Citan skåpbil - en riktig mångsysslare

 

Du som har behov av en kompakt bil som kan hantera uppdrag inom service, städ och catering har hamnat rätt. Men även du som jobbar med fastighetsskötsel, transport eller hantverk. Vår skåpbil Citan tar sig smidigt fram och rymmer överraskande mycket.

Kontakta återförsäljare

En liten skåpbil för stora uppdrag

Vi vet att i ditt jobb så måste du kunna lita på att din bil rullar. Varje dag. Månad efter månad. Det ska vara bekvämt på förarplatsen och din utrustning och ditt material ska få plats och ligga säkert i skåputrymmet. 

Citan kan erbjuda dig:

  • Lätt i- och urstigning och lastning
  • Förarkomfort med bekväma säten och förvaringsutrymme.
  • Lösningar med funktionell inredning
  • Vårt bästa serviceavtal* som ger dig fasta månadskostnader, varje månad, år efter år. 

 

 

 

*ServiceCare Complete

Stort lastutrymme

Kan en sån kompakt skåpbil rymma något? Mer än du kan tro.

Flexibla inredning till skåpbil

För dig som behöver organisera dina redskap och utrustning bak i bilen finns det lätta lösningar. Våra återförsäljare kan guida dig rätt för att hitta just den inredning som passar dig och din skåpbil. De har kontakter med  olika inredningsleverantörer, bl.a. Modul-System, Sortimo, och System Edström,  och har oftast moduler och broschyrer på plats för dig att titta på. Vissa återförsäljare har även möjlighet att montera inredningen till skåpbilen direkt på plats, annars hjälper de till att organisera leverans.

 

Vill du provköra vår smidiga stadsbil? Inga problem. Kontakta våra återförsäljare så hjälper de dig.

Vill du se några exempel på Mercedes-Benz påbyggnationer - utforska vår inredningsportal. 

Fasta månadskostnader, omfattande serviceavtal och bra andrahandsvärde ger en lönsam affär

Det är mycket att hålla koll på när man driver ett företag. Därför försöker vi göra själva bilägandet så smidigt som möjligt så att du kan fokusera på din kärnverksamhet. Med vårt Paket Business får du fasta månadskostnader. Det är en finansiell leasing som innehåller vårt mest omfattande serviceavtal – service enligt plan, utbyte av slitdelar och en utökad garanti som motsvarar en förlängd nybilsgaranti. Ett extra plus är att en välskött bil från Mercedes-Benz betingar ett gott andrahandsvärde. Det underlättar att veta vad din bil kostar denna månad, nästa månad och samma sak år 1, år 2, år 3...

Ännu en trygghet med ditt serviceavtal är att din transportbil omfattas av MobiloVan. Det är en mobilitetstjänst som bl.a. innebär att du får snabbt hjälp på plats vid tekniska fel samt att vi kan hjälpa dig med bogsering, lånebil etc. MobiloVan varar i 30 år – förutsatt att du regelbundet servar din bil på våra auktoriserade verkstäder.

Känn dig trygg med att du vet vad din bil kommer att kosta och att vi hjälper dig minimera stillestånd och administration.

Vad tycker våra kunder?

Hör vad våra kunder har att säga om småföretagarbilen:

Jessica Buhre

Jessica Buhre driver ett eget företag i städbranschen.

Lemonadföretaget Solsken

Närproducerat levererar i Skåne. 

Maria Anderberg

Kommunikationsföretagare, artist, bonde och ensamstående mamma.

Lorem Ipsum