Mercedes-Benz Vito skåpbil | En transportbil du kan lita på

Vito skåpbil: Tar ditt företag framåt.

Från 281.400 kr*

Bygg din bil
*Pris för Facelift Vito 110 CDI Fighter skåp lång exkl. moms.

Nya Vito skåpbil med bränslesnålare motor och nya säkerhetsfunktioner.

Har du upptäckt  nya uppdaterade Mercedes-Benz Vito? Skåpbilen har samma motorgeneration som bland annat Mercedes-Benz E-Klass. Tillsammans med den 9-växlade automatlådan sänker det förbrukningen med upp till 13 %. Bilen ståtar med innerbackspegel med kamera och en mängd nya säkerhetsfunktioner. Däribland den adaptiva farthållaren DISTRONIC som håller avståndet till bilen framför.

Vito skåpbil har mycket att erbjuda: den tar upp till 6,6 m³ last. De tre ljudsystemen som kan väljas som tillval har den senaste tekniken, och de smarta uppkopplade lösningarna kopplar upp din Vito till den digitala världen.

Upplev nya Vito från insidan

Höjdpunkter.

  1. Säkerhet
  2. Lönsamhet
  3. Uppkoppling
Nå dina mål. Med förebildlig säkerhet.

Alla kan dra fördel av de utmärkta säkerhets- och körhjälpssystemen i Vito skåpbil: du, dina medpassagerare och även medtrafikanterna. Som standard finns det elektroniska stabilitetsprogrammet ADAPTIVE ESP® som reglerar anpassat till lasten, sidvindsassistenten och trötthetsvarnaren ATTENTION ASSIST med ombord. Förutom krockkudden för föraren (standard) finns ytterligare krockkuddar som tillval. Som tillval finns även den aktiva bromsassistenten och den aktiva avståndsassistenten DISTRONIC samt körfältsassistenten och dödvinkelassistenten med Rear Cross Traffic Alert.

Upplev själv hur ekonomisk Vito skåpbil är.

Den som hanterar resurser sparsamt är väl omtyckt på ett företag. Bland de 5 dieselmotorerna för Vito skåpbil hittar du en lösning som förbättrar din ekonomi. Mercedes-Benz tillförlitlighet och hållbarhet ser till att din Vito skåpbil är redo när du behöver den. De långa serviceintervallen på upp till 40 000 km bidrar till det.

Uppkopplad var du än är.

Med Vito har du alltid den digitala världen med dig! I ljudsystemen, som är tillval, finns ett handsfree-system, man kan streama musik via Bluetooth® och delvis integrera smartphones. Det gör arbetet både lönsammare och bekvämare – särskilt eftersom de är så enkla att använda.

Mercedes me connect-tjänsterna hjälper dig att hantera uppgifter enklare och mer ekonomiskt. Med det omfattande utbudet av tillval kan du och ditt företag vara uppkopplade mot bilen, alltid och överallt.

Alltid nära till underhållning och information.

Informations- och kommunikationssystemen har många gränssnitt som ger de bästa möjliga förutsättningarna för bra underhållning. Multimediesystemen Audio 30 och 40 (tillval) styr du intuitivt och bekvämt med en pekskärm.

Vito skåpbil, Audio 40

Audio 40

Vito skåpbil, Audio 10

Audio 10

Vito skåpbil, Audio 30

Audio 30

Avlastar dig.

I Vito skåpbil finns det plats för allt som måste med. Med upp till 3 m långt lastutrymme1 tar den många olika sorters laster i 3 200 kg varianten.

Det är inte allt: 3 längder, 2 axelavstånd, ett flexibelt skyddssystem och praktiska skiljeväggar gör att bilen kan anpassas och specialiseras för dina professionella transportlösningar.

En annan styrka är de stora dörröppningarna och den låga lastkanten som gör att du lätt kan hantera svåra uppgifter – för ännu mer komfort och säkerhet vid in- och urlastning.

Fordonslängd
Kompakt
Lång
Extralång
Lastyta
Lastvolym
Lastutrymmeslängd
 Max. last
3,97 m²
5,5 m³
2 586 mm
1 374 kg
4,38 m²
6,0 m³
2 831 mm
1 349 kg
4,76 m²
6,6 m³
3 061 mm
1 324 kg
1

Gäller extralång Vito.

Här kan du verkligen trivas på jobbet.

Mercedes-Benz Vito skåpbil, interör
[*] För mer information om officiell bränsleförbrukning och officiella specifika CO2-utsläpp för nya personbilar hänvisar vi till ”Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen” som kan fås från alla försäljningsställen och DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de) kostnadsfritt.

Lorem Ipsum