PRO Fjärrstyrning.

Fjärrstyr låsning och uppvärmning av dina bilar.

Styr din bil på distans.

Testa nu kostnadsfritt!1

Tjänsten ”Fjärrstyrning“2 kan du sköta visa av bilens funktioner på distans. Du kan styra värmaren3. och kliva in i en varm bil varje dag på vintern. Du kan även låsa och låsa upp bilen - när som helst och från vilken plats som helst. Det gör till exempel att det går att hämta saker ur lastutrymmet även när du inte är nära bilen. Man kan lätt se om bilen är upplåst eller om dörrarna eller fönsterrutorna är stängda. Fjärrstyrningen är extra praktisk om man till exempel vill göra en sista koll att hela bilen är stängd och låst innan man slutar för dagen.Sammanfattning av de viktigaste fördelarna:

Dina fördelar:

  • Varm bil på vintermorgnar
  • Lås och lås upp bilen på distans
  • Bättre stöldskydd.

 

”Fjärrstyrningen” gör det möjligt att kontrollera dörrarnas och rutornas status. Föraren1 kan även låsa upp bilen via Mercedes PRO connect App4 samt avläsa parkeringsvärmarens3 status och manövrera den. Denna funktion finns endast i kombination med en parkeringsvärmare3 som tillval.
1

Totalpriset för alla tjänster (exkl Fordonsdatagränssnitt) är 3863 SEK exkl moms. Vid nyttjande av Välkomsterbjudandet ingår tjänsterna kostnadsfritt i 12 månader. När Välkomsterbjudandet löper ut, har du fortfarande ditt Mercedes PRO konto.

2

Mercedes PRO connect-tjänsterna finns för eVito-fordon som tillverkats från och med 03/2019. Kontakta din återförsäljare om du har frågor om tillgängligheten av Mercedes PRO connect-tjänster för din eVito.

3

Parkeringsvärmare finns bara för bilar med förbränningsmotor.

4

Appen Mercedes PRO connect får inte användas när du kör. Annars finns det risk för att du inte koncentrerar dig på trafiken och utgör en fara för andra. Följ även gällande lagar i det aktuella landet.

Användning av PRO Fjärrstyrning.

Fjärrstyr flera funktioner i bilen online.

Kompatibla modeller och program.

Fordon och modeller
Sprinter 907, Sprinter 910, Vito 447 (fr.o.m. 05/2019), eVito 4471, V-Klass 447 (fr.o.m. 03/2020)
Verktyget Fordonsadministration
Mercedes PRO connect App
1

Mercedes PRO connect-tjänsterna finns för eVito-fordon som tillverkats från och med 03/2019. Kontakta din återförsäljare om du har frågor om tillgängligheten av Mercedes PRO connect-tjänster för din eVito.

Mer information om vilka tjänster som finns för din bil finns i Översikt över Mercedes PRO connect-tjänster.

Lorem Ipsum