverksamhet. Med digitala tjänster kan du styra din flotta och enskilda bilar på ett helt nytt sätt.

1

Mercedes PRO finns i vissa europeiska länder. Du kan få mer information hos din Mercedes-Benz-återförsäljare.

[*] För mer information om officiell bränsleförbrukning och officiella specifika CO2-utsläpp för nya personbilar hänvisar vi till ”Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen” som kan fås från alla försäljningsställen och DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de) kostnadsfritt.

Lorem Ipsum