EQV - Komfort för åtta personer | Mercedes-Benz
EQV, komfort som gör det enkelt.

Inte bara punktlig. Utan före sin tid.

Framtiden tillhör eldrift. Och mänsklig intuition.

Mercedes-Benz User Experience (MBUX)

MBUX

MBUX navigation

Förklimatisering

Välj den temperatur som passar dig.

Röststyrning

Bekvämt och enkelt med röststyrning.

Touchmanövrering

En lättanvänd pekskärm. Som dessutom är snygg.

Navigation

Hitta dit du ska.

Radio

En lugn stund med dina favoritkanaler.

Musik

Koppla lätt in din mobil för att lyssna på din favoritmusik.

Behaglig miljö för upp till 8 personer.

2 sätesrader – otaliga kombinationer.

Imponerande. Från första ögonkastet.

Panoramasoltak

Det stora panoramasoltaket släpper in mycket ljus i kupén genom generösa glasytor och ger fordonet en ljus och behaglig atmosfär. Takluckan i främre delen kan öppnas elektriskt och möjliggör på så sätt extra ventilation.

Burmester® Surround Soundsystem

Burmester® Surround Soundsystem ger med sitt perfekt anpassade förstärkar- och högtalarsystem ett imponerande surroundljud i bilen. De 15 högtalarna och en basreflexbox åstadkommer tillsammans en ljudupplevelse på 640 W. Tack vare flerkanalsljudet får du en mäktig ljudupplevelse oavsett var i bilen du sitter.

Bordspaket

I bordspaketet ingår många praktiska extrafunktioner som gör det ännu trevligare att vistas i baksätet. På det fällbara och skjutbara bordet kan man äta ett mellanmål, arbeta eller spela spel. Dryckeshållare i sidoväggarna är en säker förvaringsplats för drycker. De praktiska extra nätfacken på förar- och frampassagerarsätets ryggstöd och enkelsätet bak gör kupén ännu mer funktionell. Och till 12 V-uttagen kan mobila enheter anslutas och laddas.

Bäddpaket

Med bäddpaketet byggs den 3-delade sätesraden på andra sätesraden bak snabbt om till en skön bädd, till exempel för spontana pauser eller övernattningar. Den tillhörande bäddförlängningen ger en genomgående liggyta på cirka 1,93 m x 1,35 m. Mörktonat glas skyddar vilande passagerare från nyfikna blickar.

Mittkonsol med integrerat kylfack

Mittkonsolen med integrerat kylfack förstärker bilens lyxiga intryck. Förare och medpassagerare har tillgång till de 2 tempererbara dryckeshållarna. Fram finns dessutom de stoppade armstöden. Därunder finns en panel med multimediauttag med 2 usb-anslutningar och en sd-kortplats, ett stort förvaringsfack och ett kylfack på 3,2 liter med plats för två 0,5-litersflaskor. Bak finns ett 230 V- och ett 12 V-uttag och ett förvaringsfack med panelbelysning.

Panelbelysning förarplats

Stämningsbelysningen på förarplatsen välkomnar både förare och passagerare med ett trivsamt, indirekt ljus. Beroende på vilken stämning som har valts skapar de tre färgtonerna ”neutral”, ”solar” och ”polar” en elegant och behaglig atmosfär. Dessutom kan ljusstyrkan anpassas i fem nivåer. Den subtila belysningen gör det lättare för ögonen att växla mellan kupén och vägen eftersom skillnaden i ljusstyrka reduceras.

EASY-PACK-baklucka

Den elektriska öppningen och stängningen av EASY-PACK-bakluckan med en knapptryckning gör det bekvämt att lasta i och ur bagageutrymmet. Den manövreras enkelt med knappen på bilnyckeln eller via frigöringshandtaget på bakluckan. För att minska risken för skador har EASY-PACK bakluckan en automatisk hinderavkänning. Under öppningsprocessen kan bakluckan stoppas i vilken position som helst. Den automatiska stängningsprocessen sker via knappen på bilnyckeln eller via frigöringshandtaget på bakluckan. Bakluckan stannar automatiskt om den stöter emot något när den stängs.