Redo för alla jobb med Mercedes-Benz Vito Mixto.

Från 336.500 kr*

Bygg din bil
*Pris för Vito 116 CDI Mixto Extralång exkl. moms.

Vito. Både vill och kan.

Med transportbilen Mercedes-Benz Vito Mixto är du ständigt redo för nya utmaningar. Vito Mixto tar dig framåt, både på vägarna och när det gäller ditt företags framgång. Det är en flexibel och säker transportbil med plats för både last och passagerare, och övertygar när det gäller kvalitet och lönsamhet.

Genom innovativa assistans- och säkerhetssystem tar du dig runt i trafiken på ett säkert sätt. Välj den drivning som passar din typ av körning bäst. För Vito Mixto kan du välja mellan framhjuls-, bakhjuls- eller fyrhjulsdrift.

Mercedes-Benz-partners erbjuder gedigna servicetjänster för dig att utnyttja. Så att din Vito Mixto alltid säkert kan rulla vidare. Vid service och reparation av din transportbil kan du alltid lita på Mercedes-Benz service eftersom det är just våra partners som känner din bil bäst. Låt dem ta hand om din Vito Mixto och ditt företag får en långvarig och värdefull partner.

Höjdpunkter.

  1. Kvalitet
  2. Lönsamhet
  3. Säkerhet
  4. Flexibilitet
  5. Komfort
Trogen och långvarig arbetspartner.

Vito Mixto är en trogen och pålitlig partner i arbetet och som du snabbt kommer att uppskatta. Tack vare hög kvalitet och service i toppklass erbjuder Mercedes-Benz ett långt och stabilt förhållande med din transportbil. När din Vito Mixto levereras får du tysk kvalitet som testkörts 5,5 miljoner kilometer och som blivit väl godkänd i flera omfattande tester. Därmed kan du vara helt säker på att din Vito Mixto är rustad för de hårda krav som ställs på transportbilar. Ett omfattande korrisionsskydd med helförzinkad kaross resulterar i att din Vito Mixto kommer se representativt ut även efter flera år av körning.

En sak är säker: När du väljer transportbilen Vito Mixto så får du en bil du kan lita på. Med den blir du redo för alla typer av jobb tack vare att den är så tillgänglig.

Upplev själv hur ekonomisk den är.

Den som hanterar resurser sparsamt är väl omtyckt på ett företag. Vito Mixto har därför allt för att ditt företag ska bli mer kostnadseffektivt och därigenom mer framgångsrikt.

Med de förmånliga förbrukningsvärdena för de fem dieselmotorerna sparar de mycket pengar när du är ute på vägarna. Mercedes-Benz typiska tillförlitlighet och höga livslängd är lika mönstergilla. De ser till att din Vito Mixto är redo när du behöver den. De långa serviceintervallen på upp till 40 000 km bidrar till det. Den utmärkta produktkvaliteten ger de bästa förutsättningarna för att hålla kostnaderna för service och reparation nere.

För att Vito även ska se bra ut efter flera år har den fantastiskt rostskydd, bland annat genom en helförzinkad kaross.

Vito Mixto hjälper dig nå dina mål.

Du, dina passagerare och medtrafikanter kan alla dra fördel av säkerhets- och assistanssystemen i din Vito Mixto. Även den last som finns i skåpbilen transporteras säkert med Vito Mixto. Sidvindsassistent, trötthetsvarnare ATTENTION ASSIST, förarkrockkudde, frampassagerarkrockkudde för Vito Mixto i kombination med personbilsregistrering (M1)1 samt den senaste generationen av elektronisk stabilitetskontroll ADAPTIVE ESP® är standard. QR-koden på assistansdekalen som du finner på B-stolpen kan skannas av räddningstjänsten direkt.

Tillvalet COLLISION PREVENTION ASSIST är en höjdpunkt som övervakar avståndet till fordon som befinner sig framför dig och varnar dig som förare vid eventuell kollision. Sidokrockkuddar och krockgardiner för bäcken och bröstkorg finns både för dig som förare samt passageraren fram. Det förebyggande passagerarskyddssystemet PRE-SAFE® finns som tillval. Välj i vårt breda sortiment av flera olika typer av säkerhetsutrustning om du vill öka säkerheten i din Vito Mixto ytterligare. All säkerhetsutrustning har dock en sak gemensamt: De hjälper dig att komma fram säkrare.
 

Avlastar dig.

I Mercedes Vito Mixto finns det gott om utrymme för allt som ska med. Tack vare den maximala lasten på upp till 1 374 kg (skåpbil) och med ett lastutrymme som är upp till 3 m långt2 kan det 3 200 kg tunga fordonet transportera mycket last. Men detta är inte allt som Vito Mixto har att erbjuda. Mercedes-Benz Vito Mixto kan specialiseras och anpassas efter dina behov och finns i 3 längder, 2 axelavstånd, praktiska skiljeväggar samt flexibelt skyddssystem.

Transportbilen är rätt val för dig som inte bara vill transportera last utan även passagerare. Tack vare att bilen är lätt att stiga in i och att den har fler rutor samt har säten för upp till 6 passagerare är Vito Mixto inte bara funktionell utan också bekväm. För mer utrymme för last kan den bakre sätesraden enkelt demonteras i några få steg.

Dessutom: De stora dörröppningarna och den låga lastkanten gör att du lätt kan hantera svåra uppgifter med Mercedes Vito Mixto – för mer komfort, effektivitet och säkerhet vid in- och urlastning.

En transportbil att trivas i.

Nu till uppsidan med ditt jobb: Den stora kupén i Vito Mixto gör dig på gott humör varje arbetsdag. Sätena i transportbilen har slitstark tygklädsel och ergonomisk stoppning som ser till att du som förare sitter bekvämt, även när du kör längre sträckor. Under kalla vintrar är tillvalet stolsvärme på förar- och passagerarsidan ett måste. Behöver du säten för 2 medpassagerare fram så har du möjlighet att beställa dubbelt passagerarsäte.

Den elmekaniska servostyrningen och tillvalen multifunktionsratt med justerbar rattstång, farthållare och färddator gör att du har mer kontroll när du arbetar. Håll huvudet kallt med tillvalen klimatanläggning eller automatisk klimatanläggning.

Ljudsystemen ger dig bra förbindelser och underhållning. Navigationssystemet Audio 40 eller Becker® MAP PILOT3 ser till att du, dina medpassagerare och last kommer fram snabbare. Med sina praktiska förvaringsfack har du koll på allt och om du vill kosta på din Vito Mixto lite mer kan du beställa krompaket interiör.

1

Tillval för Vito skåpbil och Vito Mixto med nyttofordonsregistrering (N1), standard på Vito Mixto med personbilsregistrering (M1).

2

Gäller extralång Vito.

3

Navigationssystemet Becker® MAP PILOT finns bara i kombination med Audio 15.

Stora utrymmen.

Den som kan breda ut sig har bästa förutsättningarna att lyckas. Med tre olika fordonslängder kan din Vito Mixto anpassas perfekt efter dina unika utrymmesbehov. Trots sin rymliga interiör har den en fordonshöjd på 1 910 mm1 och kommer utan problem in i de flesta garage, parkeringshus, underjordiska garage och biltvättar.
Fordonslängd
Kompakt
Lång
Extralång
Lastyta
Lastutrymmeslängd
Lastvolym
 Max. last
1,86 m2
2 433 mm
3,1 m3
1 310 kg
2,26 m2
2 678 mm
3,6 m3
1 285 kg
2,63 m2
2 908 mm
 4,1 m3
1 260
1

+48 mm i kombination med takreling.

Lika mångsidig som dina arbetsuppgifter.

I full utsläppsfri karriär. Med tre typer av drivning.

Alla kan komma fram. Men du har som mål att gå längre. Därför kan Vito Mixto som första transportbil i sin klass utrustas med tre olika typer av drivningar: framhjuls-, bakhjuls- och allhjulsdrift. Beroende på vad du gör och var du kör: Välj en drivning som passar din användning och som ger de köregenskaper du är ute efter.

Automatväxellådan 9G-TRONIC1 eller 7G-TRONIC PLUS1 ger hög körkomfort och låg bränsleförbrukning. Även den 6-växlade manuella växellådan som är standard övertygar med en utmärkt balans mellan smidighet och effektivitet. Oavsett vilken typ av drivning du väljer: Den elektromekaniska servostyrningen som är standard, den bekväma chassisättningen och den individuella hjulupphängningen gör Vito Mixto lika effektiv, smidig och skön att köra som en personbil.

1

7G-TRONIC PLUS finns i kombination med yrkesfordonsregistrering (N1), och 9G-TRONIC i kombination med personbilsregistrering (M1). Båda typerna av automatväxellåda kan fås med bakhjuls- och allhjulsdrift.

Mycket säker att köra.

Den förstklassiga säkerhetsutrustningen i Vito Mixto omfattar till exempel sidvindsassistent och trötthetsvarnare ATTENTION ASSIST som är standard. Förutom förarkrockkudde finns även passagerarkrockkudde1 och sidokrockkuddar för bröstkorg och bäcken samt krockgardiner fram som tillval. Du kan även välja till krockvarnaren COLLISION PREVENTION ASSIST samt körfälts- och dödvinkelassistenten för att öka säkerheten ytterligare.

Adaptivt LED-strålkastarpaket

Trötthetsvarnare ATTENTION ASSIST

Sidvindsassistent

Kollisionsvarnare COLLISION PREVENTION ASSIST

Kurshållningsassistent

Dödvinkelassistent

1

På Vito Mixto med personbilsregistrering (M1) är passagerarkrockkudde fram grundutrustning.

Mercedes PRO förenklar och sätter fart på ditt företag.

Hitta de passande lösningarna för din Vito.
PRO Fordonsassistans

PRO Fordonsassistans.

Hjälper dig att spara tid och pengar.
Dra nytta av bättre planeringsmöjligheter och spara tid på kortare verkstadsbesök samt minskade stilleståndstider och omedelbar hjälp i nödfall.
Ta reda på mer
PRO Körjournal

PRO Körjournal.

Alltid översikt över viktiga uppgifter om vagnparken.
Du kan alltid komma åt viktiga uppgifter om dina bilar, till exempel körda rutter, snabbt och enkelt.
Ta reda på mer
PRO Fleetadministration

PRO Fleetadministration.

Översikt över fordonsstatus och var fordonen befinner sig
 Förbättra utnyttjandet av vagnparken med en förutseende och flexibel planering samt ständig översikt över dina bilar.
Ta reda på mer
PRO Körstilsanalys

PRO Körstilsanalys.

Varaktigt lägre förbruknings- och stilleståndskostnader.
 Minska dina energi- och stilleståndskostnader långsiktigt och öka lönsamheten med den effektiva körsättsanalysen.
Ta reda på mer
PRO Fleetkommunikation

PRO Fleetkommunikation.

Vagnparkschefen och föraren har direkt kontakt.
 Öka din produktivitet och spara tid med en interaktiv, snabb och tydlig vagnparkskommunikation.
Ta reda på mer
PRO Fjärrstyrning

PRO Fjärrstyrning.

Fjärrstyr flera funktioner i bilen online.
 Fjärrstyr vissa funktioner i bilen, kontrollera fordonsstatus eller lås och lås upp din bil utan nyckel.
Ta reda på mer
Datagränssnitt Mercedes-Benz Vans

Datagränssnitt Mercedes-Benz Vans.

Mercedes-Benz Vans i alla system för vagnparksadministration

Använd ”Datagränssnitt Mercedes-Benz Vans” från Mercedes PRO för att integrera Mercedes-Benz Transportbilar i ditt befintliga system för fleetadministration.

 

Ta reda på mer
Digital hantering av eVan

Digital hantering av eVan.,

Energiladdad från start – med skön temperering.

Starta dina elbilar helt laddade och med behaglig kupétemperatur och håll hela tiden koll på laddningshanteringen

 

Ta reda på mer

Mercedes PRO connect förbinder bilar och människor.

Koppla samman ditt företag och dina fordon på ett smart sätt med Mercedes PRO connect1. Med den digitala tjänsten kan du öka effektiviteten, sänka kostnaderna och fokusera mer på din kärnverksamhet. Styr din flotta och enskilda bilar på ett helt nytt sätt.

1

Mercedes PRO finns i vissa europeiska länder. Du kan få mer information hos din Mercedes-Benz-återförsäljare.

* För mer information om officiell bränsleförbrukning och officiella specifika CO2-utsläpp för nya personbilar hänvisar vi till ”Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen” som kan fås från alla försäljningsställen och DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de) kostnadsfritt.

Lorem Ipsum