V-Klass-paket för både företag och privatpersoner

Från 524.025 kr inkl. moms*

* Pris för V-Klass Standard SE Edition V220d kompakt.

Det finns en V-Klass för alla önskemål.

Standard SE Edition V-Klass har omfattande utrustning, exklusiva material och fulländad design. Men för dig med mycket höga krav finns designversion Avantgarde SE Edition som bjuder på lite extra lyx och elegans. Och i Exclusive SE Edition får du extra allt av allt. Det finns en V-Klass för alla önskemål.

V-Klass Standard SE Edition – välutrustad grundmodell.

I grundutrustningen för SE Edition ingår mycket som sällan är standard i andra bilar. Bland höjdpunkterna finns aktiv parkeringsassistent, trötthetsvarnare, läderklädd multifunktionsratt, tonade rutor och mycket mer. Och givetvis 9G-TRONIC PLUS automatväxellåda.

V-Klass Avantgarde SE Edition – få ännu mer.

Utöver allt som ingår i SE Edition får du ännu mer i Avantgarde Edition. Bland det som ingår finns backkamera, öppningsbar rutai bakluckan och LUGANO läderklädsel.

V-Klass SE Exclusive Edition – för den som vill ha allt.

Exclusive Edition är för dig som bara nöjer dig med det bästa. Du får i princip extra allt av allt. Avantgarde Edition är grunden, men utöver allt det får du även Burmester® Surround Sound System, 19” lättmetallfälgar, panoramatak i glas, klimatiserade säten i passagerarutrymmet, mittkonsol med kylfack och mycket mer.

Kliv in i nya V-Klass

Med V-Klass lyfter vi kombinationen funktion och design till en högre nivå. De yttre formerna lovar något extra vilket också följs upp invändigt där exklusiva material och snygga, smarta lösningar dominerar. Dra muspekaren över bilden för att njuta av det inre av V-Klass.

Lorem Ipsum