Marco Polo campingbil. Hotellet som öppnar när du kommer fram.

Från 799.864 kr*

*Pris för Marco Polo 250 d Edition 4MATIC inkl. moms.

Campingbilen som erbjuder femstjärniga upplevelser.

En plåtis som alltid är startklar.

Mercedes Marco Polo är en kompakt campingbil som imponerar med generösa utrymmen och flexibilitet både på och av vägen. Ett brett utbud av assistanssystem ger en hög säkerhet och komfort. Marco Polo är i grundutförande utrustad med en aktiv parkeringassistent med 360 graders kamera. När du aktiverar parkeringsassistenten svänger campingbilen in av sig själv, det enda du behöver göra är att gasa och bromsa, så sköter din campingbil resten. Bilens höjd är dessutom under 2 meter vilket gör det möjligt att parkera i de flesta parkeringshus.

I campingbilen finns en fullt utrustad köksdel med gasolkök, kylbox på 40 liter och diskho. Den bäddbara 2-sits soffan i passagerarutrymmet ger sovplats för två personer, och ytterligare två personer får plats i takbädden. Taket höjs eller sänks med en knapptryckning på mittkonsollen.

Denna plåtis är redo för nya äventyr. Är du?

Framtidsinriktad Infotainment.

Med MBUX (Mercedes-Benz User Experience) får du ett multimediesystem i din Marco Polo som uppfyller praktiskt taget alla önskemål. Detta anpassningsbara system i moduler är enkelt att använda och kan kompletteras individuellt: från smartphoneintegrering till röststyrning och Mercedes-Benz navigationssystem. Med appen MBAC (Mercedes-Menz Advanced Control), som endast finns för Marco Polo, blir det nu ännu enklare att resa med Marco Polo eftersom viktiga campingfunktioner kan styras med den. Sist men inte minst finns det även olika Mercedes me connect-tjänster både som standard och som tillval för MBUX.

MBUX och MBAC

Du har aldrig stått din bil så nära: MBUX och MBAC ger dig helt nya möjligheter att hämta information och styra bilens funktioner – även med appen i din smartphone.

MBUX-navigation

Peka ut ditt resmål: Pekskärmen med hög upplösning är lätt att manövrera - och din Marco Polo visar dig hur du lättast kommer fram till ditt resmål.

Mercedes me-app

MBUX kan även styras med appen. Det är särskilt praktiskt t.ex. när man vill kontrollera bilens påfyllningsnivåer på distans.

Res smartare

Med Mercedes-Benz Advanced Control (MBAC) går det att bekvämt styra viktiga elektriska komponenter i campingbilen, t.ex. värmesystemet, taket och kylboxen, och visa praktisk information.

Appen MBAC

 

Med hjälp av appen MBAC visas viktig information om campingbilens utrustning även på din smartphone. På så sätt kan du t.ex. lättare kontrollera att bilen är redo för start innan resan påbörjas.

MBAC takstyrning

 

En stor fördel är att du kan manövrera det uppfällbara taket elektriskt. Med hjälp av appen MBAC det till och med öppnas och stängas från din mobila enhet.

Vissa tjänster i MBUX och Mercedes-Benz Advanced Control (MBAC) kräver tillvalstjänster och avgiftsbelagda tjänster som måste beställas via Mercedes me.

AIRMATIC - Förstklassig körkomfort och hög säkerhet.

Komfortabel

Luftfjädringen anpassar sig automatiskt till den aktuella körsituationen och vägförhållandena och bidrar till maximal körkomfort i alla situationer.

Självständig

Oavsett om du kör på motorväg eller grusväg: Luftfjädringen AIRMATIC kan anpassa chassit till underlaget. Dämpningen kan regleras automatiskt på varje hjul.

Säker

Tack vare den integrerade automatiska nivåregleringen hålls fordonsnivån konstant även vid tunga laster. Det bidrar till högre körsäkerhet och körkomfort.

Nyheter

[*] För mer information om officiell bränsleförbrukning och officiella specifika CO₂-utsläpp hos nya personbilar hänvisar vi till Konsumentverkets webbtjänst www.bilsvar.se.

Lorem Ipsum