Marco Polo campingbil. Hotellet som öppnar när du kommer fram.

Från 799.864 kr*

*Pris för Marco Polo 250 d Edition 4MATIC inkl. moms.

Campingbilen som erbjuder femstjärniga upplevelser.

En plåtis som alltid är startklar.

Mercedes Marco Polo är en kompakt campingbil som imponerar med generösa utrymmen och flexibilitet både på och av vägen. Ett brett utbud av assistanssystem ger en hög säkerhet och komfort. Marco Polo är i grundutförande utrustad med en aktiv parkeringassistent med 360 graders kamera. När du aktiverar parkeringsassistenten svänger campingbilen in av sig själv, det enda du behöver göra är att gasa och bromsa, så sköter din campingbil resten. Bilens höjd är dessutom under 2 meter vilket gör det möjligt att parkera i de flesta parkeringshus.

I campingbilen finns en fullt utrustad köksdel med gasolkök, kylbox på 40 liter och diskho. Den bäddbara 2-sits soffan i passagerarutrymmet ger sovplats för två personer, och ytterligare två personer får plats i takbädden. Taket höjs eller sänks med en knapptryckning på mittkonsollen.

Denna plåtis är redo för nya äventyr. Är du?

Marco Polo med MBUX och MBAC

MBUX och MBAC sätter standarden för Infotainment och fordonsmanövrering.

MBUX tillhandahåller information, underhållning och uppkoppling i din Marco Polo. Det är så enkelt att du lär dig det på nolltid och har en modulbaserad uppbyggnad som innebär att du kan köpa exakt de funktioner som du behöver.

Exklusivt för campingbilarna erbjuds Mercedes-Benz Advanced Control (MBAC). Med hjälp av MBAC kan du styra viktiga funktioner i campingbilen och vissa praktisk information – antingen före resan, när du campar eller efter resan. Olika manövreringsmöjligheter: MBAC kan styras via pekskärmen eller appen på din smartphone.

MBUX och Mercedes-Benz Advanced Control (MBAC)

Du har aldrig stått din bil så nära: MBUX och MBAC ger dig helt nya möjligheter att hämta information och styra bilens funktioner – även med appen i din smartphone.

MBUX med val av rutt och pekskärm

Peka ut ditt resmål: Pekskärmen med hög upplösning är lätt att manövrera - och din Marco Polo visar dig hur du lättast kommer fram till ditt resmål.

Mercedes me-app

MBUX kan även styras med appen. Det är särskilt praktiskt t.ex. när man vill kontrollera bilens påfyllningsnivåer på distans.

Res smartare

Med Mercedes-Benz Advanced Control (MBAC) går det att bekvämt styra viktiga elektriska komponenter i campingbilen, t.ex. värmesystemet, taket och kylboxen, och visa praktisk information.

Appen Mercedes-Benz Advanced Control (MBAC)

 

Med hjälp av appen MBAC visas viktig information om campingbilens utrustning även på din smartphone. På så sätt kan du t.ex. lättare kontrollera att bilen är redo för start innan resan påbörjas.

MBAC takstyrning

 

En stor fördel är att du kan manövrera det uppfällbara taket elektriskt. Med hjälp av appen MBAC det till och med öppnas och stängas från din mobila enhet.

Vissa tjänster i MBUX och Mercedes-Benz Advanced Control (MBAC) kräver tillvalstjänster och avgiftsbelagda tjänster som måste beställas via Mercedes me.

AIRMATIC - Förstklassig körkomfort och hög säkerhet.

Komfortabel

Luftfjädringen anpassar sig automatiskt till den aktuella körsituationen och vägförhållandena och bidrar till maximal körkomfort i alla situationer.

Självständig

Oavsett om du kör på motorväg eller grusväg: Luftfjädringen AIRMATIC kan anpassa chassit till underlaget. Dämpningen kan regleras automatiskt på varje hjul.

Säker

Tack vare den integrerade automatiska nivåregleringen hålls fordonsnivån konstant även vid tunga laster. Det bidrar till högre körsäkerhet och körkomfort.

Nyheter

[*] För mer information om officiell bränsleförbrukning och officiella specifika CO₂-utsläpp hos nya personbilar hänvisar vi till Konsumentverkets webbtjänst www.bilsvar.se.

Lorem Ipsum