Kör tryggt med EQV Service | Mercedes-Benz
Mercedes-Benz EQV 100% eldriven minibuss

Kör tryggt med EQV: service och garantier.

Trygghet på köpet.

I ditt köp för EQV får du inte bara en MPV i toppklass, du får även tryggad mobilitet. Integrerat servicepaket och battericertifikat ingår kostnadsfritt. Vill du öka tryggheten och smidigheten ytterligare så kan du köpa till vårt mest heltäckande serviceavtal: Service Complete eDrive som täcker reparationer inklusive slitdelar. 

Integerat servicepaket

Servicepaketet ingår i din nya EQV och täcker kostnaderna för underhåll enligt servicehäftet och tillverkarens föreskrifter de första fyra åren (4 servicetillfällen).1

1

Med ett serviceintervall på 1 år eller 40 000 km.

Battericertifikat (garanti)1

Ett kostnadsfritt certifikat som täcker kostnader som uppstår om högvoltsbatteriet inte fungerar, och garanterar att den maximala kapaciteten inte underskrider 66 Ah.

1

Certifikatet förlänger den ordinarie garantin i upp till 6 år, eller vid en mätarställning upp till 160.000 km.

Service Complete eDrive

Ett serviceavtal som täcker reperationer inklusive slitdelar. En lösning för dig som vill ha ett bekymmersfritt och transparent avtal med förutsägbara kostnader. Kontakta din närmaste Mercedes-Benz partner för mer information och priser.

Pålitlig hjälp. När den behövs som mest.

Hur mycket vi än anstränger oss kan vi inte förebygga det oväntade, olyckliga eller det klantiga. Ibland tar resan helt enkelt stopp. Det händer även den bäste. Därför är det tryggt att veta att vi finns här för dig. Dygnet runt, året runt och över hela Europa. Din Mercedes har nämligen en assistanstjänst. Mobilo heter den. Och den är lite bättre än de flesta tror är möjligt.

Tjänsten kostar ingenting utan ingår för alla personbilar under de första två åren. Därefter förlängs Mobilo från service till service i upp till högst 30 år, förutsatt att din bil servats på en auktoriserad Mercedes-Benz serviceverkstad.

Lorem Ipsum