Paketlösningar via Mercedes-Benz Finans | Mercedes-Benz Vans

Mercedes-Benz paketlösningar.

Fördelarna med Mercedes-Benz paketlösningar.

Rabatterat serviceavtal.

Spara pengar på ditt serviceavtal när det paketeras med din finansiering.

Ekonomisk överblick. 

Du vet vad du betalar varje månad . 

Flexibilitet.

Paketen är flexibla och enkla att skräddarsy efter din verksamhet. 

Mercedes-Benz Paketlösningar.

Bilfinansiering har aldrig varit enklare. Mercedes-Benz erbjuder en serie paketlösningar som samlar finansiering, service och försäkring i ett enda avtal. Paketen är flexibla och enkla att skräddarsy efter din verksamhet. Du väljer helt enkelt den bilmodell, körsträcka och avtalstid du vill ha. Ett smidigt sätt att samla allt inom bilfinansiering i en enda lösning.

En smidig lösning

Med Mercedes-Benz paketlösningar samlar du dina bilkostnader på en faktura. Det underlättar din administration och ger dig en tydlig bild av vad du betalar för din bil, så att du kan budgetera med precision.

Trygghet på köpet

Mercedes-Benz paketlösningar ger dig en enda kontakt för allt som rör din transportbil och bilfinansiering. Din bil får service på en auktoriserad Mercedes-Benz verkstad och som en extra säkerhet ingår vår mobilitetsgaranti MobiloVan i alla paketlösningar. Trygg bilfinansiering. För dig.

Spara upp till 6.000 kr

Genom att välja en paketlösning från Mercedes-Benz Finans gör du en bra affär samtidigt som du får extra koll på din bilfinansiering. För alla paket kan vi erbjuda ett rabatterat serviceavtal där du sparar 20 öre per mil - sammmantaget upp till 6.000 kr* Du kan givetvis även välja till finansknuten försäkring och på så vis få alla dina bilrelaterade kostnader på en och samma faktura.  

*baserat på den maximala totala körsträckan om 30.000 mil (ex. 6.000 mil om året under en löptid om 60 månader).

Fördelar med Paketlösningar:

  • Finansiering och service samlat på ett ställe
  • Certifierat serviceavtal med rabatterade priser
  • Förlängd nybilsgaranti
  • Slitdelar inkluderade i serviceavtalet
  • Du får en förutsägbar månadskostnad att budgetera efter 

Räkna på din månadskostnad

Leasa din nya skåpbil och dra fördel av vår paketlösnng där ett rabatterat serviceavtal ingår. Med vår kalkylator kan du räkna på olika avtalstider, kontantinsatser och körsträckor. Du kan också välja att lägga med en bilförsäkring. Se vad som passar dig bäst.