Billån | Du äger transportbilen, vi finansierar den
Mercedes-Benz Billån, bilfinansiering för din transportbil.

Mercedes-Benz Billån. Skräddarsydda billån för din transportbil.

Du äger transportbilen, vi finansierar den

Funderar du på att köpa transportbil från Mercedes-Benz? Då kommer du att få komfort, kvalitet och säkerhet på köpet. Varför inte samtidigt ordna med billån hos ett finansbolag som kan din bil?

Billån är ett välkänt sätt att finansiera bilen på. Hos Mercedes-Benz Finans får du dessutom en partner som kan bilens värde. Mercedes-Benz Billån kan skräddarsys så att det passar dina behov. Du väljer den bil du vill ha och finansierar köpet via oss i en lösning som du är med och utformar.

Som företagare kan du låna upp till 100 % av bilens värde. Du har alltid både äganderätt och nyttjanderätt över bilen – det är bara finansieringen som sker genom oss.

Avtal och amortering på Mercedes-Benz Billån

Mercedes-Benz Billån är den trygga vägen till en smidig bilfinansiering. Du kan välja att under avtalstiden amortera bort hela ditt billån eller att efter avtalstiden ha kvar en restskuld som motsvarar ett förväntat marknadsvärde. Med andra ord används bilens värde som säkerhet för ditt billån. Du kan även koppla till en bilförsäkring och avtal om bilservice till din finansiering genom att använda våra Mercedes-Benz paketlösningar.

Låna till transportbil.

Med våra skräddarsydda billån kan du låna till en ny transportbil smidigt och enkelt. Billån är ett välkänt och smidigt sätt att finansiera ditt bilköp. Så varför inte låta ett finansbolag som kan din bil även ordna med bilfinansiering? Mercedes-Benz Finans hjälper dig utforma bilfinansieringen så att du blir nöjd.

Fördelar med Mercedes-Benz billån

  • Ditt företag kan låna upp till 100 % av bilens värde
  • Både äganderätt och nyttjanderätt över bilen
  • Skräddarsy billånet efter företagets behov

Lorem Ipsum