Tid är pengar.

Läs om våra bästa erbjudanden!

Du som jobbar i en transportbil vet hur det ligger till. Att kunna jobba effektivt är inte bara smart. Det lönar sig också. Med rätt transportbil får du möjlighet att optimera varje projekt. Vi hjälper dig även genom att erbjuda service och tjänster som gör att du kan fokusera på det du är bäst på.

Vi har ju samma mål: Att driva ditt företag framåt.

Sprinter. Störst och först.

Sprinter är inte bara vår största transportbil. Det är också bilen som har definierat ett helt segment. Och när du sätter dig bakom ratten i den nydesignade förarmiljön kommer du att förstå varför Sprinter fortfarande sätter standarden. 

Vito. Välkommen till valfriheten.

Vito finns i tre olika versioner, olika längder och olika utföranden. Dessutom i en eldriven variant. Allt för att du ska precis den bil du behöver för att driva ditt företag framåt. Nu kan du dessutom få den till ett bra pris.

Citan. Skapad för snabba ryck.

När tempot är högt är det få bilar som rår på Citan. Kompakt, smidig – helt enkelt perfekt för rusningstrafik och trånga passager. Och storleken till trots rymmer Citan ett överraskade stort lastutrymme med en lika överraskande totalekonomi.

Se vårt utbud av eltransportbilar

Läs mer om våra kampanjmodeller i broschyren

I vår kampanjbroschyr har vi samlat våra aktuella kampanjmodeller. Du kan läsa den på skärmen eller ladda ner den som en pdf.

Lorem Ipsum