Vito kampanjmodeller

Från 2.670 kr/mån exkl. moms inkl. service*

Räkna ut din månadskostnad
*Paket Business: Finansiell leasing via Mercedes-Benz Finans 36 mån, 6 000 mil, restvärde 40 %, 1:a förhöjd avg. 30 %, rörlig ränta (maj 2020) inkl. ServiceCare Complete. Leasingavgift exkl. moms. Reservation för sedvanlig kreditprövning. Kontantpris för Vito Skåp 110 CDI STAR Lång 238.500 kr exkl. moms.

Vito. Vilken väljer du?

Vito är valfrihet på hjul. Tre olika versioner, olika längder och olika utföranden. Framhjuls-, bakhjuls- eller fyrhjulsdrift? Eller eldrift? Skåpbil eller kombi? Med Vito är det bara att välja. Allt för att du ska kunna få precis det du behöver för att ta din verksamhet framåt.

Mercedes PRO. Standard i nya Vito.

PRO är samlingsnamnet för Mercedes-Benz servicetjänster, lösningar och digitala tjänster som effektiviserar och underlättar för dig som har en transportbil. Mercedes PRO samlar olika erbjudanden, service och digitala tjänster på en enda plattform så att det blir ännu lättare för dig att hitta rätt lösning vid rätt tidpunkt. PRO är integrerat i alla våra nya modeller av Vito och Sprinter.

Mercedes PRO är kostnadsfritt i 12 månader. Kontakta din återförsäljare för att aktivera tjänsterna.

Vito med framhjulsdrift

Kör du vägtransporter med lättare laster? Då är en framhjulsdriven Vito ett bra val. Framhjulsdrift ger bilen kursstabilitet och ett lägre insteg som underlättar vi in- och urlastning.

Vito med bakhjulsdrift

Om du har behov av en starkare motor för att ta dig fram på svåra underlag och med tung last är det bakhjulsdrift du ska välja. Som en extra bonus får bilen dessutom en bättre svängradie.

Vito Mixto.

Kombinera både plats för personer och last i Vito Mixto. Dubbelkabinen har plats för 6 personer, och lastutrymmet tar upp till 4,1 m3.

Vito med extra allt. Edition 1.

I Edition 1 får du ännu mer av allt det som är bra i Vito. Vi har helt enkelt maxat en redan lång utrustningslista med lättmetallfälgar, läderratt, nerlackade kofångare och mycket mer – så att du kan maxa arbetsglädjen!

Lorem Ipsum