Digital hantering av eVan.

Energiladdad från start – med skön temperering.

Vårt erbjudande.

I samband med Mercedes PRO connect erbjuder vi Digital hantering av eVan1 som ger viktig information om laddningen av din Mercedes-Benz Vans elbil och möjligheten till förklimatisering.

Fjärrstyrd eLaddning.

  • Behåll full kontroll på batteriladdningen och tempereringen.
  • Fjärrstyr laddningen och tempereringen för din elbil och hämta viktig information om laddningen.

Testa nu kostnadsfritt!2

1

Tjänsten Intelligent laddningsstyrning kommer vara tillgänglig i Tyskland inom en snar framtid. Därefter kommer den även lanseras på andra marknader.

2

Totalpriset för alla tjänster (exkl Fordonsdatagränssnitt) är 3863 SEK exkl moms. Vid nyttjande av Välkomsterbjudandet ingår tjänsterna kostnadsfritt i 12 månader. När Välkomsterbjudandet löper ut, har du fortfarande ditt Mercedes PRO konto och har möjlighet att köpa tjänsterna separat via Mercedes PRO Store.

Sammanfattning av fördelarna för dig:

Angenehme Vorklimatisierung

Behaglig förklimatisering.

 
Batterieladung immer im Blick

Alltid koll på laddningen.

 
Informationen zur Reichweite

Information om räckvidd.

 

Intelligent eLaddning under användning.1

Full kontroll över batteriets laddning och tempereringen.

1 Tjänsten Intelligent eLaddning lanseras för svensk marknad under 2020.

Fjärrstyrd eLaddning

Full kontroll över batteriets laddning och tempereringen.

Använd tjänsten Fjärrstyrd eLaddning för att värma eller kyla bilen innan du börjar köra. Batteriladdningen används därmed för att köra och inte för att klimatisera kupén. Med Mercedes PRO connect App1 kan föraren programmera i förväg när körningen ska börja och bilen vara varm/kall. Även fleetledningen ser relevant information om batterinivån och klimatisering i fordonsadministrationen.

Sammanfattning av de viktigaste fördelarna:

  • Översikt över alla elbilar från Mercedes-Benz Transportbilar i din vagnpark med relevant information.
  • Fleetledningen ser batterinivå, räckvidd och laddningsslut och får information om viktiga händelser som har med laddningen av bilen att göra i fordonsadministrationen.
  • Även när föraren inte är i bilen kan viktiga inställningar för laddning eller förklimatisering kontrolleras och ställas in smidigt med Mercedes PRO connect APP1.
1

Appen Mercedes PRO connect får inte användas när du kör. Annars finns det risk för att du inte koncentrerar dig på trafiken och utgör en fara för andra. Följ även gällande lagar i det aktuella landet.

Kompatibla modeller och program.

Fordon och modeller

eVito 4471

Fordonsadministration


Mercedes PRO connect App
1

Mercedes PRO connect-tjänster är tillgängliga för eVito-fordon som tillverkats fr.o.m. 03/2019. Kontakta din återförsäljare för information om huruvida Mercedes PRO connect-tjänsterna är tillgängliga för ditt eVito-fordon.

Lorem Ipsum