Familjebil | Mercedes-Benz T-Klass, V-Klass och EQV

Familjebil

Våra rymliga familjebilar T-Klass, V-Klass och EQV säljs genom våra Mercedes-Benz agenter runtom i landet. 

Hitta din närmaste agent

Läs mer om Familjebilar

V-Klass

V-Klass

Familjebil med upp till 8 platser
Ta reda på mer
EQV

EQV

Eldriven familjebil med upp till 8 platser
Ta reda på mer
T-Klass

T-Klass

Familjebil med stort lastutrymme
Ta reda på mer

Vilken är den bästa familjebilen för dina behov?

Oavsett vilken av våra bilar du väljer får du en rymlig familjebil med hög säkerhetsnivå, stor lastförmåga och en skön körupplevelse – vare sig du sitter bakom ratten eller på någon av de upp till sju passagerarsäten. 

Det är mycket som ska få plats när en familj ska ut och åka. Våra stora familjebilar har gott om utrymme för allt som ska med. Tack vare dess rymlighet är det enkelt att lasta in barnvagn och att sätta barnstolarna eller bälteskuddarna på plats. Du får enkelt plats med matkassar, sportutrustning och bagage. För att inte tala om hur smidigt det är för dina passagerare att ta sig in och ur bilen även i trånga utrymmen tack vare våra praktiska skjutdörrar.

Tack vare det flexibla säteskonceptet kan du även plocka ut stolar om du vill ha få med riktigt mycket last. Systemet möjliggör även att du kan vrida på sätena där bak så att passagerarna kan sitta mot varandra. Det brukar vara riktigt uppskattat hos barnen, knattelaget eller kompisgänget.

Nya T-Klass. En allroundmästare för dina behov.

T-Klass har allt som du värdesätter hos en Mercedes. Den övertygar med ett helhetsintryck som är både sportigt och elegant – och har alla praktiska funktioner man förväntar sig av en en rymlig familjebil.

För familjer. För utflykter. Alla dagar i veckan.

Oavsett om du vill ta med din SUP-bräda, mountainbikes eller bagage för en långsemester: T-Klass är både rymlig och flexibel med stora möjligheter till förvaring.

Kupén har gott om plats för familjen, vännerna, veckohandeln och sportutrustningen. Med det digitala och användarvänliga MBUX multimediesystem har du tillgång till praktisk uppkoppling och support från intelligenta hjälpsystem.

Res tryggt i vår familjebil V-Klass.

Med familjebilen V-Klass kan du få en mängd olika säkerhetsfunktioner som underlättar din körning och tryggar både passagerare och last. Utöver airbags för både förare och passagerare, handlar det om allt från trötthetsassistenten, som upptäcker när föraren bör ta en rast, till 360o kamera som underlättar vid manövrering av trånga utrymmen. Den aktiva bromsassistenten är ytterligare ett exempel på stöd vid körning när en inbromsning oväntat behövs.

Stora familjebilen som gör resan kort

Både bakom ratten och som passagerare blir resorna med V-Klass en skön upplevelse. Man sitter bekvämt och högt, vilket innebär att man har bra uppsikt. En perfekt familjebil för barn som då kan se omgivningen bättre. 

Det inbyggda infotainment systemet MBUX (Mercedes-Benz User Experience) erbjuder röststyrning och med dess AI-inlärning förstår den snart hur du och dina passagerare vill ha det. Den lär sig vilka inställningar du önskar, vart du brukar köra, vem du brukar ringa och kan snabbt hjälpa dig med dessa ärenden. Du kan också fråga den om vädret, bra restauranger längs rutten och som en riktigt bra familjebil så kan MBUX även spela favoritmusiken för alla i bilen.

EQV: en elektrisk familjebil

För dig som har en stor och aktiv familj och vill köra en rymlig och bekväm familjebil på 100% el, så är EQV svaret. Du känner igen designen och komforten från V-Klass, men glider fram tyst med denna helelektriska familjebil. Med plats för upp till 8 personer, snabbladdning och en räckvidd på upp till 38 mil kan den bli en riktig familjefavorit.

Vill du ha hjälp?

Besök en av våra Mercedes-Benz agenter runt om i landet, och berätta vad just din familj har för förväntningar på den allra bästa familjebilen. Sen kan vi hjälpas åt att ta fram er nya familjemedlem och hitta en finansiering som passar in i familjeekonomin.

Husbil

Med Mercedes-Benz kan du hitta en stor husbil för hela familjen.

Läs mer om husbilen här >>

Campingbil

Hos Mercedes-Benz kan du även hitta en campingbil för den lite mindre familjen. Perfekt för spontana utflykter med kök och 4 sovplatser.

Läs mer om Campingbilen här >>