Marco Polo campingbil. Hotellet som öppnar när du kommer fram.

Från 759.900 kr*

Bygg din bil
*Pris för Marco Polo 250 d Edition 4MATIC inkl. moms.

En plåtis som erbjuder femstjärniga upplevelser.

Campingbilen som alltid är startklar.

Mercedes Marco Polo är en kompakt campingbil som imponerar med generösa utrymmen och flexibilitet både på och av vägen. Ett brett utbud av assistanssystem ger en hög säkerhet och komfort. Marco Polo är i grundutförande utrustad med en aktiv parkeringassistent med 360 graders kamera. När du aktiverar parkeringsassistenten svänger campingbilen in av sig själv, det enda du behöver göra är att gasa och bromsa, så sköter din campingbil resten. Bilens höjd är dessutom under 2 meter vilket gör det möjligt att parkera i de flesta parkeringshus.

I campingbilen finns en fullt utrustad köksdel med gasolkök, kylbox på 40 liter och diskho. Den bäddbara 2-sits soffan i passagerarutrymmet ger sovplats för två personer, och ytterligare två personer får plats i takbädden. Taket höjs eller sänks med en knapptryckning på mittkonsollen.

Denna plåtis är redo för nya äventyr. Är du?

Höjdpunkterna med Marco Polo.

  1. Bo & sova
  2. Säkerhet
  3. På väg
  4. Körglädje
Hemma överallt.

Marco Polo gör så gott som varje plats på vägen till ett andra hem. Garderob och sätesförvaring samt exklusiv utrustning som golvinklädnaden i yachtdesign och panelerna i pianolackdesign garanterar din stilfullhet på vägen. Och eftersom maten som bekant smakar bäst mellan hemmets egna fyra väggar är den fullt utrustade köksenheten med integrerad kylbox och praktiska utdragslådor samt ett stort utfällbart bord ett måste. Men innan du mätt och stärkt beger dig till nästa destination, ta dig tid att tänka tillbaka på din reseupplevelse från komfortbädden eller den bekväma övre bädden – i det angenäma ljuset från stämningsbelysningen1.

Gott om utrymme för säkerhet.

Var du än befinner dig – säkerheten är ditt konstanta resesällskap tack vare standarden ATTENTION ASSIST och sidvindsassistenten. Innovativa, tillvalbara assistent- och säkerhetssystem som den aktiva avståndsassistenten DISTRONIC2, den adaptiva bromsassistenten för Marco Polo och Marco Polo HORIZON, kurshållnings- och dödvinkelsassistent samt det adaptiva LED-strålkastarpaketet ökar den föredömliga säkerhetsnivån ytterligare. Detta gör Marco Polo fritids- och campingbilar till imponerande fordon i sin klass, där du och dina passagerare kan njuta av varje resa.

En naturlig talang

Effektiva dieselmotorer i kombination med automatlådan 7G-TRONIC PLUS ger en låg förbrukning. Och tillsammans med den innovativa BlueEFFICIENCY-teknologin är effektiviteten hög. Med fyrhjulsdriften 4MATIC kan du dessutom ta dig fram säkert på de flesta underlag.

Entusiasm har inga gränser.

Korta eller långa sträckor – med Marco Polo campingbilar lämnar du glatt vardagen bakom dig för fritidslivet. Drivlina och chassi förenar smidiga köregenskaper med unik komfort och vägleder dig till din destination med kraft och effektivitet. Även svår terräng bemästras med den kraftfulla fyrhjulsdriften 4MATIC3 – tack vare optimerad traktionskontroll och mycket god körstabilitet. Samtidigt kan du med automatväxellådan 7G-TRONIC PLUS4 bemästra såväl bekväma som sportiga växlar. Och det optimalt reducerade kupébullret gör varje kilometer på vägen mycket angenämare.

1

Finns som extrautrustning.

2

Aktiv avståndsassistent DISTRONIC endast för Marco Polo och Marco Polo HORIZON.

3

Finns som tillval för bestämda motorer.

4

Automatväxellådan 7G-TRONIC PLUS finns tillgänglig som standardutrustning eller tillval beroende på motorn.

Sova. Viloplats.

Bekväma sovplatser för upp till 4 personer.

I Mercedes Marco Polo kan 4 personer drömma om nya äventyr: Det uppfällbara taket erbjuder en rymlig sovplats för 2 personer. De punktelastiska fjäderelementen under skummadrassen är extra bekväma och ger ingen hemlängtan över huvud taget. Den 2-delade sätesraden fälls elektriskt ner till liggande position och samtidigt fälls sidostöden in. Tillsammans med bäddförlängningen skapas en trevlig, jämn liggyta för 2 personer.

En smidig plåtis. Fyra rymliga sovplatser.

Allt för en bekväm sömn.

  • Övre bädd för 2 personer med en liggyta på ca 2,05 m x 1,13 m (ca 200 kg total belastning) och skyddsnät. En högkvalitativ, ergonomisk skummadrass till den övre bädden med punktelastiska fjäderelement säkerställer en god ventilation och angenäm sovkomfort
  • 2-delad sätesrad som komfortbädd för 2 personer med bäddförlängning och en liggyta på ca 2,03 m x 1,13 m
  • Rullgardiner bak i bilen och en gardin för vindrutan gör att sovutrymmet kan mörkläggas
  • Elektriskt utfällbart fönster till höger bak i bilen
  • Svarttonade rutor bak i bilen skyddar mot nyfikna blickar och minskar värmen från solen