Vito Mixto | Mercedes-Benz rymliga transportbil

Redo för alla jobb med Mercedes-Benz Vito Mixto.

Från 402.900 kr*

Bygg din bil
*Pris för Vito 116 CDI STAR Mixto Extralång exkl. moms.

Vito Mixto transporterar såväl personer som last.

Vito Mixto är allround-bilen med stjärnan: Den har plats för upp till 6 personer och 4,1 m³ lastvolym. De snåla motorerna bidrar för varje kilometer till ekonomisk och klimatsmart körning. Precis som man ska förvänta sig av en Mercedes-Benz innehåller säkerhetsutrustningen körhjälpssystem av högsta klass. Även de tre ljudsystemen som kan väljas som tillval har den senaste tekniken, och de smarta lösningarna i Mercedes PRO kopplar upp din Vito till den digitala världen

 

Höjdpunkter.

  1. Säkerhet
  2. Lönsamhet
  3. Uppkoppling
Nå dina mål. Med förebildlig säkerhet.

Alla kan dra fördel av de utmärkta säkerhets- och körhjälpssystemen i Vito Mixto: du, dina medpassagerare och även medtrafikanterna. Säkerhetsutrustningen i Vito omfattar till exempel sidvindsassistent och trötthetsvarnare ATTENTION ASSIST som standard. Förutom förarkrockkudde finns även passagerarkrockkudde och sidokrockkuddar för bröstkorg och bäcken samt krockgardiner fram som tillval. Som tillval finns även den aktiva bromsassistenten och den aktiva avståndsassistenten DISTRONIC samt körfälts- och dödvinkelassistenten med Rear Cross Traffic Alert.

Upplev själv hur ekonomisk Vito Mixto är.

Den som hanterar resurser sparsamt är väl omtyckt på ett företag. Bland de 5 dieselmotorerna för Vito Mixto hittar du en lösning som förbättrar din ekonomi. Mercedes-Benz tillförlitlighet och hållbarhet ser till att din Vito Mixto är redo när du behöver den. De långa serviceintervallen på upp till 40 000 km bidrar till det.

Uppkopplad var du än är.

Med Vito har du alltid den digitala världen med dig! I ljudsystemen, som är tillval, finns ett handsfree-system, man kan streama musik via Bluetooth® och delvis integrera smartphones. Det gör arbetet både lönsammare och bekvämare – särskilt eftersom de är så enkla att använda.

Mercedes me connect-tjänsterna hjälper dig att hantera uppgifter enklare och mer ekonomiskt. Med det omfattande utbudet av tillval kan du och ditt företag vara uppkopplade mot bilen, alltid och överallt.

Alltid nära till underhållning och information.

Informations- och kommunikationssystemen har många gränssnitt som ger de bästa möjliga förutsättningarna för bra underhållning. Multimediesystemen Audio 30 och 40 (tillval) styr du intuitivt och bekvämt med en pekskärm.

Vito skåpbil, Audio 40

Audio 40

Vito skåpbil, Audio 10

Audio 10

Vito skåpbil, Audio 30

Audio 30

Multitalangen för krävande arbetsuppgifter.

Vissa uppgifter kräver speciella lösningar. Till exempel när du både behöver transportera last och passagerare. Då är Vito Mixto rätt val. Tack vare att den har fler rutor, är lätt att stiga in i och säten som kan anpassas för upp till 6 personer är den inte bara funktionell utan även bekväm.
I den längsta av de tre fordonsvarianterna kan du lasta upp till 2,63 m² bakom sätesbänken. En annan styrka är de stora dörröppningarna och den låga lastkanten som gör att du lätt kan hantera svåra uppgifter – för ännu mer komfort och säkerhet vid in- och urlastning.
Fordonslängd
Kompakt
Lång
Extralång
Lastyta
Lastutrymmeslängd
Lastvolym
 Max. last
1,86 m2
2 433 mm
3,1 m3
1 310 kg
2,26 m2
2 678 mm
3,6 m3
1 285 kg
2,63 m2
2 908 mm
 4,1 m3
1 260

Här kan du verkligen trivas på jobbet.

Mercedes-benz Vito Mixto skåpbil
* För mer information om officiell bränsleförbrukning och officiella specifika CO2-utsläpp för nya personbilar hänvisar vi till ”Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen” som kan fås från alla försäljningsställen och DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de) kostnadsfritt.