Marco Polo campingbil. Hotellet som öppnar när du kommer fram.

Från 790.900 kr*

*Pris för Marco Polo 250 d Edition 4MATIC inkl. moms.

Campingbilen som erbjuder femstjärniga upplevelser.

En plåtis som alltid är startklar.

Mercedes Marco Polo är en kompakt campingbil som imponerar med generösa utrymmen och flexibilitet både på och av vägen. Ett brett utbud av assistanssystem ger en hög säkerhet och komfort. Marco Polo är i grundutförande utrustad med en aktiv parkeringassistent med 360 graders kamera. När du aktiverar parkeringsassistenten svänger campingbilen in av sig själv, det enda du behöver göra är att gasa och bromsa, så sköter din campingbil resten. Bilens höjd är dessutom under 2 meter vilket gör det möjligt att parkera i de flesta parkeringshus.

I campingbilen finns en fullt utrustad köksdel med gasolkök, kylbox på 40 liter och diskho. Den bäddbara 2-sits soffan i passagerarutrymmet ger sovplats för två personer, och ytterligare två personer får plats i takbädden. Taket höjs eller sänks med en knapptryckning på mittkonsollen.

Denna plåtis är redo för nya äventyr. Är du?

Höjdpunkterna med Marco Polo.

  1. Bo & sova
  2. Säkerhet
  3. På väg
  4. Körglädje
Hemma överallt.

Mercedes Marco Polo gör så gott som varje plats på vägen till ett andra hem. Garderob och sätesförvaringen samt exklusiv utrustning som golvinklädnaden i yachtdesign och panelerna i pianolackdesign garanterar din stilfullhet på vägen. Eftersom maten som bekant smakar bäst mellan hemmets egna fyra väggar erbjuder denna campingbil en fullt utrustad köksenheten med integrerad kylbox och praktiska utdragslådor samt ett stort utfällbart bord ett måste. Men innan du mätt och stärkt beger dig till nästa destination, ta dig tid att tänka tillbaka på din reseupplevelse från komfortbädden eller den bekväma övre bädden – i det angenäma ljuset från stämningsbelysningen1. Bli ett med din plåtis!

Gott om utrymme för säkerhet.

Var du än befinner dig – säkerheten är ditt konstanta resesällskap tack vare standarden ATTENTION ASSIST och sidvindsassistenten. Innovativa, tillvalbara assistent- och säkerhetssystem som den aktiva avståndsassistenten DISTRONIC2, den adaptiva bromsassistenten för Marco Polo , kurshållnings- och dödvinkelsassistent samt det adaptiva LED-strålkastarpaketet ökar den föredömliga säkerhetsnivån ytterligare. Detta gör Marco Polo fritids- och campingbilar till imponerande fordon i sin klass, där du och dina passagerare kan njuta av varje resa.

En naturlig talang

Möt en plåtis med känsla och takt. Marco Polos effektiva dieselmotorer i kombination med automatlådan 9G-TRONIC PLUS ger en låg förbrukning. Och tillsammans med den innovativa BlueEFFICIENCY-teknologin är effektiviteten hög. Med fyrhjulsdriften 4MATIC kan du dessutom ta dig fram säkert på de flesta underlag i din nya campingbil.

Entusiasm har inga gränser.

Korta eller långa sträckor – med Marco Polo campingbilar lämnar du glatt vardagen bakom dig för fritidslivet. Drivlina och chassi förenar smidiga köregenskaper med unik komfort och vägleder dig till din destination med kraft och effektivitet. Denna funktionella campingbil bemästrar även terräng med den kraftfulla fyrhjulsdriften 4MATIC – tack vare optimerad traktionskontroll och mycket god körstabilitet. Samtidigt kan du med automatväxellådan 9G-TRONIC PLUS bemästra såväl bekväma som sportiga växlar. Och det optimalt reducerade kupébullret gör varje kilometer på vägen mycket angenämare.

1

Finns som extrautrustning.

2

Aktiv avståndsassistent DISTRONIC endast för Marco Polo och Marco Polo HORIZON.

Perfekt rustad för alla äventyr.

Utseendet säger allt: Marco Polo behärskar Mercedes-Benz designspråk utmärkt. Den uttrycksfulla exteriördesignen framhävs av markanta linjer och stora, stillsamma ytor. Mercedes-Benz moderna formspråk ger bilarna ett perfekt och suveränt utseende.

Med sportpaket exteriör eller AMG Line är utseendet mer individuellt, sportigare och exklusivare. Bilarna kan individualiseras ytterligare med 5 solida och 7 attraktiva metalliclacker, upp till 19 tum stora lättmetallfälgar och AMG spoilerkant.

Frontdesign

 

Sidodesign

 

Bakpartidesign

En oas av välbefinnande.

Interiördesign: fascinerande storlek.

Den moderna och stora kupén är bekväm, snygg och praktisk och är typisk för campingbilssegmentet. Designen och materialen uppfyller höga krav. Det märks tydligt bland annat på de snygga ventilationsmunstyckena eller de många olika dekorinläggen (tillval).

Kupén i Marco Polo är ännu mer individuell, exklusiv och sportig med tillvalet AMG Line eller designpaketet interiör med läderutrustning och snygga dekorinlägg.

Sova. Viloplats.

Bekväma sovplatser för upp till 4 personer.

I Mercedes Marco Polo kan 4 personer drömma om nya äventyr: Det uppfällbara taket erbjuder en rymlig sovplats för 2 personer. De punktelastiska fjäderelementen under skummadrassen är extra bekväma och ger ingen hemlängtan över huvud taget. Den 2-delade sätesraden fälls elektriskt ner till liggande position och samtidigt fälls sidostöden in. Tillsammans med bäddförlängningen skapas en trevlig, jämn liggyta för 2 personer.

En smidig plåtis. Fyra rymliga sovplatser.

[*] För mer information om officiell bränsleförbrukning och officiella specifika CO₂-utsläpp hos nya personbilar hänvisar vi till Konsumentverkets webbtjänst www.bilsvar.se.

Lorem Ipsum