Transportbilar för alla behov | Mercedes-Benz Vans

En för alla. Alla för en.

Transportbilar för alla behov.

Räkna ut din månadskostnad

Din verksamhet. Din transportbil.

Mercedes-Benz har transportbilar för alla behov. Stora. Små. Automatväxlade. Manuella. Fram-, bak- eller fyrhjulsdrivna. Och eldrivna, såklart. Oavsett vilken bil du väljer så får du en bil som är gjord för dig.
Där dina behov, din trivsel, komfort och din säkerhet sitter i centrum. Där kvaliteten märks i låga ägandekostnader och ett högt andrahandsvärde.
Hos oss hittar du transportbilar som täcker alla behov. Och alla våra modeller är skapade med tanke på en person: Dig.

Mer än bara transportbilar. Och bättre för dina behov.

Kliv in – och ta reda på varför du bör välja en transportbil från Mercedes-Benz även när det gäller säkerhet, hållbarhet och infotainment.
Säkerhet
Föredömlig nivå på säkerhetsutrustningen
Hållbar utveckling
Vilket avtryck vill du lämna?
MBUX
Multimediesystemet med artificiell intelligens.

 

eSprinter skåpbil

eSprinter är dit val när du behöver en större bil för planerade rutter i stadstrafik – pålitlig, ekonomisk och flexibel.

eVito skåpbil

eVito skåpbil är precis så funktionell, säker och bekväm som du kan förvänta dig av en Mercedes-Benz. Med plats för upp till 3 personer och 6,6mlast.

eVito Tourer

eVito Tourer är en helelektrisk minibuss som kan transportera upp till nio personer. Med snabbladdning och en räckvidd på upp till 378 km är bilen perfekt som taxi eller shuttlebil.

Framtiden kör på el.

Våra eldrivna transportbilar är mycket praktiska, säkra och pålitliga, något som man kan förvänta sig av bilar från Mercedes-Benz. Upptäck även det roliga med eldrift och läs mer om räckvidd, laddning, kostnader, statliga subventioner och service i vårt eVan-ekosystem.

 

Sprinter

Sprinter är så mångsidig att du kommer att hitta precis den rätta för dina behov. Välj mellan  Skåpbil, Minibuss, Flakbil och Chassibil.

Vito

Vilken Vito är du? Vito skåpbil är lösningen för alla dina transportuppgifter. Vito Tourer är en minibuss för upp till nio personer. Vito Mixto är multitalangen som kan transportera både passagerare och last.  

Nya Citan

En kompakt skåpbil för smidiga transporter. Erbjuder det allra senaste inom teknik och säkerhet.