Marco Polo | En lyxig campingbil från Mercedes-Benz

Marco Polo campingbil. Hotellet som öppnar när du kommer fram.

Från 806 715*

*Pris för Marco Polo 250 d Edition inkl. moms.

Campingbilen som erbjuder femstjärniga upplevelser.

En "plåtis" som alltid är startklar.

Marco Polo Edition är en kompakt campingbil som imponerar med generösa utrymmen och flexibilitet både på och utanför vägen. Ett brett utbud av assistanssystem ger en hög säkerhet och komfort. Marco Polo Edition är i grundutförande utrustad med parkeringspaket och 360° kamera. När kameran aktiveras kan du se bilen i fågelperspektiv eller andra vyer för att underlätta vid exempelvis parkering. Bilens höjd är dessutom under 2 meter vilket gör det möjligt att parkera i de flesta parkeringshus.

I campingbilen finns en fullt utrustad köksdel med gasolkök, kylbox på 40 liter och diskho. Den bäddbara 2-sits soffan i passagerarutrymmet ger sovplats för två personer, och ytterligare två personer får plats i takbädden. Taket höjs eller sänks med en knapptryckning på mittkonsollen.

Denna plåtis är redo för nya äventyr. Är du?

AIRMATIC luftfjädring - Förstklassig körkomfort och hög säkerhet.

Skön

Beroende på körsituation, hastighet och underlag anpassas dämpningen automatiskt för varje hjul och bilen sänks eller höjs vid behov

Självständig

På motorvägen eller på en uppkörd åkerväg: Med luftfjädringen AIRMATIC blir körningen extra bekväm, säker och sportig och körning i terräng underlättas.

Säker

Med AIRMATIC får du större markfrigång i låga hastigheter, t.ex. på åkervägar eller i lätt terräng. Bilen sänks något i högre hastigheter, t.ex. på motorvägen.

Framtidsinriktad Infotainment.

Med MBUX (Mercedes-Benz User Experience) får du ett multimediesystem i din Marco Polo som uppfyller praktiskt taget alla önskemål. Detta anpassningsbara system i moduler är enkelt att använda och kan kompletteras individuellt: från smartphoneintegrering till röststyrning och Mercedes-Benz navigationssystem. Med appen MBAC (Mercedes-Menz Advanced Control), som endast finns för Marco Polo, blir det nu ännu enklare att resa med Marco Polo eftersom viktiga campingfunktioner kan styras med den. Sist men inte minst finns det även olika smarta digitala tjänster både som standard och som tillval för MBUX.

MBUX och MBAC

Du har aldrig stått din bil så nära: MBUX och MBAC ger dig helt nya möjligheter att hämta information och styra bilens funktioner – även med appen i din smartphone.

MBUX-navigation

Peka ut ditt resmål: Pekskärmen med hög upplösning är lätt att manövrera - och din Marco Polo visar dig hur du lättast kommer fram till ditt resmål.

Styr bilen från mobilen.

Med våra digitala tjänster Mercedes me kan se och smidigt styra många funktioner i bilen direkt från din mobil. Lås och lås upp bilen på distans, se var du har parkerat, ställ in ljud och ljus  är bara några exempel på vad som är möjligt. 

Res smartare

Med Mercedes-Benz Advanced Control (MBAC) går det att bekvämt styra viktiga elektriska komponenter i campingbilen, t.ex. värmesystemet, taket och kylboxen, och visa praktisk information.

Appen MBAC

 

Med hjälp av appen MBAC visas viktig information om campingbilens utrustning även på din smartphone. På så sätt kan du t.ex. lättare kontrollera att bilen är redo för start innan resan påbörjas.

Vissa tjänster i MBUX och Mercedes-Benz Advanced Control (MBAC) kräver tillvalstjänster och avgiftsbelagda tjänster som måste beställas via Mercedes me.

Nyheter

[*] För mer information om officiell bränsleförbrukning och officiella specifika CO₂-utsläpp hos nya personbilar hänvisar vi till Konsumentverkets webbtjänst www.bilsvar.se.