Eldrivna transportbilar är inte bara framtiden. Det är nutid. Med hållbarhet och miljö i fokus vill vi erbjuda transportbilar som bidrar till en renare värld och minskar koldioxidutsläppen. Samtidigt som vi bibehåller den höga kvalitén som våra Mercedes-Benz transportbilar är kända för. Resultatet blev våra 100% eldrivna arbetsfordon. Kör grönt och upptäck en ny pålitlig arbetskamrat.

Därför är en el-transportbil det rätta valet. 

Allt fler företag världen över, stora som små, väljer att investera i eldrivna fordon. Det är ett medvetet och långsiktigt val för framtiden. Kombinationen av transportbil och elbil har aldrig varit så smart och praktisk som nu. Upptäck fördelarna med våra el-transportbilar.

1. Lönsamt

Att investera i en eldriven transportbil är ett smart beslut - både för miljön och plånboken. I regel ligger den totala driftkostnaden för våra el-transportbilar på samma nivå eller lägre som motsvarande alternativ med förbränningsmotor.

2. Kort laddningstid

Vi på Mercedes-Benz har alltid effektivitet och nytta i fokus. Därför var laddningstid en huvudpunkt i utvecklingen av vår nya eVito . Resultatet blev en snabbladdad el-transportbil som laddas från 0 till 100% på ca 6 timmar.

3. Perfekt i city

Vår eldrivna transportbil eVito klarar av upp till 150 km på bara en laddning. eVito är ett smidigt alternativ för lite kortare rutinmässiga turer eller effektiva transportuppdrag i stadstrafik. Med eVito kan du fokusera på uppdraget, utan att ägna en tanke åt att tanka.

4. Lika kraftfull motor som våra andra transportbilar

Kompromissa inte om kraften. Våra eldrivna transportbilar har en effektiv elmotor på 85 kW (114 hk). Med andra ord är vår eVito precis lika stark som du är van vid att se hos vår traditionella Vito.

El-transportbil. Ett säkert alternativ.

Mercedes-Benz eldrivna transportbilar klarar samma provningar och krocktest som bilar med förbränningsmotor. Därmed håller våra el-transportbilar samma höga säkerhetsnivå som övriga modeller. El-transportbilens drivlina, högvoltsbatteri och högvoltsledningar befinner sig alla i en skyddande ram. Och om räddningspersonal skulle behöva komma åt så finns en “räddningsbrytare” för att snabbt kunna bryta spänningsförsörjningen.

Upptäck våra eldrivna transportbilar. 

Vi på Mercedes-Benz Transportbilar satsar på eldrivna transportbilar med målet att kunna erbjuda eldrivna alternativ för samtliga av våra transportbilar.

Följ vår utveckling och vårt växande utbud av eldrivna transportbilar. Först ut i vårt sortiment av eldrivna transportbilar är eVito. eSprinter följer under 2020.

eVito - En eldriven skåpbil

Framtidens el-transportbil har anlänt. Möt eVito, en eldriven skåpbil, perfekt för snabba och smidiga uppdrag i city. 

Lorem Ipsum