V-Klass-paket för både företag och privatpersoner

Från 524.025 kr inkl. moms*

* Pris för V-Klass Standard SE Edition V220d kompakt.

Det finns en V-Klass för alla önskemål.

Standard SE Edition V-Klass har omfattande utrustning, exklusiva material och fulländad design. Men för dig med mycket höga krav finns designversion Avantgarde SE Edition som bjuder på lite extra lyx och elegans. Och i Exclusive SE Edition får du extra allt av allt. Det finns en V-Klass för alla önskemål.

V-Klass Standard SE Edition – välutrustad grundmodell.

I grundutrustningen för SE Edition ingår mycket som sällan är standard i andra bilar. Bland höjdpunkterna finns aktiv parkeringsassistent, trötthetsvarnare, läderklädd multifunktionsratt, backkamera och mycket mer. Och givetvis 9G-TRONIC PLUS automatväxellåda.

V-Klass Avantgarde SE Edition – få ännu mer.

Utöver allt som ingår i SE Edition får du ännu mer i Avantgarde Edition. Bland det som ingår finns stämningsbelysning, öppningsbar ruta i bakluckan och LUGANO läderklädsel.

V-Klass SE Exclusive Edition – för den som vill ha allt.

Exclusive Edition är för dig som bara nöjer dig med det bästa. Du får i princip extra allt av allt. Avantgarde Edition är grunden, men utöver allt det får du även Parkeringspaket med 360o  kamera, 19” lättmetallfälgar, panoramatak i glas, klimatiserade säten i passagerarutrymmet, mittkonsol med kylfack och mycket mer.

Lorem Ipsum