Vito kampanjmodeller – välj din favorit.

Från 2.655 kr/mån inkl. service*

*Paket Business: Finansiell leasing via Mercedes-Benz Finans 36 mån, 6 000 mil, restvärde 40 %, 1:a förhöjd avg. 30 %, rörlig ränta (juni 2019) inkl. Service Complete. Leasingavgift exkl. moms. Reservation för sedvanlig kreditprövning. Kontantpris Vito 110 CDI Skåp lång 236.900 kr exkl. moms.
Det finns mycket att gilla i Vito. En helgalvaniserad kaross. Bränsleekonomin. Och så vidare. Men vad innebär det egentligen? För att svara på det låter vi våra kunder berätta. Det är ju de som lever med bilarna ute i verkligheten och vet vad de går för.

Vito Star med framhjulsdrift

Vito med framhjulsdrift är bilen för dig som behöver lite extra lastförmåga då tomvikten är lägre. Våra kampanjmodeller STAR med framhjulsdrift är välutrustade med bland annat en väldigt bekväm och smart förarhytt samt säkerhets- och assistanssystem som hjälper dig på vägen.

Mer kraft: Vito STAR 116

I Vito STAR 116 med bakhjulsdrift får du ännu mer utrustning och en motor på hela 163 hk. Bakhjulsdrift ger dig mindre vänddiameter, bättre drivning vid lastat fordon och vid släpvagnsdrag. Behöver du ännu mer driv på vägen kan vi även erbjuda Vito STAR med fyrhjulsdrift.

Extra allt: Vito Edition 1

Vito Edition 1 är bilen för dig som sätter värde på en topputrustad bil. Med Edition 1 får du bland annat automatväxellåda, backkamera, svart konstläderklädsel, lackerade kofångare och mycket, mycket mer. Vito Edition 1 är bakhjulsdriven men du kan välja till fyrhjulsdrift. Dessutom finns den i tre olika längder. 

Lorem Ipsum