Optimalt skydd med transportbilsförsäkringen.

Mercedes-Benz Försäkring – anpassad för din bil

Vi kan din bil.

Ingen annan kan din bil så bra som vi och våra försäkringar är speciellt utformade för din bil. Därför är det tryggt att försäkra den genom oss. Tanken med Mercedes-Benz Försäkring är att kunna erbjuda dig som kör Mercedes-Benz attraktiva och förmånliga produkter.

Vi kan lova snabb och proffsig verkstadshjälp, trygga reparationsgarantier, låga självrisker och generösa ersättningsnivåer. Självklart använder vi endast originaldelar vid eventuella reparationer.

Mercedes-Benz försäkring i korta drag

  • Personlig skadehantering kl 0–24 alla dagar!
  • Upp till 50 000 kr i ersättning vid stöld eller skada på fast monterad skåpsinredning såsom hyllor och lådor
  • Garanterad reparation med originaldelar på auktoriserade verkstäder
  • Ingen maxgräns vid ersättning av däck, fälgar och fabriksmonterad
    elektronisk utrustning
  • Maskin och elektronikförsäkring i upp till 8 år och 10 000 mil

Mercedes-Benz Försäkring Rulla-ut – Fri försäkring första tiden

Vi förstår om du vill börja använda och lära känna din nya transportbil med en gång. Därför bjuder vi på vår unika försäkring de första två veckorna, förutsatt att du köper din transportbil från en auktoriserad Mercedes-Benz återförsäljare. Inom några dagar efter köpet får du dessutom ett attraktivt erbjudande om att förlänga din försäkring hos oss. I vår Rulla-ut Försäkring bjuder vi dessutom på tilläggsförsäkringarna Stor Bilextra (hyrbil) och Drulleförsäkring under Rulla-ut perioden.

Finansknuten försäkring – få en faktura

Om du finansierar din nya bil genom Mercedes-Benz Finans har du rätt att teckna en specialförsäkring till ett fast och förmånligt pris i upp till 36 månader. Försäkringen är inkluderad på samma faktura som din finansiering – enkelt och smidigt! Skulle olyckan vara framme får du hjälp av våra kompetenta skadereglerare.

 

Dessa erbjudanden gäller vid köp av bil hos en auktoriserad Mercedes-Benz återförsäljare. Gäller ej bilar med vikt högre än 3500 kg, eller bilar som är registrerade i yrkesmässig trafik, hyrbilar eller bussregistrerade fordon. För fullständiga villkor se under försäkring på vår hemsida Mercedes-Benz.se. Mercedes-Benz försäkring är ett samarbete mellan Mercedes-Benz Finans Sverige AB och If Skadeförsäkring AB (publ.), Barks väg 15, 106 80 Stockholm