Välj originaldelar | Mercedes-Benz Transportbilar
En översikt över Mercedes-Benz Originaldelar

En översikt över Mercedes-Benz Originaldelar.

Mercedes-Benz Originaldelar. Välj originalet.

Högsta kvalitet för prestationer på topp.

Alla våra transportbilar består av tusentals Mercedes-Benz Originaldelar som är perfekt anpassade till varandra. De erbjuder optimal funktionalitet, livslängd och belastbarhet.

Mercedes-Benz Originaldelar genomgår intensiva tester för Mercedes-Benz-bilar under en riktig provkörning – även under extrema förhållanden. Först när de strikta kraven från Mercedes-Benz har uppfyllts godkänns delarna för försäljning.

Mercedes-Benz Originaldelar är förstahandsvalet vad gäller din Mercedes köregenskaper, komfort och bevarade värde.

Fördelarna i sammanfattning:

  • Utmärkt kvalitet, kontrollerad säkerhet och hög tillförlitlighet - skräddarsydda för din bil
  • Det bästa alternativet i fråga om bilens köregenskaper, komfort och värdebeständighet
  • Robust material för optimalt skydd mot slitage
  • Lång livslängd

Film: Allt om fördelarna med Mercedes-Benz Originalbromsar.

Mercedes-Benz Originalbromsar: Kort bromssträcka. Lång livslängd.

I allvarliga situationer är det viktigt att snabbt kunna stanna bilen. Mercedes-Benz Originalbromssystem är perfekt anpassade efter varandra och säkerhetssystemen i din bil, såsom ABS eller ESP. De har utvecklats speciellt för din bil. Det ger en kraftig bromseffekt och en kort bromssträcka – även vid extrem belastning. Material av hög kvalitet medför dessutom ett lågt slitage och korrosionsskydd. Det ger låga kostnader och hög säkerhet för dig.

Film: Allt om fördelarna med Mercedes-Benz Originalluftfilter.

Mercedes-Benz Originalluftfilter: Ren luft för ren motoreffekt.

Ren luft låter din motor arbeta extra effektivt och sparsamt: Mercedes-Benz Originalluftfilter kombinerar stark filterkapacitet med högt luftgenomsläpp. Därmed har damm och smuts ingen chans att ta sig in i förbränningskammaren och din motor kan arbeta med kraftfull effekt och låg bränsleförbrukning. Luftfiltrets höga upptagningskapacitet gör det dessutom möjligt att hålla de ordinarie serviceintervallen. Det är skonsamt för plånboken och miljön.  

Mercedes-Benz Originaloljefilter: Vakar över din motor

Mercedes-Benz Originaloljefilter ser med sin höga filtreringskapacitet till att filtrera bort föroreningar från oljecirkulationen. Det förhindrar följdskador på din transportbils insprutning och motor. Den höga kvaliteten garanterar lång livslängd för filtret. På så sätt har motorn alltid optimal effekt – vilket innebär en låg bränsleförbrukning för dig.

Film: Allt om fördelarna med Mercedes-Benz Originalstötfångare.

Mercedes-Benz Originalstötfångare: Optimal passform för maximalt skydd.

Mercedes-Benz Originalstötfångare är en avgörande komponent i din transportbil vid en frontalkrock och skyddar motorn, föraren och fotgängare. Den främre Mercedes-Benz Originalstötfångaren är utformad för maximal säkerhet, aerodynamik och effektivitet och har utvecklats speciellt för att skydda komponenterna i frontpartiet.

Mercedes-Benz Originalstötdämpare: Säker körkomfort även på dåliga vägar.

Åtnjut högsta komfort och säkerhet även på dåliga vägar. Mercedes-Benz Originalstötdämpare står emot även hårda slag tack vare sitt robusta och högkvalitativa material. Det ger lång livslängd och ser till att hålla dig på vägen. Du undviker dessutom möjliga följdkostnader på däck och chassi, eftersom stötdämparen är perfekt anpassade till dem.