Vanliga frågor om eVito

Här hittar du svar på dina frågor om eVito.

Hitta din återförsäljare

Hur laddar jag min eVito?

Välj bland olika laddningsalternativ: Antingen en väggmonterad laddbox från Mercedes Benz utanför dörren, en laddlösning som vi tagit fram speciellt för dig eller offentliga stationer. Över natten blir eVito fulladdad och klar att använda. Om du har fler frågor om e-mobilitet kan du kontakta din Mercedes-Benz-partner.

Räcker eVito för mina dagliga rutter?

 

Med eVAN Ready App kan du se om eVito klarar hela arbetsdagen på bara en laddning: Den kostnadsfria appen analyserar dina sträckor och ditt körsätt varje dag. Det ger en körprofil som visar om eVito är ett bra val för dig. Om du har fler frågor om e-mobilitet kan du kontakta din Mercedes-Benz-partner. Du hittar appen i AppStore eller Google Play butiken.

Har eVito samma lastutrymme som vanliga Vito?

Ja. eVito har samma stora lastutrymme som en vanlig Vito eftersom batterierna sitter i bilens underrede. Med en lastvolym på max 6,6 m3 och upp till 1 015 kg1 nyttolast har transportbilen rätt kapacitet för att klara kraven som ställs i jobbet. Om du har fler frågor om e-mobilitet kan du kontakta din Mercedes-Benz-partner.

1

Utrustningsversioner kan påverka lastkapaciteten genom att tjänstevikten ökar/minskar.

Hur kör jag min eVito så effektivt som möjligt?

3 olika körprogram och 4 regenereringssnivåer hjälper dig att köra effektivt. Med de båda funktionerna kan du optimera energiförbrukningen och därmed också räckvidden för din eVito. Fler svar på temat e-mobilitet får du hos din Mercedes-Benz-partner.

Hur ofta måste min eVito servas?

Årlig service är ett måste för att garantera att högvoltskomponenterna och andra fordonsdelar fungerar som de ska. Tack vare servicepaketet som ingår i köpet är denna service kostnadsfri för dig i 4 år. Om batterierna måste bytas tjänar du på ditt battericertifikat i 8 år eller upp till en mätarställning på 100 000 km. Om du har fler frågor om e-mobilitet kan du kontakta din Mercedes-Benz-partner.

 

Frågor och svar om eVito

Många är nyfikna och intresserade, men det finns också många frågor. Här har vi sammanställt svaren på några av de vanligaste.

Lorem Ipsum